Najlepša hvala vsem, veliko mi pomenijo vaši odgovori.

Zadnja pol leta je pri meni ogromno poglabljanja in čiščenja starih vzorcev. Prav tako sem bila leto dni nazaj na postavitvi družine in od takrat naprej so se začele stvari čistiti. Prej je bilo le potisnjeno globoko v podzavest. Prej je bilo življenje le veliko hitenje, sedaj pa se je ustavilo in me ne spusti naprej. To je najverjetneje dobro, da končno razrešim stvari.  cool

Mislim, da je problem predvsem v tem, da mi je oči vseskozi dajal občutek, da nisem dovolj dobra in da nič ne naredim pravilno. Vedno je bil tudi globok strah pred njim. Od tod najverjetneje tudi problem z moškimi - nikomur se ne zmorem predati in me je podzavestno strah, da bom nekaj naredila narobe.

Še enkrat hvala za vse  :rose:

Pozdravljeni!

Že nekaj mesecev sem v obdobju, ko vsi stari vzorci prihajajo s svetlobno hitrostjo na plan, da jih osvetlim in se od njih poslovim. Obenem pa je to zame obdobje totalne transformacije in nič več ni tako, kot je bilo.

To obdobje je, čeprav je bilo pričakovano, izjemeeeeen izziv  smile Ogromno je strahu, travm in obsesij.

Imam pa močan občutek, da moram nekaj razrešiti s svojim očetom. Mogoče nekaj, česar se ne spomnim ali pa je bilo  potisnjeno v podzavest zaradi prehude bolečine.

Zelo bom hvaležna za kakršenkoli nasvet ali vpogled v biopolje.

Lp