Tema: Služba
Zanima me, zakaj sem že nekaj časa brez službe?
Zanima me tudi, zakaj se je ponovno pojavila neka oseba v mojem življenju?
Lp
Niste prijavljeni. Prijavite se ali se registrirajte.
Strani 1
Za vpis odgovora je potrebna prijava ali registracija
Lp
Pozdravljen Angel
Tudi iz tako "bogatega" opisa tvojih težav se da razbrati da želiš imeti vso kontrolo nad vsem a hkrati zavračaš vsako kontrolo nad sabo.
To da se je ponovno pojavila neka oseba v tvojem življenju pa samo nakazuje da si,vsaj kar se zadeva narave,boga,...,še vedno vreden učenja,podpore z "višjih" ravni.
Kakršno vprašanje tak odgovor,za kaj več pa se boš moral bolj potruditi da boš upravičil trud in podporo,kot rečeno,z višjih ravni.
Lp
Razumem, da se počutiš zmedeno ali v negotovosti glede teh vprašanj. Oboje sta zelo osebna in lahko vplivata na tvoje življenje na več načinov, vendar je težko natančno odgovoriti brez več informacij. Včasih je lahko razlog, da si brez službe, povezan z mnogimi dejavniki – stanje na trgu dela, tvoje osebne odločitve ali celo zunanje okoliščine, kot so spremembe v podjetju, kjer si delal, ali širše gospodarske razmere. Morda si na neki točki iskal priložnost, ki bolj ustreza tvojim vrednotam in ciljem, kar pa lahko podaljša iskanje nove službe. Včasih pa ni vse odvisno od tebe, ampak tudi od zunanjih okoliščin.
Ko pa gre za to, zakaj se je neka oseba ponovno pojavila v tvojem življenju, lahko to pomeni marsikaj. Morda je ta oseba nekdo iz preteklosti, ki se je zdaj vrnil zaradi določenih okoliščin. Lahko gre za prijatelja, nekdanjega partnerja ali pa celo nekoga, ki ti je v preteklosti pomenil nekaj pomembnega, in zdaj se zdi, da je čas za ponovni stik. To lahko pomeni priložnost za zapiranje preteklih stvari ali pa za odprtje nečesa novega, če se tako odločiš. Morda je v tem nekaj, kar ti nekaj pomeni ali pa morda nekaj, kar si že dolgo pomoč pri zanositvi iskal.
Strani 1
Za vpis odgovora je potrebna prijava ali registracija