1

Tema: Služba

Pozdravljeni

Imam težave, ki se mi vleče že celi 2 leti. Namreč nikakor ne dobim službe. Prebrala sem že vse knjige, ki jih je napisal Marjan Ogorevc in so mi opisani postopki za transformacijo pomagali že za marskiaj nikakor pa ne glede službe. Enostavno ne razumem kakšna so moja prepričanja, da sem že 2 leti doma (na Zavodu). Zoran, če si tako prijazen pa mi daš kakšen dober nasvet bi ti bila zelo, zelo hvaležna, da se premaknem iz mrtve točke.

Lep pozdrav, Valčika

Re: Služba

Valčika,
blokira te odločitev, da ne boš dopustila, da te izkoriščajo. To je v redu, da ne dopustiš, vendar se je potrebno odpreti, če hočeš službo, da te služba poišče.
Ti si jasno najprej napiši vse česar te je strah in vse kar nočeš imeti v službi – ter se vsega tega osvobodi. Šele potem, pa si daj jasno namero (najbolje v meditaciji, reiki,..- da imaš energijsko podporo),  kaj hočeš od službe, oziroma kako se hočeš počutiti.
Nato se pa odpri, da služba poišče tebe, vendar brez idealiziranja kakšna naj bi bila, pusti se presenetiti.

Imaš pa sposobnosti za vodjo na kreativen način, da si lahko drugim v primer, brez da se opravičuješ za to kar si.

smile

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Iz srca hvala za odgovor.

Ja, to je res, da se ne pustim izkoriščati, ker sem že prevečkrat doživela, da sem bila na minimalni plači in gledala kako si vodstvo deli denarce in jih skriva pred davkarijo. To je zame nepošteno, da izkoriščajo zaposlene, sami pa ne vedo kaj bi si še kupili oz. kako bi prerazporejali dobiček!!
Pa še nečesa me je strah, da mogoče zato ne dobim službe: namreč angleško ne govorim dobro, italijansko ni problem.

Kakorkoli, grem se "pucat" in ko bodo rezultati javim.

Hvala in vse dobro, Valčika.

Zoran je napisal/a:

Valčika,
blokira te odločitev, da ne boš dopustila, da te izkoriščajo. To je v redu, da ne dopustiš, vendar se je potrebno odpreti, če hočeš službo, da te služba poišče.
Ti si jasno najprej napiši vse česar te je strah in vse kar nočeš imeti v službi – ter se vsega tega osvobodi. Šele potem, pa si daj jasno namero (najbolje v meditaciji, reiki,..- da imaš energijsko podporo),  kaj hočeš od službe, oziroma kako se hočeš počutiti.
Nato se pa odpri, da služba poišče tebe, vendar brez idealiziranja kakšna naj bi bila, pusti se presenetiti.

Imaš pa sposobnosti za vodjo na kreativen način, da si lahko drugim v primer, brez da se opravičuješ za to kar si.

smile

Valčika, dobrodošla na forumu najprej.

Ko si napisala, da te je strah, ker ne znaš dobro angleško. Jaz ti svetujem, da rešiš zadevo konkretno - vpišeš se na prvi tečaj angleščine in si na ta način pridobiš dodatno samozavest. To posebej velja za čustvo strahu - če nas je nečesa strah, moramo ravno tisto napraviti oz. ponavljati, da straheca izničimo (najbolj optimalna kombinacija je reševanje vzorcev, vzrokov za strah + konkretne spremembe na fizični ravni). smile
Vem, da zavod krije tečaje tujih jezikov brezposelnim, zato izkoristiti priliko, če si brezposelna, prav tako obstajajo samostojni zavodi, ki brezplačno oz. za majhno ceno organizirajo tečaje tujih jezikov.  :prst:

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

Valčika, tudi sama ze nekaj casa spremljam razpise in opazam, da je anglescina res velikokrat pogoj. Je pa razlika med oglasi, kjer pise anglescino boste uporabljali dnevno, zeljeno aktivno znanje aglescine in pa anglescina pisno in ustno ter oglasi, kjer se mi zdi, da je anglescina zraven bolj za okras. Precenite malo, koliko bi na delovnem mestu za katerega se prijavljate res ta jezik rabila. Ker se zna zgoditi, da imate znanje in izkusnje, ki bodo vec pomenile, kot pa to, da ne znate anglescine. Za tiste 5krat na leto, ko bi jo morda rabila, vas ze lahko zamenja drugi. In ce pogledate drugace, je za podjetje, ki ze ima anglesko govorece ljudi, lahko celo prednost, da ima se koga ki zna italjansko. Ce vam je to ovira in se zato ne prijavite na razpis, na vesem mestu ne bi bila tako malenkostna.

