Cvetlica je napisal/a:znam postaviti os zgoraj - spodaj (nebo - zemlja), meditacijo obcasno izvajam, reikija pa ne (se)..
Super, nekaj veš to lahko potem narediš tudi partnerju, če ti dovoli.
Cvetlica je napisal/a:Predvsem sem v dilemi, ali podpirati partnerja pri njegovih odlocitvah, ali ga spodbuditi, da naj gre se na kaksne preiskave (ne medicinske).. Racionalno vem, da pretirano spodbujanje doseze ravno nasprotni ucinek.
Če partner pozna, da obstajajo alternativne možnosti, lahko mu omeniš -sam pa naj se odloči.
Cvetlica je napisal/a:Na custvenem nivoju pa me skrbi zanj, in kot posledica tega se mi pojavljajo tudi bolecine v krizu - vsaj tako jih jaz interpretiram.
Boljse, da vas prosim za vpogled, ce je pri meni kaj takega, kar lahko odpravim, da bo obema bolje.
Pri tebi se pa zasledi, da bi rada rešila svet, kar ni nič narobe, če nebi prevzela potem nase. S tem ko želiš nekomu pretirano pomagati, je možnost, da čutiš posledico, kot je bolečina, ki jo navajaš.
Postavi se v os zgoraj-spodaj in spusti ven potrebo, da bi rešila svet. Nato pa jasno namero, da boš najprej uredila pri sebi. Ko boš sebe pošlihtala, boš lahko tudi drugim pomagala – drugače bo bolj težko.
pesem.duse@gmail.com, 070-788-788