1

Tema: kronične bolezni

Pozdravljeni!

Bolezen me je pripeljala k temu, da sem začela raziskovati - tako sem našla tudi vas in tale forum. smile  Pred slabim letom so mi postavili diagnozo "revmatoidni artritis" (kronična neozdravljiva bolezen). Vzroka za bolezen medicina ne pozna oz. ga ne zna določiti. Sama pa vem, da vzrok je. Mi ga lahko pomagate poiskati?

Mogoče je dobro, da povem še to, da sem se zaenkrat zdravila preko bioresonance in pa prakticiram "zdravo prehrano". No, prakticiram jo že celo življenje, le da sem tokrat res disciplinirana (brez bele moke-glutena, mleka, belega sladkorja). Kljub vsemu ne vidim pravega napredka. Očitno so vzroki drugje in ne v onesnaženosti telesa in zakisanosti (kot svetujejo nekateri), kar poskušam doseči s prehrano.

Re: kronične bolezni

teja, dobrodošla na forumu.

Pri pregledu tvojega biopolja se da začutiti močnejšo podzavestno agresijo do same sebe, občutek globoke krivde, strahu pred življenjem in podzavestno obsojanje same sebe. To zavira vitalno življenjsko energijo, da bi zaplavala po kosteh in organizmu.

Če začutiš te vzorce in občutke, jih lahko po postopku transformacije, objavljenem na vrhu foruma Vprašanja in nasveti, sama predihaš ali pa se odločiš za osebni obisk. Imaš podporo.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

Urška, najlepša hvala za odgovor. Kar si mi napisala, se mi zdi precej smiselno, vendar ne vem, od kje vse to izvira. Vprašanj je veliko ... Zelo dobro pa se zavedam svojih strahov, za katere sem počasi sumila, da prispevajo k mojemu stanju. V moje življenje so prihajali čedalje večji strahovi pred čedalje več stvarmi ... Na nek način se že spopadam s tem (občutim, da mi pomaga Access Bars tehnika), vendar mogoče osebni obisk ne bi bil odveč, saj se bojim, da sama ne bi bila uspešna ...
Še enkrat hvala za podporo.  smile

Pozdravljeni,

tudi mene je pripeljalo to bolezensko stanje tako dalec, da poskusam vse mogoce zadeve da pridem nekako do odgovora kaj je z mano narobe. Namrec imam tezave z mehurjem, naredila sem prakticno vse preiskave, diagnoze ni. Zdravniki ne vidijo problema. Od nekoga sem dobila info da imam to po prednikih in sicer po ocetovi strani, zopet nekdo drug mi ke dejal da je to strah v tem zivljenju. Zelim sama pri sebi zaceti vendar ne vem kaj tocno je res vzrok tega. Imam pa tudi tezave s tezo, ne morem se zrediti in mi je bilo receno da sem se v prejsnjih zivljenjih norcevala iz hrane. Vse je lepo in prav da nekaj izves,vendar opazam da info.niso dovolj. Zelim izvedeti kaj se res dogaja z mano, da zadevi pridem nekako do dna. Obracam se na vas, ce mi lahko vi daste kakrsnkoli nasvet kaj je narobe in kako naprej. potrebujem neko odskocno desko.
Hvala vam ze v naprej za odgovor.

Lepo vas pozdravljam,
Nina

Nina,
kot si že napisala imaš dosti informacij.
Sedaj je pa ćas, da si izbereš način, ki je zate najbolj primeren in spremeniš tisto kar je moteče.

Poskusi začutiti kaj je zate.
Tu je link Tukaj - do naših aktivnosti in tisto kar začutiš je pravo zate.

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788