Vso sreco vam zelim.

barbiiy je napisal/a:

Precenite malo, koliko bi na delovnem mestu za katerega se prijavljate res ta jezik rabila. Ker se zna zgoditi, da imate znanje in izkusnje, ki bodo vec pomenile, kot pa to, da ne znate anglescine. Za tiste 5krat na leto, ko bi jo morda rabila, vas ze lahko zamenja drugi. In ce pogledate drugace, je za podjetje, ki ze ima anglesko govorece ljudi, lahko celo prednost, da ima se koga ki zna italjansko. Ce vam je to ovira in se zato ne prijavite na razpis, na vesem mestu ne bi bila tako malenkostna.

:prst: 

Valčika, ravno v tem smislu sem ti hotela tudi jaz napisati. Osredotoči se na svoje vrline, ne na pomanjkljivosti.  Se mi zdi, da podjetja večkrat napišejo, da zahtevajo znanje angleškega jezike bolj iz navade kot pa iz kakšne resnične potrebe (v smislu, da bi morala dnevno uporabljati angleški jezik). Če pa je znanje katerega izmed tujih jezikov bistvenega pomena, boš pa tako ali tako imela ali razgovor v tujem jeziku ali pa kakšne teste. Skratka, hotela sem ti reči naj te domnevno pomanjkljivo znanje angleškega jazika ne odvrne od tega, da bi se prijavila na razpisano prosto delovno mesto, ker znanje angleškega jezika ponavadi ni tisto bistvo, kar podjetja iščejo in potrebujejo.

Vso srečo! :rose:  :srcek:

Hvala za dobrodošlico in mnenja.

Z jezikom je največja teževa govoriti z nekom. Če se v mislih sama s sabo "pogovarjam" gre lažje - kolikor pač znam, ko pa moram z nekom drugim pa čisto zablokiram. Na Zavodu pa prideš v finale za tečaje, če imajo dovolj sredstev, to pa preceni svetovalka, če si za iti ali ne- ne moreš si sam izbirat. Sem ostala že pred vrati za en tečaj, ker jim je zmanjkalo denarja-)) Sem pa 2 tudi opravila.

Se mi je pa včeraj zgodilo nekaj čudnega po transformaciji po nasvetu Zorana. Kakšni dve uri po meditaciji kaj hočem in česa nočem v bodoči službi, se mi je povišala telesna temperatura čez 37. To se mi ni zgodilo še nikdar. Je to mogoče posledica notranjega čiščenja, ker dvomim, da se me loteva kakšna viroza- nič drugega mi ni. Res pa je bilo dela veliko-))

Lep pozdrav in vse dobro, Valčika

Valčika je napisal/a:

Se mi je pa včeraj zgodilo nekaj čudnega po transformaciji po nasvetu Zorana. Kakšni dve uri po meditaciji kaj hočem in česa nočem v bodoči službi, se mi je povišala telesna temperatura čez 37. To se mi ni zgodilo še nikdar. Je to mogoče posledica notranjega čiščenja, ker dvomim, da se me loteva kakšna viroza- nič drugega mi ni.

Valčika,
telo lahko s temperaturo odreagira, ko se začne telo čistiti strupov in se jača imunski sistem. To je čisto normalen pojav, kot vrtoglavica ali nenadni prehlad, ki hitro pride in še hitreje izgine. 
Včasih telo, ko očistimo omejujoče vzorce, programe, odreagira s čiščenjem, odvisno je kaj vse nosimo v sebi.
Dobro je vsaj enkrat na leto očistiti jetra in ledvice,oziroma po potrebi, ter mogoče večkrat kri s koprivo (čaj, juha, smoothie, zelenjača, - uporabi domišlijo).

