Urška, najlepša hvala za odgovor. Kar si mi napisala, se mi zdi precej smiselno, vendar ne vem, od kje vse to izvira. Vprašanj je veliko ... Zelo dobro pa se zavedam svojih strahov, za katere sem počasi sumila, da prispevajo k mojemu stanju. V moje življenje so prihajali čedalje večji strahovi pred čedalje več stvarmi ... Na nek način se že spopadam s tem (občutim, da mi pomaga Access Bars tehnika), vendar mogoče osebni obisk ne bi bil odveč, saj se bojim, da sama ne bi bila uspešna ...
Še enkrat hvala za podporo. ![]()
1 01.09.2014 09:29:44
Re: kronične bolezni (4 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
2 28.08.2014 11:21:16
Tema: kronične bolezni (4 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Pozdravljeni!
Bolezen me je pripeljala k temu, da sem začela raziskovati - tako sem našla tudi vas in tale forum.
Pred slabim letom so mi postavili diagnozo "revmatoidni artritis" (kronična neozdravljiva bolezen). Vzroka za bolezen medicina ne pozna oz. ga ne zna določiti. Sama pa vem, da vzrok je. Mi ga lahko pomagate poiskati?
Mogoče je dobro, da povem še to, da sem se zaenkrat zdravila preko bioresonance in pa prakticiram "zdravo prehrano". No, prakticiram jo že celo življenje, le da sem tokrat res disciplinirana (brez bele moke-glutena, mleka, belega sladkorja). Kljub vsemu ne vidim pravega napredka. Očitno so vzroki drugje in ne v onesnaženosti telesa in zakisanosti (kot svetujejo nekateri), kar poskušam doseči s prehrano.