1

Tema: Odnos z očetom

Pozdravljeni!

Že nekaj mesecev sem v obdobju, ko vsi stari vzorci prihajajo s svetlobno hitrostjo na plan, da jih osvetlim in se od njih poslovim. Obenem pa je to zame obdobje totalne transformacije in nič več ni tako, kot je bilo.

To obdobje je, čeprav je bilo pričakovano, izjemeeeeen izziv  smile Ogromno je strahu, travm in obsesij.

Imam pa močan občutek, da moram nekaj razrešiti s svojim očetom. Mogoče nekaj, česar se ne spomnim ali pa je bilo  potisnjeno v podzavest zaradi prehude bolečine.

Zelo bom hvaležna za kakršenkoli nasvet ali vpogled v biopolje.

Lp

Re: Odnos z očetom

Pozdravljena, za pogled v biopolje nisem usposobljena lahko ti pa dam nasvet iz izkusenj  smile . Meni vedno pri razresevanju odnosa s nekom pomaga, ce se osredotocim na custva v zvezi to osebo. To je zacetek, potem se lahko poglabljas. Npr pri meni je bila vedno prisotna dolocena jeza oz agresija do mami katero nisem znala razloziti, potem sem to custvo uporabila in od trenutka zacetja do danes prevrtela film z vsemi custveno obarvanimi situacijami in naredila proces transformacije, sama sem uporabila primer od Ogorevca imas ga pa tudi na forumu. Mogoce ne uspe iz prve ampak bos dobila informacijo, custvo in tocno to kar rabis, ko se enkrat za to odlocis. Mogoce ti je pa v tem casu to celo uspelo  smile . Ne pozabiti tudi na odkrit pogovor z ocetom.

lala je napisal/a:

Pozdravljeni!

Že nekaj mesecev sem v obdobju, ko vsi stari vzorci prihajajo s svetlobno hitrostjo na plan, da jih osvetlim in se od njih poslovim. Obenem pa je to zame obdobje totalne transformacije in nič več ni tako, kot je bilo.

To obdobje je, čeprav je bilo pričakovano, izjemeeeeen izziv  smile Ogromno je strahu, travm in obsesij.

Imam pa močan občutek, da moram nekaj razrešiti s svojim očetom. Mogoče nekaj, česar se ne spomnim ali pa je bilo  potisnjeno v podzavest zaradi prehude bolečine.

Zelo bom hvaležna za kakršenkoli nasvet ali vpogled v biopolje.

Lp

Pri tebi bi rekel, da imaš že kar nekaj časa težave z  moškim spolom, in ne samo z očetom. To ti gre po mamini strani. Priporočam ti postavitev prednikov na mesto, ki jim pripada, To lahko narediš v meditaciji, na svetovanju, postavitvi družine,…

Zavedaj se da karkoli narediš, da narediš pravilno.
Poslušaj tudi od Tia0001 nasvet.
Primer: Odpiram se, da naredim pravilne reči pravi trenutek

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

lala, svetujem ti, da se le lotiš. Lahko si pomagaš s tem, da iskreno zapišeš vse, kar čutiš, morda greš na sprehod in si zastaviš nekaj iskrenih vprašanj, se z avtom odpelješ nekam na samo in izkričiš vse, kar ti leži na duši ali pa greš v meditacijo in se na ta način poglobiš vase. Iskreno se vprašaj, kaj te matra glede očeta in moških na splošno in izrazi te občutke (dihanje, šport, pisanje, kričanje, kar ti je blizu). Čutim, da je zadeva v tebi dozorela, kot mozolj, ki se ga le dotakneš in poči smile Kot ti je napisal Zoran - karkoli narediš, bo velik korak v pravi smeri, ker stvari le čakajo, da se jih dotakneš.
Postavitev prednikov lahko narediš tudi sama. V mislih si predstavljaj člane ožje družine (vsakega posebej) in spremljaj, kakšni občutki se ti pojavijo pri vsakem od njih. Predihaj jih in ko čutiš, da je popustilo, si povej: "Postavljam te na mesto, ki ti v moji družini pripada."
Srečni in poročaj, kako ti gre  :srcek:  :rose:  :prst:

Najlepša hvala vsem, veliko mi pomenijo vaši odgovori.

Zadnja pol leta je pri meni ogromno poglabljanja in čiščenja starih vzorcev. Prav tako sem bila leto dni nazaj na postavitvi družine in od takrat naprej so se začele stvari čistiti. Prej je bilo le potisnjeno globoko v podzavest. Prej je bilo življenje le veliko hitenje, sedaj pa se je ustavilo in me ne spusti naprej. To je najverjetneje dobro, da končno razrešim stvari.  cool

Mislim, da je problem predvsem v tem, da mi je oči vseskozi dajal občutek, da nisem dovolj dobra in da nič ne naredim pravilno. Vedno je bil tudi globok strah pred njim. Od tod najverjetneje tudi problem z moškimi - nikomur se ne zmorem predati in me je podzavestno strah, da bom nekaj naredila narobe.

Še enkrat hvala za vse  :rose:

Ko pa enkrat ne ves kako ali kaj ali je vsega enostavno prevec je zelo fajn tudi osebno svetovanje, na ta nacin to lahko s pomocjo hitreje in enostavneje razresis :-).

lala je napisal/a:

Mislim, da je problem predvsem v tem, da mi je oči vseskozi dajal občutek, da nisem dovolj dobra in da nič ne naredim pravilno.

Še enkrat hvala za vse  :rose:

lala - naslednji korak je vprašanje: kako mu dokazuješ, da ima prav? In kako mu dokazuješ, da nima prav?

Strah je posledica njegovega ravnanja, ostalo pa ... kot vlak z vagončki. Meni ni pomagalo, da sem vedela, morala sem še naredit, in za to sem rabila veliko podpore in časa ...

No, toliko na hitro, sem malo uletela, ampak ko vidim probleme z očetom me potegne kot magnet  wink

Srečno!

'Življenje je proces.