Valčika je napisal/a:

Res pa je bilo dela veliko-))

:prst:  smile Važno, da si rešila

smile

Pozdravljeni!

Sam se soočam z enakim problemom kot Valčika. Sem že večkrat hotel postaviti vprašanje vendar ni bilo prave korajže in motivacije. Sedaj imam dovoj čakanja na službo po diplomi in sem se odločil, da bom se ponovno vpisal samo zaradi statusa (tudi kot izreden študent, če ne bo možno kot redni), ker drugače ne vidim rešitve, da dobim delo. Zanima pa me kaj mene blokira, da ne najdem redne službe.

LP

PS:Se sedaj dogovarjam za delo ampak pride v poštev le če bom imel status študenta...

10

čarli je napisal/a:

Sam se soočam z enakim problemom kot Valčika. Sem že večkrat hotel postaviti vprašanje vendar ni bilo prave korajže in motivacije. Sedaj imam dovoj čakanja na službo po diplomi in sem se odločil, da bom se ponovno vpisal samo zaradi statusa (tudi kot izreden študent, če ne bo možno kot redni), ker drugače ne vidim rešitve, da dobim delo. Zanima pa me kaj mene blokira, da ne najdem redne službe.

Čarli,
ko sem te najprej pogledal sem mislil, da se šališ da nimaš dela, ker nisem videl bremena. Prisotno je nekaj slabega razpoloženja glede dela, vendar to ni glavna stvar zaradi katere nimaš dela.

Pri tebi zasledim vzrok v enem od preteklih življenj, ko si bil pastir in si bil prisiljen delati.
V tistem življenju je nastal vzorec: "ne želim delati in pika", oziroma "nikoli več ne bom delal(za druge) in pika".
Sedaj ti pa primanjkuje volje in motivacije. Mogoče, da postaviš izziv drugače, če ga pa nimaš ga pa naredi.

Očisti ta program, ter zadrži samospoštovanje, ter se odpri s srcem za tako delo kot ga želiš.

čarli je napisal/a:

Sem že večkrat hotel postaviti vprašanje vendar ni bilo prave korajže in motivacije.

Ta stavek pove, da te še ne boli dovolj, da bi se premaknil.
Poglej si, če se na ostale stvari v življenju ne odzivaš tako.

Zoran je napisal/a:

Čarli,
ko sem te najprej pogledal sem mislil, da se šališ da nimaš dela, ker nisem videl bremena. Prisotno je nekaj slabega razpoloženja glede dela, vendar to ni glavna stvar zaradi katere nimaš dela.
Pri tebi zasledim vzrok v enem od preteklih življenj, ko si bil pastir in si bil prisiljen delati.
V tistem življenju je nastal vzorec: "ne želim delati in pika", oziroma "nikoli več ne bom delal(za druge) in pika".
Sedaj ti pa primanjkuje volje in motivacije. Mogoče, da postaviš izziv drugače, če ga pa nimaš ga pa naredi.

Hvala za odgovor! Verjetno ne dobim redne službe, ker nam država pobere polovico zasluženega in zato pride moj vzorec do izraza smile Drugače sem delal različna dela kot študent in nimam problema s samim delom. Ok res je bilo nekaj nezadovoljstva z delom ampak nič posebnega. V bistvu sem nekatera dela opravljal celo bolj vestno kot redno zaposleni wink Sedaj izgleda, da bom končno začel delati, čeprav ne bo redno delo ampak preizkus za 2 meseca. Tudi kasneje izgleda, da bom delal kot študent, ampak vsekakor se zadeve vsaj premikajo. In ja trenutno mi res primanjkuje nek določen cilj oz fokus (poleg zaposlitve). Sem si lansko leto zastavil en izziv, ki pa mi ni uspel. Očitno je da moram več delati na sebi, da bom pripravljen na ta izziv...

Zoran je napisal/a:

Očisti ta program, ter zadrži samospoštovanje, ter se odpri s srcem za tako delo kot ga želiš.

