1 Nazadnje urejal karina (02.12.2021 13:20:12)

Tema: Težave pri zanositvi

Pozdravljeni,

ob prebiranju tem vašega foruma, sem se opogumila, da tudi sama vprašam glede svoje težave. (vem, da je nekaj podobnih težav na to temo že bilo, smo si pa različni med seboj smile). Potrebovala bi nasvet ali namig , vpogled kaj se dogaja v podzavestnih vzorcih, prepričanjih ali dušnih vsebinah, tudi po linijah prednikov pri meni. Že nekaj časa se s partnerjem ukvarjava s težavo pri zanositvi- to traja že 3 leto, v zadnjem času so ugotovili, da imam tudi zmanjšane možnosti, saj po letih rodil počasi prehajam že v obdobje po 40 letu, kljub temu da jih mava 10 manj. Po eni strani si praviva, da se bo vse uresničilo ko bo pravi čas za to, po drugi strani pa so dejstva ta, da veliko časa ni ostalo, posledično pa se sprašujem ali obstaja kaj v moji podzavesti, po preteklih prednikih, povezavi z njimi, da se mi to dogaja (sem si prebrala, da jajčniki simbolizirajo odnos s predniki).  v zadnjem času sem tudi zamenjala stresno delovno okolje, redno se rekreiram in jem zdravo prehrano. v sebi se srečujem z različnimi občutji, zdi se mi, da leta hitro minevajo, sama pa nekje stojim na mestu in v sebi ne premaknem naprej. s partnerjem sva bila napotena na kliniko za neplodnost, glede na vsa ta dejstva me vse malo skrbi in bom hvaležna kakšnega nasveta, da se to obdobje in proces tega obdobja lažje prehodi.

Re: Težave pri zanositvi

Pozdravljena Karina,
iz osebnih izkušen vem, da se da če ti je namenjeno in če sta si v tem življenju izbrala imeti otroke skupaj - pa neglede na leta. Leta  so samo številke.
Predlagam, da si po internetu prebereta, glede dodatkov, ki izboljšajo plodnost pri obeh in da naredita dodatke po svoje – tisto kar začutitia, da potrebujeta.
Koliko je zazanati, dušica čaka na vaju, da se spravita k sebi, da si uredita življenje. Sama pišeš, da si zamenjala službo prehrano … - kar je super, lahko je to posledica, ker otrok želi, da si najprej uredita življenje. Vendar tudi, če je dušica prisotna, to še nepomeni, da bo sigurno prišla.
Zato predlagam, da gresta po postopku, ki je opisan na vrhu te teme, če ne pa da si poiščeta pomoč, da razrešita preteklost, ker ko pride otrok, je čas samo za sedanjost, ki ustvarja prihodnost in ne za preteklost in nerazrešene stvari.
Zato v akcijo in razrešit, transformirat, vse kar nosita s sabo, takrat je veliko večja možnost, da dušica pride.

Zoran

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Re: Težave pri zanositvi

Pozdravljeni,

hvala za vaš hiter odziv smile