1

Tema: Toča

Zdravo. Zanima me, s čim se ubranite pred točo? Oz svoje imetje? Lani nam je stolklo vse.. Strehe pač ne moremo vsako leto menjavati... Me zanima, ali uporabljate kakšno zaščito? Orgonitske topove, ali kaj drugega? Ali delate le na nameri? Rada bi zaščitila pridelke in imetje, pa ne vem kako...
Hvala, če delita kakšno idejo/info..

Re: Toča

Živjo Ivana, hvala za postavljeno vprašanje na tematiko, ki bo v bližajočem se poletnem času vse bolj popularna.

Jaz bom podala svoj odgovor, bo pa zanimivo spremljati še kakšen nasvet.

Sama že imaš nekaj izkušenj z delom z energijami iz Ustvarjalne akademije Pesem duše, zato ti lahko ponudim temu primeren nasvet. V času prihajajoče nevihte se lahko povežeš z energijo neba in vremena - pri tem lahko uporabiš znanje iz šamanizma (z živaljo moči) ali uporabiš katero drugo svoje znanje - kar začutiš. V nebesni pojav širiš iz svojega srca ljubezen in sprejemanje. Pri tem lahko začutiš strašno moč, ki lahko celo prestraši. To te naj ne vrže iz ravnovesja. Nadaljuješ s povezovanjem z ljubeznijo, dokler ne začutiš v srcu, da je nastala povezava in da nebo sprejema tvojo ljubezen. Pri tem lahko vzpostaviš tudi neke vrste "komunikacijo" z vremenskim pojavom in mu predaš želje ali sporočilo. Na podoben način so to počeli šamani. Pri tem naj te vodi misel, da je vse, kar počneš, v skladu z najvišjim dobrim za vse.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

Wow, hvala za idejo.
Ja moram reči, da je pri nas lani padala toča premera 8 cm. Gledala sem v nebo in edini občutek je bil: Fak, tole bo katastrofa. In dejansko je bila, streha, okna, pridelki.. vse je bilo uniceno. Voda vdrla iz podstrešja, teklo je skozi strop, luči..
Pred to nevihto sem "razganjala" oblake, ampak nikoli se pa nisem povezovala z vremenom. Oz njegovo energijo na tak način.

Me pa še nekaj zanima, glede na to, da živimo v kotlini in imam občutek, kot da ne morem/ne smem vplivati na vreme in njegove posledice pri drugih ljudeh. Kot da sem sama v tem in da je to premalo, da bi se vreme spremenilo. In si s tem nekako jemljem moc? Ne znam razložiti drugače.

Definitivno pa sprobam na ta način, hvala za idejo ❤️

To pa verjamem, da je bila grozna izkušnja za vse vas.

Prav si začutila - s tem si jemlješ moč. Si pa tudi prav začutila - ni dobro in prav, da delujemo samo v skladu s svojimi željami. Zato ponavljam nasvet - greš v to z namero, da delaš za vse v najvišje dobro.

Sile narave so izjemno mogočne, a v svoji osnovi izjemno pronicljive in nežne. Vsak, ki bi šel z namero, da jih spremeni, se ne bo zgodilo nič. Ko pa se z njimi povežemo z ljubeznijo, hvaležnostjo, sprejemanjem in brez pričakovanj, se sile narave lažje odzovejo.

Predlagam ti tudi, da predelaš občutek, da si sama v tem in da je to premalo.

Verjamem, da že znaš to sama narediti na svoj način. Prilagam pa link do postopka transformacije za vsakogar, ki se najde v napisanem in bi želel tudi sam pri sebi razrešiti: https://www.pesem-duse.com/forum/topic5 … cije.html.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

5 Nazadnje urejal ivana.kovac (21.05.2025 10:16:26)

Hvala Urška. Zlata si ❤️

6 Nazadnje urejal anjica (15.08.2025 16:31:10)

Urška je napisal/a:

Živjo Ivana, hvala za postavljeno vprašanje na tematiko, ki bo v bližajočem se poletnem času vse bolj popularna.

pisala
Sama že imaš nekaj izkušenj z delom z energijami iz Ustvarjalne akademije Pesem duše, zato ti lahko ponudim temu primeren nasvet. V času prihajajoče nevihte se lahko povežeš z energijo neba in vremena - pri tem lahko uporabiš znanje iz šamanizma (z živaljo moči) ali uporabiš katero drugo svoje znanje - kar začutiš. V nebesni pojav širiš iz svojega srca ljubezen in sprejemanje. Pri tem lahko začutiš strašno moč, ki lahko celo prestraši. To te naj ne vrže iz ravnovesja. Nadaljuješ s povezovanjem z ljubeznijo, dokler ne začutiš v srcu, da je nastala povezava in da nebo sprejema tvojo ljubezen. Pri tem lahko vzpostaviš tudi neke vrste "komunikacijo" z vremenskim pojavom in mu predaš želje ali sporočilo. Na podoben način so to počeli šamani. Pri tem naj te vodi misel, da je vse, kar počneš, v skladu z najvišjim dobrim za vse.

ej to je pa super slišati in vedeti za naprej

Sex shop

7 Nazadnje urejal anjica (21.06.2025 19:02:07)

Urška je napisal/a:

Notesnik

Ful hvala za to. Letos je tako leto, ko se mi zdi da bo to še kakl v pomoč

8 Nazadnje urejal anjica (24.12.2025 12:14:16)

Urška je napisal/a:

Jaz bom podala svoj odgovor, bo pa zanimivo spremljati še kakšen nasvet. poslovna darila

Hvala za to

Odvetnik Ljubljana Križanec Partners