1

Tema: Nepovezana

Pozdravljeni, na forum sem se prijavila, ker si zelim odgovora na to kar se mi dogaja zadnje case. Zadnje 14 dni sem imela v sluzbi totalno veliko dela, ker smo odpirali restavracijo po koronski karanteni, zato sem bolj malo spala, se manj hodila v naravo in zal je bilo vmes tudi nekaj alkohola. Vsa ta situacija me je tako izcrpala, da se mi je en dan pojavilo cudno stanje v telesu, kot da ga ne morem kontrolirati. Kot da telo lebdi v glavi pa me je motil vsak glas in sumenje okoli mene. Glava je bila tezka in zdelo se mi je da se vse premika sem in tja. Roke in noge so bile cisto mlahave in obcutek je bil kot da bom zlezla skupaj ali umrla. Dihanje je bilo vse prej kot mirno. Enostavno sem cutila, da me glava vlece h tlom, in ker sem bila v tem casu ravno v centru mesta sem hodila po tlakovanih kockah ob katerih mi je postalo slabo in so mi zacele migati pred ocmi. Tako sem komaj prehodila pod do avta in sem se sama sebi zdela kot da sem pijana ali zadrogirana, moj pogled je begal sem in tja in nisem se mogla osredotociti na nobeno stvar. Najbolj sem hvalezna, da je bila z mano v tem trenutnku moja mami, ker me je pomirila. Mami me je drzala za roko, nekaj casa sem slonela v njenem objemu, ko sva hodili do avta me je mirila z dihanjem in drzanjem za roko, potem je minilo kmalu. Taka ista situacija se mi je zgodila tudi, ko sem bila sama doma in sem mislila, da bom kar umrla. Potem sem poklicala mojo bioenergeticarko, da je naredila terapijo na daljavo. Ne razumem kaj se mi to dogaja, ker to ni bilo prvic. Leta nazaj sem prvic dozivela enako situacijo, ko sva sla z bivsim partnerjem narazen in sem se odselila. Res je, da se mi trenutno na poslovnem podrocju veliko dogaja in sem trenutno v poziciji, ki sem si jo vedno zelela. Zal pa se s partnerjem ne razumeva vec prav dobro, vendar ne znam narediti koraka naprej in poskrbeti zase.
Za vas vpogled in odgovor vam bom zelo hvalezna ❤️

Re: Nepovezana

Zanima me tudi kaksno povezavo vidite med nama z A.P. in med nama z D.F.?

Pozdravljena margesimsom, kakor se začuti in kakor že tudi sama ugotavljaš, iz tebe govori stres in posledično neprizemljenost. Zato ti priporočam, da prvo poskrbiš za fizično dobro počutje, kakovostno in redno hrano, ter obvezen počitek.

Na tvojem mestu bi obiskala tudi osebnega zdravnika in mu opisala dogajanje. Le-ta bo znal svetovati, kaj in kako naprej. Takšno nihanje ravnotežja in izgubo kontrolo nad telesom lahko zbudi fizično dogajanje znotraj telesa, stres, čustvena nestabilnost ali čustveni pritiski pa lahko takšno stanje poslabšajo.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

Na drugi post pa jaz ne bi odgovarjala, ker nimam dovoljenja s strani oseb, da bi gledala vaš odnos.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com