hvala in še 1x hvala smile
sem rabila te besede in tako spodbudo oziroma pogled iz drugega zornega kota. saj, po eni strani sem mirna, ker me že nekaj let tišči, da grem v čisto svoje projekte in delam za svojo dušo in ne za druge..samo ja, vedno sem našla tiste izgovore, kako bom preživelsa in kaj bom, če ne bo šlo (čeprav po drugi strani niti tako, kot je sedaj ne gre ravno bleščeče).
in res je-poskrbi vesolje, če mi sami ne pustimo stvari, ki bi jih morali..zato pa se najbrž vrtim v krogu nezadovoljstva s temi službami..ker ni to-to, kar moram početi.

Pozdravljeni,

tudi jaz imam težavo glede službe. Po dolgoletnem iskanju sem bila zaposlena za eno leto za določen čas in od aprila naprej bom ponovno brez službe. To je bila moja prva redna služba. Glede na to, da bom stara 32 let, sem že utrujena od menjav delovnih mest. Poskušam tudi na svoje s svojimi projekti, ki se dotikajo športa in pisanja ampak ne gre in ne gre. Če bi mi tu uspelo, bi že zdavnaj nehala delati na 3 različnih koncih, da se preživim. Pravzaprav delam vsak dan cele dneve in zaslužim vse skupaj komaj za preživetje. Naredila sem tudi tečaj Reiki 1 stopnje in imam namen delati na tem tudi naprej. Delno se stvari premikajo, vsaj kar se počutja tiče in morda sem manj obremenjena kako bom in kaj bom. Vseeno pa me zanima morda globji odgovor na situacijo..odgovor ali razlog, ki je v meni in ga sama ne najdem.
Hvala za nasvet