1

Tema: Kozne reakcije, imunski sistem.

Spostovani,

imam vprasanje glede sebe. Zelo hitro se mi porusi imunski sistem. Ko me malo zazebe se mi pojavi herpes, obcasno ekcem. Imam tezave tudi s potnimi nogami. Ni vazno ali me zebe, ali mi je vroce, imam noge potne, posledicno pa tudi glivice.
Kaj je tisto, kar moram razresiti, da se resim teh koznih neprijetnosti? Hvala iz srca.

Re: Kozne reakcije, imunski sistem.

Pozdravljena ujela si se v slabo vest, oziroma krivda te zafrkava. Tukaj je še strah in nepredelane reči. Na kratko radi strahu in krivde ne razrešiš stvari in jih premlevaš, kar te sesuva.

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Zoran je napisal/a:

Pozdravljena ujela si se v slabo vest, oziroma krivda te zafrkava. Tukaj je še strah in nepredelane reči. Na kratko radi strahu in krivde ne razrešiš stvari in jih premlevaš, kar te sesuva.

Zoran, hvala odgovor.

Mi lahko samo še poveš, kaj je tisto poglavitno, kar moram predelat in je najpomembnejše za ta trenutek?

Lep pozdrav

Ustvarjalna je napisal/a:

Mi lahko samo še poveš, kaj je tisto poglavitno, kar moram predelat in je najpomembnejše za ta trenutek?

Vse - lahko začneš s strahom ali slabo vestjo - verjetno te bo eno pripeljalo k drugemu.

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788