Bom očistil ta program. V prvi fazi mi je vsekakor najpomembnejše da začnem delati. Kasneje pa si seveda želim tudi delati kar me veseli...

Zoran je napisal/a:

Ta stavek pove, da te še ne boli dovolj, da bi se premaknil.
Poglej si, če se na ostale stvari v življenju ne odzivaš tako.

Sem vedel, da bo ta stavek izzval odgovor smile Ja na nekatere stvari se vsekakor odzivam tako. V zadnjih 2 letih sem bil vsekakor preveč pasiven in sem upal na rešitev, ki jo pa ni bilo wink

12

Lep pozdrav. smile

1
Imam enak problem s službo. Ne najdem je in ona ne najde mene. sad smile Pa me zanima, kaj je razlog, da je tako. Sicer menim, da moram v tem obdobju predvsem delati na sebi, na samospoštovanju, ne glede na zunanjo situacijo. Pride dan, ko sem popolnoma pomirjena s trenutnim stanjem, a že naslednji dan me spet zagrabi in se dobesedno valjam v občutkih zagrenjenosti, jeze, manjvrednosti (28 let, končan faks pa nič). Kje oz. kaj je temeljna blokada za mojo brezposelnost?

2
Pred cca. 6-imi meseci sem o službi povprašala dva astrologa in vedeževalko. Presenetljivo so se njihove napovedi skoraj skladale. Vsi so trdili, da bom dobila službo spomladi, vedeževalka celo, da v maju in da mi na tem področju dobro kaže, saj na bi mi bila tista služba

13

Lep pozdrav. smile

1
Imam enak problem s službo. Ne najdem je in ona ne najde mene. sad smile Pa me zanima, kaj je razlog, da je tako. Sicer menim, da moram v tem obdobju predvsem delati na sebi, na samospoštovanju, ne glede na zunanjo situacijo. Pride dan, ko sem popolnoma pomirjena s trenutnim stanjem, a že naslednji dan me spet zagrabi in se dobesedno valjam v občutkih zagrenjenosti, jeze, manjvrednosti (28 let, končan faks pa nič). Kje oz. kaj je temeljna blokada za mojo brezposelnost?

2
Pred cca. 6-imi meseci sem o službi povprašala dva astrologa in vedeževalko. Presenetljivo so se njihove napovedi skoraj skladale. Vsi so trdili, da bom dobila službo spomladi, vedeževalka celo, da v maju in da mi na tem področju dobro kaže, saj na bi mi bila tista služba "pisana na kožo". Ker imam nekaj astrološkega znanja, vem, da je bilo v tistem času res ogromno tranzitov, ki bi po vsej logiki resnično morali sprožiti kakšno spremembo na tem področju. A jaz nisem našla niti začasnega dela. Prav tako se mi že od julija vleče dokaj ugodna postavitev, ki se bo kmalu končala. Pa ponovno nič. Potemtakem se mi zastavlja vprašanje, če je mogoče, da se v do določene mere začrtanem vzorcu življenja dogodi nek "presek", ki situacijo poplnoma spremeni, in ali lahko človek (s svojo (ne)aktivnostjo) ali neka sila od zunaj prepreči dogodek, ki ti je bil namenjen?

3
Ves ta čas sem pogosto vizualizirala (kako sedim v službi ...), ponavljala pozitivne afirmacije in ne vem, kaj še vse. Pa me je v tistem paničnem zanosu velikokrat pograbilo nelagodje in prešinila misel, da pravzaprav izsiljujem življenje, izsiljujem stvarstvo ... In da je moja naloga le ta, da situacijo sprejmem ter se predam, pustim, da mi pride na pot tisto, kar mora in je najboljše zame. Moja naloga pa je le delo na sebi (iztrebljanje negativizma). Ampak, a je to dovolj? Velikokrat se mi zdi, da ja! Da bom dobila klic ali poziv, ko bo prišel pravi čas. Ker bolj ko se silim, sprašujem, bolj se mi vrata zapirajo (50 oddanih prošenj čez poletje, le dva razgovora, seveda brez efekta).
Po drugi strani pa poznam ljudi, ki bolj ko si želijo in prosijo, več dobijo. smile

Malo sem se razpisala. smile

Kakršenkoli odgovor bi mi prav prišel ... Najlepša Hvala!!  :srcek:

Zdravo Pina,

hvala, da si z nami delila svojo zgodbo.

