26

Re: (Pre)hitro čustveno ganjena

Zoran je napisal/a:

Dokler boš bežala pred svojimi čustvi ti bo vedno težje, saj boš energijsko še funkcionirala, čustva bojo pa začela bolet. Nisi popolnoma v sedanjem trenutku.
Vsako čustvo ti je opozorilo, da lahko naprej deluješ na isti način in boli ali pa sprejmeš in spremeniš odnos do sebe.
Odpri se radosti, odpri svoje srce in sprejmi vse dobro, ki ti prihaja.
lp

Ja res je, ponavadi res nisem v ZDAJ, povsod me je dovolj samo v tem trenutku ne....Hvala za te besede Zoran.  smile

27

Maxim je napisal/a:

Hej Lexi, dobro preberi kar je Zoran napisal,jaz sem tudi morala veckrat,ker sem se nasla delno v tvoji zgodbi.
crying song- je pac pesem, ki ti vzbudi jokajoca custva,tako jaz recem,ker pac jokas:))
obstaja pa tudi pesem s tem naslovom,ki je bila tudi v enem filmu, se pa ne spomim vec-15 let nazaj.
zalost nas oblije kadar moramo pljuca krepit-zvoki sss,
ali jes veliko mleka in skroba-to te lahko zamasi ampak ponavadi so nepredelana custva,
si kdaj nisi dovolila jokati ko si bila otrok, da si potlacila zalost.in morda te zadeve sedaj to ven spravljajo:)
ampak jaz se vidim v tem kar Zoran anpisal tako da se ena lekcija za delat:)
Vse dobro
M

Ja, saj si čist razumljivo napisala, pol ko sem drugič prebrala, sem šele poštekala tole crying song  lol  wink

Kar se tiče prehrane se mi zdi, da niti ne pojem veliko škroba, mleka sploh bolj malo pravzaprav. Glede  izražanja žalosti ali jeze mislim, da kot otrok nisem nikoli imela problemov s tem, sem znala bit zelo trmast otrok.

Evo, sem tudi s sssss-ji mal delala. Praviš, da krepi pljuča, ga uporabljaš še za kaj?

28

super:)
ti dodajam tekst-Healing sound „SSSSSS“
This sound is used for healing the lungs. Inhale, visualize, and as you exhale make a "sss" sound, releasing the air through the teeth. Vizualizaj si belo barvo,ker so pljuca element kovine.
Pomaga, da dobis pogum,radost,lahkotnost, precistis custva,zalost,krivdo. Okrepis si notranje organe,zdaj delaj tako da slisis,cez caz pa bos delala samo z dihom in ne bo vec glasni ssss aapk nezno bos cutila da gre sss ven.

29

Zoran je napisal/a:
Maxim je napisal/a:

jajce?

barbiiy je napisal/a:

za jajce sem pa slišala da ga ni pametno postavljati, ker se zapreš pred vsem, poskusila pa nisem.

Lahko kaj več napišete o kakšnem je jajcu tukaj reč (kukavičje, kokošje, nojevo, dinozavrovo ali.. mal se hecam, da ne bo vse preveč resno). Ali mislite na to, ki ga spominja Anja?
Smeh razbije vse blokade. lol
lp

Še vedno ne vem kakšno je to jajce roll
smile

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Ja jaz tistega, ki je baje opisan v knjigi nisem mislila, tako da za tega ne vem.

Tisti, od katerga so pa meni razlagal je pa cisto preprosta stvar. Za zaščito se v mislih daš v jajce, ce se prav spomnim belo, in s tem ko si v jajcu naj bi bil zaprt z vseh strani, nic ne pride vn nic not in zato naj tega nebi delal.To je pa tudi vse, kar vem.

31

barbiiy je napisal/a:

Tisti, od katerga so pa meni razlagal je pa cisto preprosta stvar. Za zaščito se v mislih daš v jajce, ce se prav spomnim belo, in s tem ko si v jajcu naj bi bil zaprt z vseh strani, nic ne pride vn nic not in zato naj tega nebi delal.To je pa tudi vse, kar vem.

Ti trenutno pomaga, če še nisi sposoben razčistiti stvari – razumljivo.
Hvala smile

Prosim.

Se pa spomnim, da se je ta debata razvila prav iz tega kar si v eni drugi temi napisal, in sicer da ne smemo pošiljat ljubezni big_smile  Ampak to pravim tako cisto btw, ne pa da je to kaksna sveta resnica, ker sem slišala na tej delavnici tudi take stvari, ki so same sebi nasprotovale in sem potem vse vzela bolj z rezervo.

33

barbiiy je napisal/a:

si v eni drugi temi napisal, in sicer da ne smemo pošiljat ljubezni

Zoran - js se spomnim, da si na tečaju rekel, da brezpogojno ljubezen lahko vedno pošljemo (z namenom, da pomaga tako, kot je v najvišje dobro). Sem pa prebrala pri Kenu Pagu, da tega ne priporoča, ker je vprašanje, kaj sploh pošiljaš, če recimo sam niti ne veš niti ne občutiš, kaj to brezpogojna ljubezen je. Da v bistvu pošiljaš tudi svoje strahove, agresijo... Samo potemtakem tudi reikija ne bi smel delati drugim, dokler nisi 100% ''čist''. Oziroma - ali se energija lahko vseeno ''okuži'' (s strahovi, jezo ipd.) kljub temu, da imaš v zavesti, da si samo kanal za pretok univerzalne energije, brezpogojne ljubezni iz vira? Kako je s tem? Upam, da nisem preveč zakomplicirala... smile

34

ar3ka je napisal/a:

Zoran - js se spomnim, da si na tečaju rekel, da brezpogojno ljubezen lahko vedno pošljemo (z namenom, da pomaga tako, kot je v najvišje dobro)

Nisem ti mogel na kratko odgovoriti pa sem napisal prispevek – brezpogojna ljubezen.
Za Reiki ti pa na kratko opišem še dodatno v temi Reiki.
lp smile