1

Tema: Progresija

Ko so nam stvari jasne, smo postavljeni na mesto katero nam pripada v tem življenju in lahko sledimo svojem razvoju. S tem ko se nam razširja zavest presegamo določene stvari iz okolja, ki smo jih osvojili in gremo lahko po poti svoje izbire.


Progresija je namenjena vsem, ki hočete izvedeti ZAKAJ sem sedaj tukaj v tem telesu, na tem mestu, KAM grem, ali je mogoče, da sem si to življenje izbral/a že pred rojstvom?... Vabljeni, da preberete spodnji opis in izveste več.


Namen, izbira in dogovori
Tukaj spoznamo namen in izbiro svojega telesa in njegovih funkcij in nam postane jasno, zakaj je takšno naše telo. Namen izbire staršev, sorodnikov, partnerja/ev in ostalih pomembnih ljudi, skupne naloge ter mesto inkarnacije nam odgovorijo na mnoga vprašanja.
Spoznamo, kako do sedaj uresničujemo svoj načrt, kaj vse smo naredili in kaj smo izpustili in tisto, kar še nismo naredili. Izvemo kako in kdaj narediti, da se vrnemo nazaj na začrtano linijo življenja.
Tukaj izvemo, kaj in zakaj smo si izbrali določene osebe v življenju. Na primer: vidimo, kakšen imamo dogovor s partnerjem, prijatelji, sovražniki, ljubimci, starši, otroci, ... Postane nam jasno, zakaj je tako.
Spozna se lahko naša primarna sorodna duša in sekundarne sorodne duše.
Enako lahko spoznamo, kaj smo si izbrali glede zdravja, financ, dela, poroke, težav, ...
Ta vrsta progresije nam pomaga, da lahko sprejmemo sebe, svoje telo, ostale ljudi, naloge, dogovore in izzive v svojem življenju – postane nam jasno, ZAKAJ in KAKO.


Pogled in razumevanje izbire življenjskega poslanstva
Sem sodi pogled primarne življenjske naloge in sekundarnih nalog. Vidi se, katere lekcije so osvojene, katere trajajo in katere nas še čakajo. Tukaj se tudi pogledajo najboljše karakteristike človeka in se tudi zavestno pri vsakem aktivirajo. Pred aktivacijo se izločijo, oziroma zmanjšajo vse tiste, ki omejujejo ali škodujejo. Spoznajo se skrite in vidne sposobnosti osebe, da se lahko usmeri na svoj namen in da se več ne ukvarja s nepotrebnimi stvarmi – po domače povedano »loči se seme od plevela«. Spozna se izbira ter način za osebno in duhovno rast, ki je po izboru duše in srca – tisto, kar je resnično za dušo. Spoznajo se izzivi, naloge, dosežki, ljubezensko stanje, karmične naloge ter načrt, ki ga lahko oseba doseže v tem življenju, če gre po poti, ki si jo je izbrala kot duša, še preden se rodi v sedanje življenje.Življenja med življenji - čas med dvema inkarnacijama
Progresija med življenji je čas, ki ga preživimo v duhovnem svetu; tam bivamo kot čista zavest in se doživljamo kot duše in čista energija. To je čas, ko nismo fizično inkarnirani na Zemlji ali kje drugje. V tem času se pripravljamo, oziroma smo v t.i. »šoli«, kjer se pripravljamo na naslednjo inkarnacijo.
Zajema aktivno komunikacijo z duhovnim svetom, duhovnimi učitelji ter družino, kjer bolj poglobljeno spoznavamo in izkušamo prirojeno naravo naše duše. Spoznamo duše, s katerimi si delimo veliko inkarnacij, raziskujemo globlje vzroke in namen odnosov, izzivov, ki jih imamo v življenju ter vidimo napredke in razvitost duše. Ta progresija nam pomaga, da se spomnimo »šolske snovi«, ki smo jo v tistem času izbrali za to inkarnacijo – spomnimo se načrta in načina/ov uresničitve.


Komunikacija z osebnim vodnikom, duhovnimi učitelji, duhovno družino ter svetom starešin
Skozi progresijo spoznamo duhovno družino in vodnike, ki jih imamo kot pomoč, da lahko uresničimo svoj namen. Prikazano nam je, v katero duhovno skupino spadamo, katere so naše naloge v duhovni družini ter katere življenjske naloge naj bi opravili v življenju. Pri nekom, ki ima težave pri realizaciji svojih ciljev, a ima drugače vse predispozicije za uspeh, je možno, da je preveč usmerjen na izpolnjevanje nalog duhovne družine in ne more uresničiti individualnih ciljev na Zemlji. V tem primeru je njegova energija v takšni meri usmerjena v duhovno družino, da mu zmanjka moči in energije za izpeljavo zemeljskega namena. Duhovna skupina in svet starešin ocenijo dosedanji potek naše inkarnacije ter nam dajo jasna navodila, kako in kdaj izpeljati določene naloge in nam razsvetlijo naša vprašanja.