Pri željah gre predvsem za podzavestno naravnanost do želje.

Če dam za primer službo - zavestno vemo, da potrebujemo službo, ker nam daje denar in socialno varnost. Brez denarja si lagodnega življenja v modernem svetu ne moremo predstavljati. Zatorej zavestno hočemo. A zavest z uresničevanjem želja nima skoraj nobene veze. NAjpomembnješo vlogo igra naša podzavest, duša, saj ona sproži namero za uresničitev želje.

In v našem primeru službe, je že na začetku narejena ovira. Neučinkovito zastavljen motiv, ki ga duša ne prepozna kot nekaj, kar bi ji bilo smiselno ali koristno - denar in socialna varnost. Duši denar in socialna varnost ne pomenita nič, podzavest ne prepozna tega kot smiselni cilj, zatorej ne bo sprožila niti kančka namere, kljub temu, da mi prosimo, jočemo, si pulimo lase. Zatorej, službo je treba povezati s takšnimi občutki, ki jih duša oz. podzavest prepoznata kot nekaj, za kar bi se splačalo zmigati. Najti razlog za motivacijo duše. NA primer pomagati ljudem, prehraniti družino, si napraviti lasten dom, potovati okrog sveta itd.

Drugo so občutki. Slabi občutki, ki jih podzavestno povezujemo s službo, nam lahko preprečijo, da bi se službi sploh približali. Pina, za začetek si lahko na papir napišeš kakšni občutki te povezujejo s pojmom služba, delo, poklic (na primer izziv, radost, dolgčas, itd.). Pri tem ne razmišljaj preveč, dovoli, da napišeš, kar pride spontano iz sebe. Na bazi tega boš lahko bolje vedela, kaj tvoja podzavest dejasko razume pod pojmom služba. Na primer, če bodo sami slabi občutki, je naravno, da se podzavest brani službe.

Djotiš, astrologija, numerologija, I-ching, tarot, orakelji, vedeževanje .... Vse to služi le za oris POTENCIALOV (POZITIVNIH ALI NEGATIVNIH), če posameznik sprašuje za prihodnost. Če mi je djotiš analist pred petimi leti rekel, da se nima smisla ukvarjati s slikarstvom in umetnostjo, ker sem zamudila ugodno priložnost, in bi mu jaz poslušno verjela, bi danes ne razstavljala in raziskovala zdravilne umetnosti mandal in energijskih slik.

Vsak dober svetovalec vam bo povedal, da je tendenca za nastanek določenega dogodka večja, od VAS in VAŠE NARAVNANOSTI pa je odvisno ali bo do dogodka prišlo ali ne. Če mi vedeževalka danes reče, da bom zadela na loteriji čez tri mesece, jaz pa ne bom kupila loto listka, sem jaz odgovorna za to, da se zadeva ne uresniči. V nasprotnem primeru, če mi reče, da je v mesecu decembru nevarnost za večjo bolezen in si jaz vzamem čas, se usedem, meditiram, poiščem vzroke v sebi, zakaj bi sploh pripeljalo do bolezni, jih razrešim, lahko jaz aktivno spremenim svojo usodo in pride v decembru samo do blagega prehlada. Ali pa še to ne. smile

Pina je napisal/a:

ali lahko človek (s svojo (ne)aktivnostjo) ali neka sila od zunaj prepreči dogodek, ki ti je bil namenjen?

