1

Tema: Moj živalski vodnik

Na zvočnih kopelih me vedno obišče (v mojih simbolno doživetih kopelih) ena od živali. Ali lahko morda poveš, začutiš, Urška, katera je »moja« žival? Zanima me, kaj vidiš. Če bi jih imenovala jaz, bi morda že kaj sugerirala.  wink  Oceanski boben na gongih me rad poveže z glasovi, takrat slišim petja vseh vrst, šepete »bitij«, ki se nam pridružijo.  Skratka, kopeli so čudovita doživetja, kot je čudovit ves simbolni svet, ki me tako ali tako zanima.

Je ta izredno kratek opis dovolj, da mi lahko poveš, kaj vidiš tudi sicer v mojem biopolju?  smile  Trenutno sem v takem posebnem razpoloženju, znovoa si želim sprememb, ampak po vseh izkušnjah ostajam upajoči, sanjajoči in delujoči realist.
Lep pozdrav od radovednice …

Re: Moj živalski vodnik

Dana, upam, da ne boš razočarana, ampak jaz se ne ukvarjam s tem, da iščem živali moči drugim.

Najmočnejše in najveličastnejše doživetje je, da človek spozna, prepozna in najde svojo žival moči, sam. Je izredno izkustvo, ko tvoja moč najde svojo moč nazaj. Zato prepuščam ljudem, da najdejo ter prepoznajo sami svojo žival moči. Če je kdo ne najde, pa se dela na strahovih, prepričanjih, blokadah s pomočjo karmične diagnostike, da predela vse, kar ga ovira pred tem, da bi jo našel.

Jaz v tvojem biopolju ne najdem nič posebnega, zazna pa se strah pred spremembami. Čeprav se je po eni strani veseliš, se je po drugi strani bojiš.

Predlagam ti, da razrešiš ta strah po postopku transformacije na vrhu foruma.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

3 Nazadnje urejal Dana (29.03.2018 21:00:51)

Pozdravljena, ne, nisem nazočarana, rada se učim. Hm, no, potem pa vem, katere so. smile Ker so vedno iste, predvsem dve, in še ena pride občasno. Veš, nisem si želela domišljati, da jih čutim, čeprav so tako zelo očitne, želela sem neko potrditev strokovnjakinje tega področja, samo to. Ampak dala si odgovor, da si moram bolj verjeti. Hvala. smile

Na drugi nalogi pa moram delati, ja vem, nihče drug ne morem nič opraviti namesto nas. smile Hvala pa za potrditev, da mi ni potrebno preveč skrbeti, ker me večinoma vedno preveč skrbi.

Hvala za vse, lep dan želim. smile

Z veseljem in lep dan enako tudi tebi.  smile

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com