Dino je napisal/a:Pozdravljeni,
prosil bi za vpogled v biopolje. Že leta se mi pojavljajo migrenski glavoboli nekje 1-3x mesečno, sedaj pa se mi je pojavil tenzijski tip, bolj pritisk v glavi, ki se mi vleče že 10 dni, in me res zanima, kje tiči vzrok.
Hvala za odgovor!
Pozdravljen Dino in dobrodošel na forumu.
Kakor se pri tebi zazna, gojiš v mislih dostikrat neizrečene misli, vezane v ljudi - lahko je to najprej občutek manjvrednosti, ki ga morebiti ob kateri osebi zaznaš in nato reagiraš z obsojanjem, jezo. Te občutke, kakor se čuti, ne izraziš, ampak jih potisneš nekako v sebe, gojiš pa jih naprej v mislih. Telo pa nato odgovori po svoje. Če začutiš, da je kaj na tem, lahko po postopku transformacije na vrhu foruma predihaš in predelaš obsojanje in jezo v mislih. Lahko pogledaš, kateri odnosi ti to povzročajo ali situacije (partnerstvo, služba itd.) in nadaljuješ vse do otroštva. Kdaj si se prvič počutil manjvredno in si reagiral na te občutke z obsojanjem. Preveri tudi na splošno življenje: življenjski vsakdanji ritem, nivo stresa, prehrana, hidracija, vitamini in minerali, počitek, gibanje in šport. Vse to lahko vpliva na pritisk v glavi.
Če se ti stanje ponavlja, pa tudi nikar ne čakaj, ampak bodi ljubeče odgovoren do svojega telesa - pojdi k zdravniku in preveri stanje.
urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com