Absolutno. Ali s primerno aktivnostjo pospeši dober dogodek oz. prepreči slabega.

urskakorun.com

15

Urška, hvala za hiter in izčrpen odgovor! smile

Motivov za "imeti službo" imam nešteto, med drugim tudi tiste (predvsem ustvarjanje lastne materialne eksistence in potovanja), ki si jih naštela. Čeprav se mi v tem trenutku zdi, da nimajo tiste prave *moči/intenzivnosti, kot bi mogoče morali imeti ... Do življenja pristopam bolj na ta način: "kar ti prinese, sprejmi", ker odznotraj čutim, da z nenehnimi željami ostajam v tistem večnem "želja-rodi-željo-krogu". 
Ko sem bila majhna, sem si dala eno močno afirmacijo, in sicer: glavni namen mojega obstoja je, da se duhovno čimbolj razvijem, to je alfa in omega, vse drugo ni tako pomembno. Kar pomeni, da sem pojem "duhovnega razvoja" na nek način ločila od vsega ostalega, se pravi od "materialnega sveta". To pa je bila temeljna napaka, saj gre eno z drugim z roko v roki. Takrat sem hotela, da bi imela ves čas na svetu, mir, tišino, tišino, oddaljenost. Danes vse to imam.  smile  hmm

Sicer dokaj aktivno iščem, toda bolj ko iščem, bolj se mi zdi, da ne morem najti. Akcija ne rodi "prave" reakcije, ampak je vedno več ovir. Zato se mi je v nekem trenutku zazdelo, da nekaj ne štima ... Ne ostane nič drugega, kot delo delo delo na sebi. smile

Lp

Pina je napisal/a:

Čeprav se mi v tem trenutku zdi, da nimajo tiste prave *moči/intenzivnosti, kot bi mogoče morali imeti ... Do življenja pristopam bolj na ta način: "kar ti prinese, sprejmi", ker odznotraj čutim, da z nenehnimi željami ostajam v tistem večnem "želja-rodi-željo-krogu".

Pina je napisal/a:

o sem bila majhna, sem si dala eno močno afirmacijo, in sicer: glavni namen mojega obstoja je, da se duhovno čimbolj razvijem, to je alfa in omega, vse drugo ni tako pomembno. Kar pomeni, da sem pojem "duhovnega razvoja" na nek način ločila od vsega ostalega, se pravi od "materialnega sveta". To pa je bila temeljna napaka, saj gre eno z drugim z roko v roki.

Jaz začutim pri tebi, da nisi prizemljena (postavi si steber božansko-zemeljsko - o tem je že bilo veliko napisanega). In točno to, kar opisuješ, te ovira pred uresničtvijo službe. Duša nima "tiste prave intenzivnosti", ker ji je glavna prioriteta, da se duhovno čim bolj razvije. A pri tem ločuje dušni od zemeljskega razvoja - ki pa sta ista stvar. Glavni cilj vsakega bitja naj bi bil harmonizacija in razvoj na vseh ravneh. Zemlja je čudoviti prostor za razvoj na materialni in čustveni ravni. In največji možni razvoj na Zemlji je MATERIALIZACIJA duhovnega razvoja - to pomeni, da prizemljiš, kar si med duhovnim raziskovanjem spoznala in med ljudmi zaživiš kot celostno človeško bitje. Na delavnicah Pesem duše izvajamo postopek, ko vnašamo vase nove občutke. Svetujem ti, da vase vneseš občutek, da je življenje v obilju in izvajanje tiste službe, ki je v skladu s tvojo dušo TUDI duhovni razvoj. Tako boš v vsakdanje materialne stvari vnesla duhovno komponento in duša bo to razumela.

urskakorun.com

17

Urška,

v tem, kar si nazadnje zapisala, se popolnoma najdem! Prizemljiti se ... Bom delala na tem.

Še enkrat hvala! smile  :srcek:

smile  :rose:

urskakorun.com

Pozdravljeni

prebiram forum in vidim, da se nas bo forumovcev brez službe počasi nabralo za eno delavnico na to temo wink Mogoče bi pa Zoran organiziral kaj samo za brezposelne :prst:

Zanima pa me še nekaj: odkar pomnim, da imam noge wink , jih imam ledene- že nekajdni pa kot, da niso moje....Nekaj očitno že veliiiiko let ne štima- se mogoče navezuje to tudi na službo....

lep pozdrav in vse dobro, Valčika

Valčika je napisal/a:

Zanima pa me še nekaj: odkar pomnim, da imam noge wink , jih imam ledene- že nekajdni pa kot, da niso moje....Nekaj očitno že veliiiiko let ne štima- se mogoče navezuje to tudi na službo....