Pogled prihodnosti ali prihodnje inkarnacije
Namen te progresije je, da vidimo v svojo prihodnost ter lahko spremenimo določene dele prihodnosti, ki bi lahko sedaj škodljivo vplivali na sedanje nadaljnje življenje. Preprečimo lahko nastanek bolezni, težav ter drugih neprijetnih stvari. Skozi progresijo se lahko pokaže, kaj nas v resnici čaka, če ostanemo na tej življenjski liniji (to pomeni, da če ne spreminjamo vzorcev in podzavestnih prepričanj), oziroma pokaže se nam lahko, kaj nas čaka, če naredimo korak v drugo smer (zavestno spremenimo določene škodljive vzorce ali prepričanja). Lahko si ogledamo tudi naslednjo inkarnacijo. Ta je še posebej priporočljiva za tiste, ki mislijo, da niso pripravljeni iti skozi sedanjo življenjsko nalogo, ker nam pokaže naše naslednje naloge, če ne osvojimo lekcije v sedanjem življenju in kako to izgleda če ponavljamo lekcijo.

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Re: Progresija

Progresija je nastajala več let in ves ta čas sem vedel, da nekje v vesolju obstaja vhod, kjer se lahko direktno vidi in spozna naš načrt za to življenje. Vhod sem odkril lani (2011) poleti, ko sem bil dovolj zrel za to. Bil sem presrečen, da mi je po večletnem prizadevanju bil dopuščen vstop skozi vhod, kjer se lahko vidi in doživi izbira življenja in kjer obstajajo in nastajajo načrti za naše življenje. Sedaj, po več kot dvajset uspešno opravljenih progresij, sem se odločil izkušnje podeliti.

Delno sem tudi prej vedel odgovore na različne stvari, vendar v takšni meri, ko postane jasna slika, je nekaj čisto drugega.

Zanimalo me je ogromno stvari, predvsem tiste, ki so vezane na moje življenje.

Pred rojstvom se s svojimi vodniki in drugimi dušami dogovarjamo o temu, kdo bo kakšno vlogo odigral v življenju. Kakšne, na kak način in kdaj se bodo lekcije osvojile – to mi je sicer bilo jasno tudi prej, vendar sedaj sem spoznal tudi zakaj.

Najprej me je zanimalo, zakaj sem v tem telesu, nakar sem dobil jasno sliko, da sem imel na izbiro tri različna življenja in da sem si izbral tega. Presenetilo me je tudi, to da sem si izbral razne bolezni in ovire za učenje ter tudi različne načine izhodov iz teh situacij. Bilo mi je jasno, ok izbral sem si tole bolezen, vendar kaj mi to koristi, kaj je potrebno da spoznam skozi njo in to videnje širše slike mi je dalo jasne odgovore. Videnje tega, da mi bolezen  »samo« kaže določene stvari v življenju, jaz pa sem prej gledal čisto v drugo smer, je neprecenljivo.

Zakaj sem se rodil v tem koncu in zakaj imam te starše je zame pomenilo novo odkritje in možnosti.
Hvaležen sem očetu, da je zbudil negativne programe v meni, da sem jih lahko spoznal, občutil in tudi presegel in ko vidiš eno uspešno opravljeno / dokončano lekcijo, je mnogo lažje živeti.
Spoznanje, da sem se odločil, da mami dopustim, da izravna svoj karmični dolg, mi je tudi prinesla veliko olajšanje in razumevanje.

Opomnik, da se vrnem nazaj na del stare poti in dokončam nalogo, ki sem jo zapustil – mislil sem, da ni pomembna – mi je dodatno dalo novo energijo.

Vloga v duhovni družini je tudi pomembna za vsako življenje, še posebej, ker se večinoma teh nalog zavestno ne zavedamo in lahko veliko energije in časa izgubimo, če ni uravnoteženega delovanja. Če se preveč deluje na duhovni ravni, se stvari ne realizirajo v vsakdanjosti, čeprav ima človek lahko veliko potencialov, talentov,.. ti ostanejo v duhovnem svetu in ni dovolj energije za realizacijo na Zemlji dokler se energija ne uravnoteži.

Izbor parterja/ev je tudi zanimiv, kako se duše odločijo da bodo skupaj in kako se odločijo same prehoditi pot.

Veseli me to, da grem po pravi poti življenjskega poslanstva in sedaj vem, kdaj in kako narediti stvari, tudi ko pridejo ovire, da jim več ne dajem etiketo ovire, temveč izziva, ker sem si sam to izbral.

Velikokrat je tisto kar hočemo imeti v življenju že osvojena lekcija, ki več ni toliko pomembna za nas in tisto od česa bežimo ali se borimo je potrebno osvojiti. Ko se to spozna se energija čisto preusmeri in na lažji način imaš oboje.
Dobro je tudi, da namesto da se sprašujemo, če smo si to lekcijo izbrali v življenju, da se vprašamo raje zakaj smo si to izbrali?

