1

(5 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))

Pozdravljeni,

najprej vam želim vse dobro v novem letu smile

pišem pa, ker imam težave v odnosu do tašče in tasta in vas prosim za vaše mnenje oz. razjasnitev ozadja. Enostavno se pred njima ne morem sprostiti, pazim na besede in imamo nasploh zelo slabo komunikacijo. Potihem od njiju pričakujem več pomoči in sodelovanja (npr. pri varstvu otrok), na koncu pa dobim samo slabo voljo in jezo ter kup obsojanja, kako ne moreta nič pomagati, reči si pa tudi ne upam nič. To se zadnje čase zelo stopnjuje, saj imam 2 hčerki, ki sta dobesedno prilepljeni k meni in si želim, da bi imela tudi jaz malo več svobode. Jima je res tako odveč, ukvarjati se z vnukinjama ali ju jaz oviram pri temu? Pred kratkim sem tudi dobila informacijo, da s taščine strani nisem ranvno sprejeta, ker bi si naj za svojega sina zamislila drugačno snaho. Kako naj sprostim svoja pričakovanja do njune pomoči oziroma, kaj me uči ta odnos?
Nekaj časa tudi že opažam "čuden" odnos med starejšo hčerko in očetom (mojim možem). Kar na lepem jo nekaj prime in ga odriva od sebe, ali pa mu ne dovoli v svojo bližino, ga noče objeti... vse je samo mami, mami. Tudi kašlja veliko pa ne vem s čim je to povezano. Z vrtcem, odnosom hči-oče, mojim odnosom s starimi starši.. ? Lepo vas prosim za vpogled v biopolje, mogoče je težava na drugem koncu, ki ga sama ne vidim.

Zanima me pa še, če imava z osebo I. D. kakšno posebno vez, mogoče iz preteklosti? Zelo mi je pri srcu, imam neko skrb do te osebe in mi veliko pomeni.

Hvala za vse odgovore in lep pozdrav!

Urška hvala za odgovor,

bom naredila, kot si svetovala, spoštujem pa tudi kužkovo odločitev. LP

Pozdravljeni,
da ne odpiram nove teme se bom navezala na to. Gre za psa po imenu Car, ki je v našo družino prišel pred 5 leti. Ker smo prej že imeli psa, (zelo, zelo pametnega in pridnega, a nas je zaradi bolezni zapustil) si je tast zaželel novega. Domov si je pripeljal zlatega prinašalca, vendar pa se z njim ne ukvarja kaj dosti. Večinoma je pes v hiši, tudi spi z lastnikoma. Problem nastane, ko ga spustita ven, ker takoj pobegne od hiše. Tudi ko je na povodcu je zelo nemiren. Tast se nad psom zelo jezi in prelaga odgovornost in obveznosti do psa na svojo ženo. Pes je v tem času že 2x hudo zbolel.  Ker se zavedam, da je ta pes z razlogom v naši družini in da oddaja ali usmrtitev psa ni rešitev, vas lepo prosim za vpogled v biopolje in razjasnitev ozadja. Imam občutek, da ta kuža ni zadostil našim pričakovanjem in ga zato ne moremo sprejeti... Hvala za odgovor

Sem se nasmejala prispodobi o sesanju, ampak dejansko je res, točno to počnem.

Meditacije in sprejemanja se pa lotim takoj. Hvala za usmeritev.

Še zadnje vprašanje: ali prehrana res bistveno vpliva na hčerkine izpuščaje, ali lahko začnem počasi nazaj uvajati mleko, jajca in ribe, ker mi zmanjkuje idej za obroke wink

Prvo vprašanje, ki se mi je porodilo, ko sem popoldne prebrala komentar francika je bilo, ali jaz sprejemam vse, brezpogojno in z ljubeznijo... takoj mi je na misel prišlo nepopolno sprejemanje več bližnjih oseb, kar ste mi Zoran tudi potrdili.
Zgodi se mi, da sem osebo/situacijo popolnoma sprejela se pomirila, potem pa spet začnem premlevati ali je bil proces uspešen... mislim da takrat ponovno prikličem neka čustva. Kako vem, kdaj sem uspešna pri takšnem sprejemanju?
S čigave strani se pa čuti moja nesprejetost?
Če kaj, si najbolj želim zdravja otrok. In upam, da mi uspe razčistiti odnose preden pride na svet naš novi član smile

Hvala za pomoč.
Lp

Pozdravljeni,

imam 16 mesečno hčerko, ki se ji je že pri starosti 4 mesecev pod pleničko pojavil rdeč izpuščaj. Res smo se v tistem času "stresno" preselili od doma. Na tem dogodku sem delala že veliko.. sprejemala, odpuščala..
Tudi karmično je že bil ugotovljen vzrok temu izpuščaju, ki se je medtem večal. Moja mama namreč ne sprejme mojega partnerja, zato posledice nosi najina hčerka. Ker se tudi po tem dejstvu stanje ni nič izboljšalo, sem se obrnila na gospo, ki se ukvarja s tradicionalno kitajsko medicino in mi je svetovala naj hčerki ne dajem mleka in mlečnih izdelkov, jajc in rib.
Stanje se je izboljševalo, vendar je vse te sestavine zelo težko v celoti izločiti iz prehrane. Najhuje je, da se hčerka praska in jo zato zelo težko previjam, preoblačim.. Popolnoma pa ta izpuščaj noče izginiti. Kaj še lahko storim? Ali je vzrok morda kje drugje?

Že vnaprej se vam zahvaljujem za pomoč, nasvete in odgovore.
Jasmina