1

Tema: Znamenje

Pozdravljena,

Po dolgem času bi imela eno vprašanje vezano na mlajšega sina, starega malo manj kot 3 leta. Nekje pri 7-8m se mu je na desni rami s sprednje strani pojavila tanjša koža v velikosti 1cm. Bili pri dermatologu in so rekli, da ni nič posebnega in smo pustili vse skupaj. Se mu pa malo po malo povečuje in me zanima vzrok oz., če je kakšen vzrok v nama z možem?

Sama sem veliko razmišljala, kaj se je takrat dogajalo, ampak edina stvar, ki mi pride na pamet je, da je v tem času začel njegov bratec obiskovati vrtec. Glede obiskovanja vrtca starejšega sina  sva bila oba z možem pozitivno naravnana in se iskreno veselila novih korakov v njegovem življenju. Tudi sam ni imel težav z vrtcem. Da bi se kaj drugega dogajalo se ne spomnim.

Iskrena hvala za odgovor in veliko uspehov obema na vseh področjih še naprej smile

Urška

Re: Znamenje

Pozdravljena Urška,
začutiti je kot, da ne izpolnjuješ načrte svojih prednikov. Ne vem koliko imata kontakte s predniki. Kot, da bi predniki (še posebej mama po tvoji strani) želeli več kontakta z vami, da ste bolj ali več skupaj.
Koliko začutim sin začuti tole energijsko luknjo, ki nastane z prevelikimi pričakovanji in neizpolnjenimi željami in preko kože odreagira.

Poglej, če kaj začutiš v tej smeri- če ja. Potem energijsko napolni ( meditacija,..), da so vnuki dovolj prisotni pri prednikih ( tudi tisti, ki več niso tukaj) ter vse tisto kar začutiš.
Upam, da me razumeš.

A si poskusila s kašno ognjičevo kremo ali npr.: koloidno srebro,..

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Pozdravljen,
Ja, to z mojo mami bi znalo biti. Imamo redne kontakte. Jaz se vsak dan slišim po telefonu z njo. Otroka pač ne, oz. ko sta pri volji za pogovor (1 x na teden sigurno). Smo pa fizično kar daleč in se vidimo recimo 1 x na mesec. Bi pa ona želela, da nismo tako daleč narazen doma.
Sigurno se ne spomniš, ampak sem jaz imela ravno od nje blokado, ko nisem mogla zanositi in si mi jo spucal. Se pravi tudi takrat so bili vzrok predniki. Zanimivo. Tako da, očitno ima ful močan vpliv, pa se niti ne zaveda.

Tu se mi poraja še vprašanje....A pa moram/o izpolnjevati načrte svojih prednikov?

Mazala nisem nič. Mi ni padlo na pamet, da bi kaj pomagalo. KS imam doma in bom poizkusila.. Hvala za idejo in hvala za odgovor.

Pozdravljena Sonček

Ne vem če prav razumem-kdo ti je "spucal" blokado?

Zoran

francik je napisal/a:

Ne vem če prav razumem-kdo ti je "spucal" blokado?

Ti bom kar jaz odgovoril.

Sama je spucala z mojo pomočjo. Kot sam veš, da namesto drugega ne delamo, temveč  pomagamo, da sam uredi- »spuca« kar je potrebno.

Sonček je napisal/a:

Ja, to z mojo mami bi znalo biti. Imamo redne kontakte. Jaz se vsak dan slišim po telefonu z njo. Otroka pač ne, oz. ko sta pri volji za pogovor (1 x na teden sigurno). Smo pa fizično kar daleč in se vidimo recimo 1 x na mesec. Bi pa ona želela, da nismo tako daleč narazen doma.

Pojdi v meditacijo,.. in naredi tako, da so na energijski ravni vsi zadovoljni, čeprav fizično ni veliko stika.

Sonček je napisal/a:

Sigurno se ne spomniš, ampak sem jaz imela ravno od nje blokado, ko nisem mogla zanositi in si mi jo spucal. Se pravi tudi takrat so bili vzrok predniki. Zanimivo. Tako da, očitno ima ful močan vpliv, pa se niti ne zaveda.

Res je, da se ne spomnim več kaj je bilo; takoj po vsakem svetovanju je pri meni »briši«.

Sonček je napisal/a:

Tu se mi poraja še vprašanje....A pa moram/o izpolnjevati načrte svojih prednikov?

Če so načrti skupni, potem ja.
Poskusi začutiti je to skupno ali individualno.