Vsak le doživi in vidi tisto, kar je pripravljen ta čas da vidi, tako da tudi v duhovnem svetu vidimo tisto, kar razumemo in če se zavestno razvijamo naprej, sledi nadaljevanka in globlji pogledi in spoznanja. Sam imam najraje, da drugemu pokažem pot, mu jo odprem, vsak si pa sam izbere način, kako jo bo prehodil.

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Re: Progresija

Zoran je napisal/a:

Veseli me to, da grem po pravi poti življenjskega poslanstva in sedaj vem, kdaj in kako narediti stvari, tudi ko pridejo ovire, da jim več ne dajem etiketo ovire, temveč izziva, ker sem si sam to izbral.

Velikokrat je tisto kar hočemo imeti v življenju že osvojena lekcija, ki več ni toliko pomembna za nas in tisto od česa bežimo ali se borimo je potrebno osvojiti. Ko se to spozna se energija čisto preusmeri in na lažji način imaš oboje.
Dobro je tudi, da namesto da se sprašujemo, če smo si to lekcijo izbrali v življenju, da se vprašamo raje zakaj smo si to izbrali?

Vsak le doživi in vidi tisto, kar je pripravljen ta čas da vidi, tako da tudi v duhovnem svetu vidimo tisto, kar razumemo in če se zavestno razvijamo naprej, sledi nadaljevanka in globlji pogledi in spoznanja. Sam imam najraje, da drugemu pokažem pot, mu jo odprem, vsak si pa sam izbere način, kako jo bo prehodil.

:prst:   :srcek:  :srcek:  :srcek:

'Življenje je proces.

Re: Progresija

Pozdravljeni,
Po progresiji sem rabila se nekaj casa, da bi dejansko vse doziveto tudi razumela. Je ena enkratna izkusnja. Dejansko vidis svoje izbire pred rojstvom v to zivljenje, svojo duhovno druzino, svoje potenciale, dobis novo perspektivo in razumevanje za druzino v katero si rojen, katero si si izbral, razumevanje za to zakaj si te izbire naredil. Predvsem dobis precej odgovorjenih "zakaj". Najbolj me je navdusilo in presenetilo ko sem videla svojo duso in spoznala duhovnega vodnika. Progresija je eden od nacinov spoznavanje samega sebe na najglobjih ravneh. Toplo priporocam :-).

Re: Progresija

Tia0001 je napisal/a:

Je ena enkratna izkusnja. Dejansko vidis svoje izbire pred rojstvom v to zivljenje, svojo duhovno druzino, svoje potenciale, dobis novo perspektivo in razumevanje za druzino v katero si rojen, katero si si izbral, razumevanje za to zakaj si te izbire naredil. Predvsem dobis precej odgovorjenih "zakaj". Najbolj me je navdusilo in presenetilo ko sem videla svojo duso in spoznala duhovnega vodnika.

Ja to so pomembne reči za vsako osebo, da vidi/občuti zakaj je kakšna stvar namenjena, zakaj imam te starše, odločitve, potenciale, dogovore, izzive, naloge v življenju…

Zoran je napisal/a:

"zakaj".

Oooo..- zato roll  smile  :prst: .

Tia0001 je napisal/a:

Po progresiji sem rabila se nekaj casa, da bi dejansko vse doziveto tudi razumela.

Včasih je potrebno več mesecev, da se stvari poležejo in postaviljo na mesto.

Tia0001 je napisal/a:

Progresija je eden od nacinov spoznavanje samega sebe na najglobjih ravneh. Toplo priporocam :-).

Hvala  smile

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Re: Progresija

Tina je napisal/a:
Zoran je napisal/a:

Veseli me to, da grem po pravi poti življenjskega poslanstva in sedaj vem, kdaj in kako narediti stvari, tudi ko pridejo ovire, da jim več ne dajem etiketo ovire, temveč izziva, ker sem si sam to izbral.

Velikokrat je tisto kar hočemo imeti v življenju že osvojena lekcija, ki več ni toliko pomembna za nas in tisto od česa bežimo ali se borimo je potrebno osvojiti. Ko se to spozna se energija čisto preusmeri in na lažji način imaš oboje.
Dobro je tudi, da namesto da se sprašujemo, če smo si to lekcijo izbrali v življenju, da se vprašamo raje zakaj smo si to izbrali?

Vsak le doživi in vidi tisto, kar je pripravljen ta čas da vidi, tako da tudi v duhovnem svetu vidimo tisto, kar razumemo in če se zavestno razvijamo naprej, sledi nadaljevanka in globlji pogledi in spoznanja. Sam imam najraje, da drugemu pokažem pot, mu jo odprem, vsak si pa sam izbere način, kako jo bo prehodil.

:prst:   :srcek:  :srcek:  :srcek:

Past, srcek, srcek, and heart  smile