Noge so vez z zemljo in po njih teče vroča zemeljska energija nazvgor in božanska energija navzdol. Kot sem že napisala, so mrzle noge ponavadi znak, da človek ni prizemljen. Mrzle okončine na splošno so na energijski ravni vzrok za zadrževanje energije v sebi, kar sovpada z vzorcem "kaj jaz lahko dobim". Rešitev je spremeniti vzorec v "kaj jaz lahko dam (v skladu z najvišjim dobrim)" in se odpreti za energije in življenje (pri tem ni mišljeno naše tipično žensko mišljenje, kaj jaz lahko dam drugim, temveč, kaj lahko jaz dam božanskemu, čisti zavesti, velikemu duhu). :prst:

urskakorun.com

21

Valčika je napisal/a:

Mogoče bi pa Zoran organiziral kaj samo za brezposelne  :prst:

Lahko, če ste za napišite, da vidim koliko vas je, pa organiziram tečaj za brezposelne v Brežicah, med tednom.

smile

Pozdravljeni

Urška prav lepa hvala za odgovor.

Ne samo, da nisem prizemljena, čisto nekje drugje sem. Ne znam opisat kako sem nekje drugje -v drugem svetu, sploh nisem tukaj in sedaj v tem trenutku na Zamlji. Glava je v čisto drugi dimenziji. Še huje je ko vozim. Koncentracija je na ničli...sploh si ne upam iti daleč z avtom. Če sem zunaj na vrtu, da nekaj delam ( sem v stiku z zemljo), je bolje, ko sem pa noter pa me kar odnese. Imam pa že kar nekaj tednov občutek, da imam preveč energije v predelu prsnega koša- včasih se mi zdi, da me bo razneslo, da me bo kap. Tudi zvečer, ko grem spat je stvar zelo, zelo moteča. Nobena lega mi ne ustreza. Imam potemtakem preveč energije v predelu prsnega koša in je zmanjka v nogah? Sem pa zelo dobre volje in se mi zdi, da bi vsakega ki ga srečam kar objela wink

Je za prizemljitev dovolj narediti os sveta, kot jo opisuje v g. Ogorevc?

Lep konec tedna in vse dobro, Valčika

Urška je napisal/a:
Valčika je napisal/a:

Noge so vez z zemljo in po njih teče vroča zemeljska energija nazvgor in božanska energija navzdol. Kot sem že napisala, so mrzle noge ponavadi znak, da človek ni prizemljen. Mrzle okončine na splošno so na energijski ravni vzrok za zadrževanje energije v sebi, kar sovpada z vzorcem "kaj jaz lahko dobim". Rešitev je spremeniti vzorec v "kaj jaz lahko dam (v skladu z najvišjim dobrim)" in se odpreti za energije in življenje (pri tem ni mišljeno naše tipično žensko mišljenje, kaj jaz lahko dam drugim, temveč, kaj lahko jaz dam božanskemu, čisti zavesti, velikemu duhu). :prst:

Valčika je napisal/a:

Imam potemtakem preveč energije v predelu prsnega koša in je zmanjka v nogah?

Ja - neporazdeljena je.  smile

Valčika je napisal/a:

Je za prizemljitev dovolj narediti os sveta, kot jo opisuje v g. Ogorevc?

Če se po postavitvi počutiš dobro, je to dovolj.

urskakorun.com

Pozdrav

Urška, meni so se noge fejst segrele smile Spet so moje  wink.  A si mi jim mogoče ti pogrela na daleč ali je vzrok, ker sem bila čez vikend v gorah nad 1000m? V prsnem košu je sicer precej bolje ni pa še 100%.

Lep pozdrav in vse dobro, Valčika

Valčika je napisal/a:

A si mi jim mogoče ti pogrela na daleč ali je vzrok, ker sem bila čez vikend v gorah nad 1000m?

Mislim, da sem ti jaz samo osvetlila zadevo, "volnene zokne" si si pa potem sama pričarala na svoje noge.  wink  Če si bila v gorah in si se gibala, si se stoprocentno prizemljila in si energiji dopustila pretok.  smile Ja, gore so super. :srcek:   smile

urskakorun.com