Najlepša hvala Urška, zelo si mi pomagala! ![]()
1 01.06.2015 11:13:55
Re: Diploma in služba (2 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
2 01.06.2015 08:25:47
Tema: Diploma in služba (2 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Mene pa zanima, če bi mi lahko prosim nekdo pogledal v moje biopolje in mi povedal kaj bi morala še odpraviti (predelati), da bi lahko končno napisala diplomo in zaključila svoj študij. In zakaj si "ne upam" dobiti službo. Marsikaj sem že razrešila sama s sabo, tu pa se mi je ustavilo in ne vem kako naj se lotim tega izziva. Najlepša hvala za pomoč! ![]()
3 14.05.2014 09:40:15
Re: Ščitnica (5 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Pozdravljeni,
resnično bi se vam rada zahvalila za tako izčrpen in zelo poučen odgovor. Sedaj končno vem, na čem moram delati in v čem je moj problem. Problem pa je tudi, da sem pozabila kakšna je popolna podoba mojega sveta, zaradi vseh problemov, ki sem si jih najverjetneje sama ustvarila in pri tem tudi nehala sanjati in si želeti stvari. Ampak, v bistvu to ni več problem! Hvala, da ste mi odprli oči, da res realno pogledam na svet in da postanem odgovorna za svoje bivanje na tem lepem planetu! ![]()
Še enkrat najlepša hvala!
ranjena duša
4 13.05.2014 14:28:01
Tema: Ščitnica (5 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Živjo,
jaz imam že kar nekaj čas težave s pomanjkanjem energije, hudo utrujenostjo in lahko bi spala tudi po več kot 10 ur, pa bi bila še vedno utrujena za umret. Nimam prave volje do življenja, prav tako pa tudi nisem preveč ustvarjalna in moja storilnost je na dnu. Do včeraj sem mislila, da sem pač lena
, ampak včeraj zvečer se mi je v glavi pojavila misel, da imam morda težave s premajhnim delovanjem ščitnice, da imam morda premalo hormonov.
Prosila bi za vpogled v moje bioploje, če je to moja težava in kakšen nasvet kako si lahko pomagam.
Najlepša hvala!
Lp, Ranjena duša
5 08.03.2014 07:39:29
Re: hipersenzitivnost - občutek, da ne spadaš na ta svet (22 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Draga Tina,
najlepša hvala za odgovor. Se čisto strinjam z vsem napisanim. Očitno je res, da mi nedejavnost daje varnost, da mi ni treba iti ven iz svoje lupine in raje ždim notri in sem žrtev. Res pa je, da ko odpreš ena vrata, se ti odpre še več drugih in potem ven padajo tako lepe, kot manj lepe stvari. Moj problem je predvsem preobčutljivost in kot sem že rekla prevelik strah. Zato sem se v nekem trenutku odločila, da se ne bom odločala in sem vse prepuščala drugim. Zdaj mi je pa resnično dosti, ker želim živeti in se imeti lepo.
V sebi imam nek tak občutek, kot da mi nekaj manjka, pa nikakor ne morem pogruntati kaj bi to bilo. Res je tudi, da sem kot otrok kar nekaj sanjala, a morda, ker se mi želje niso uresničevale sem nehala sanjati in si želeti stvari. Nisem si več upala tvegati in sem raje izbirala "varno" a zame manj osrečujoče. Mogoče je tudi zato v meni toliko jeze in gneva.
Resnično upam, da se najdem in ugotovim bistvo zakaj sem prišla sem.
Upoštevala bom tvoje nasvete, še enkrat hvala zanje.
Lp,
ranjena duša
6 07.03.2014 10:18:16
Re: hipersenzitivnost - občutek, da ne spadaš na ta svet (22 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Spoštovani,
tudi jaz imam že celo življenje občutek, kot da ne spadam na ta svet, oziroma da ne spadam v svoje telo. Zadnjih deset let imam občutek, kot da sem mrtva in se ne morem prestaviti z mrtve točke. Nikakor se ne morem spraviti dokončati diplome, nič več me ne veseli. Bojim se da nisem preveč dober zgled moji hčerki. Povsod še samo stresam jezo in žalost. Ne najdem se!!
Drugače poskušam čimveč delati na sebi, berem, meditiram, pa še vedno ne najdem pravega odgovora. Enkrat mi je en gospod razložil,da je moj problem astrološki, ker sem namreč trojna rakica. Vedno kompliciram, sem zelo neodločna, depresivna, pesimistična in me je vsega strah.
Prosim za kakšen dober nasvet, ker sem čisto izgubljena!
Najlepša hvala!
ranjena duša