Hvala za nasvete

Zoran pozdravljen,

Mi se še kar soočamo z izzivom, ki je omenjen zgoraj. Bi bil pripravljen še enkrat pogledati ter podati nasvet oz. komentar?
Takrat sem delala na tem, ampak ni ok.

Hvala. Urška

10

Sonček je napisal/a:

Mi se še kar soočamo z izzivom, ki je omenjen zgoraj. Bi bil pripravljen še enkrat pogledati ter podati nasvet oz. komentar?

Koliko vidim, si res delala a ne pa naredila. Delaš lahko celo življenje, narediti je potrebno. Pa še krivda ti je prisotna, ker trenutno nezmoreš urediti, da bi bili vsi zadovoljni. To ni tvoje delo, da so vsi zadovoljni.
Sedaj pa pojdi in naredi.

Zoran je napisal/a:
Sonček je napisal/a:

Koliko vidim, si res delala a ne pa naredila. Delaš lahko celo življenje, narediti je potrebno. Pa še krivda ti je prisotna, ker trenutno nezmoreš urediti, da bi bili vsi zadovoljni. To ni tvoje delo, da so vsi zadovoljni.
Sedaj pa pojdi in naredi.

Ja, krivda.....Grem. Hvaležna  smile

Sonček je napisal/a:

Pozdravljena,

Po dolgem času bi imela eno vprašanje vezano na mlajšega sina, starega malo manj kot 3 leta. Nekje pri 7-8m se mu je na desni rami s sprednje strani pojavila tanjša koža v velikosti 1cm. Bili pri dermatologu in so rekli, da ni nič posebnega in smo pustili vse skupaj. Se mu pa malo po malo povečuje in me zanima vzrok oz., če je kakšen vzrok v nama z možem?

Sama sem veliko razmišljala, kaj se je takrat dogajalo, ampak edina stvar, ki mi pride na pamet je, da je v tem času začel njegov bratec obiskovati vrtec. Glede obiskovanja vrtca starejšega sina  sva bila oba z možem pozitivno naravnana in se iskreno veselila novih korakov v njegovem življenju. Tudi sam ni imel težav z vrtcem. Da bi se kaj drugega dogajalo se ne spomnim.

Iskrena hvala za odgovor in veliko uspehov obema na vseh področjih še naprej smile

Urška

Pozdravljeni, hvala za vaše vprašanje in zaupanje. Glede na vaš opis se zdi, da gre za stanje kože, ki bi lahko bilo povezano s hipopigmentacijo (posvetlitev kože), atrofijo kože (stanjšanje) ali blago obliko dermatološke težave, kot je nevrodermatitis ali lišaji. Ker opažate, da se sprememba povečuje, bi bilo smiselno ponovno obiskati dermatologa, saj se koža pri majhnih otrocih sčasoma spreminja in je zdaj morda lažje ugotoviti, za kaj gre. Možni vzroki za tovrstno spremembo so lahko dermatološke narave, na primer pigmentne spremembe, kot je pityriasis alba, ali posledice blagega vnetja. Prav tako bi lahko šlo za nekaj genetskega, kar je pri otrocih pogosto in običajno ne zahteva posebnega ukrepanja. Alergijska ali imunološka stanja, kot je atopijski dermatitis, so še ena možna razlaga, še posebej, če ima vaš otrok občutljivo kožo ali če obstaja povezava z določenimi alergeni. Glede na vaš opis sprememb v družinskem življenju, kot je vstop starejšega otroka v vrtec, ni verjetno, da bi to imelo neposreden vpliv na nastanek kožne spremembe, čeprav lahko stresne spremembe posredno vplivajo na imunski sistem otroka. Svetujem vam, da ponovno obiščete dermatologa in mu natančno opišete razvoj spremembe, saj lahko zdaj oceni, ali so potrebne dodatne preiskave, kot je dermatoskopija. Do takrat priporočam nežno nego kože z izdelki, ki preprečujejo izsuševanje in draženje, ter pozornost na morebitne dražljaje v okolju. Če vi ali vaš mož v otroštvu ali odrasli dobi opažate podobne spremembe na koži, to omenite zdravniku, saj lahko igrajo genetske predispozicije pomembno vlogo. Pomembno je poudariti, da skoraj zagotovo vi ali vaš mož nista povzročila te težave, saj se tovrstne spremembe pogosto pojavijo spontano in brez očitnega zunanjega sprožilca. Trenutno je ključnega pomena ugotoviti, ali je sprememba zgolj estetske narave ali ima medicinski pomen, kar bo dermatolog ocenil s pomočjo dodatnih informacij in morebitne diagnostike. Želim vam in vašemu sinu vse dobro, in če imate še kakšno vprašanje, se le oglasite.