Pozdravljeni!
Vsem članom, obiskovalcem in moderatorjema Urški& Zoranu...iz srca želim mirne praznike, ljubezen v srcu , prijazne sončne dni v novem letu.
Hvala za vse izkušnje, znanja, pomoč...
Lepo praznujte!
:prst:
Niste prijavljeni. Prijavite se ali se registrirajte.
Pesem Duše » Sporočila uporabnika pia.sonce
Strani 1
Pozdravljeni!
Vsem članom, obiskovalcem in moderatorjema Urški& Zoranu...iz srca želim mirne praznike, ljubezen v srcu , prijazne sončne dni v novem letu.
Hvala za vse izkušnje, znanja, pomoč...
Lepo praznujte!
:prst:
Spoštovana!
Nisem nekdo, ki bi smel soditi. Vendarle, moje mnenje na tvojo situacijo je, da si podrejena v vajinem odnosu.Ker se ne obnašaš, kot bi on želel, te žali.
"Žaljivk sem deležna, kadar se ne vedem kot bi partner od mene pričakoval ali takrat ko nečesa ne naredim tako kot je bilo dogovorjeno. Ne izzivam s svojimi dejanji vendar je rezultat tak kot da bi. "
Z vso ljubeznijo do sebe in do njega, tega ne bi smela sprejemati. Premisli.
pia.sonce
]
Pozdravljena pia.sonce in dobrodošla na forumu.
Kakor sem te energijsko preverila, si pripravljena na spremembo, samo korak dalje moraš napraviti, da spustiš, prepustiš, se osvobodiš težkih občutkov grenkobe, žalosti in razočaranja in agresije, ki jih nosiš s sabo. Na podzavestni ravni se začuti podzavestna agresija do sebe ter, kljub močni želji po ljubezni, podzavestna agresija do moških, katero si delno sama v podzavesti skreirala, delno pa se vleče po mamini liniji. Agresija do moškega spola je lahko povezana s težavami z rodili.
Z umikom in zapiranjem v oazo miru je rešitev začasna in površinska. Svobodi se lahko trajno in brezpogojno odpreš takrat, ko boš dovolila in prepustila svoji notranji deklici, da zaceli rane, ter dovolila notranji ženski, da se pomiriš z moškim spolom, odpustiš brezpogojno moškim. Notranji mir in svoboda se ne dosežeta z bojem ali z žrtvijo, temveč, z brezpogojnim odpuščanjem, sprejemanjem situacij in življenja točno takšnega, kot je. Na ta način lahko z mirnim srcem zaključiš epizodo življenja in se odpreš novi, svobodni poti.
Našteto lahko sama osvobodiš po postopku transformacije, opisanim na vrhu foruma Vprašanja in nasvet ali se javiš za osebno pomoč. Imaš podporo.
Urška, hvala za tvoj odgovor, v katerem se resnično najdem. Drži, agresijo sem usmerila nase - delno skozi mazohizem, delno skozi bolezni. Agresija do moških je v veliki meri plod matere, ki je imela moža alkoholika in ga je praktično do smrti maltretirala. Sama sem odnos z možem alkoholikom in manipulatorjem prekinila davno nazaj, a so se name tudi pozneje lepili podobni pridaniči. Tudi mlajša hčerka je zajadrala v podoben vzorec. Hudo mi je, ker ne vem, kako pomagati.
V družini in okolju nimam nobene pravilne opore. Težko bom sama tole osvobodila. Preveč sem že izčrpana od življenja.
Hvala za oporo. Rada bi se oglasila.
lp
Pozdravljeni!
V vaše kroge me je prinesel namig iz mojih nedavnih sanj...
Sicer me že dolga leta površinsko zanima duhovnost in osebnostni razvoj, a v bistvu sem oseba, ki potrebujem samonadzor, ki menim, da vse zmorem sama, ki ne zaupam (preveč) v ljudi. Čutim, da v družini nisem bila sprejeta kot kot deklica (četrta od petih deklic), zatrte so bile moje želje po izražanju, ustvarjanju, izražanju čustev.
Pri 16.ih letih sem imela tumor na jajčniku z operacijo in kemoterapijo. Kasneje sem postala mati dvema hčerkama, za mano je več hotenih splavov. Nikoli se nisem počutila ljubljeno, zato bi za ljubezen moškega napravila pravzaprav vse. V odnosih je bila moja vloga v glavnem vloga žrtve, sužnje.V življenju sem doživela veliko žalosti, jeze, nesprejemanja, sramu.
Kasneje, po 40. letu sem imela pogoste miome na maternici, zato so mi jo operativno tudi odstranili.
Moj center moči je bil tako trikrat vertikalno prerezan...
Z veliko mukami sem spremenila življenje, zaprla sem se v svojo oazo miru, vendar se težave z zdravjem nadaljujejo, saj so v meni očitno ostali programi...blokada na prvih dveh čakrah.
Trenutno so mi "nekaj našli" na materničnem vratu in spet je tu podzavestni strah...
Zanima me ali bi s karmično diagnostiko ali kakim drugim vpogledom lahko zaključila epizodo v tem življenju, se odprla svobodi in ljubezni, ki jo tako zelo pogrešam vse življenje.
Vse dobro želim! :srcek:
Pozdravljeni!
Tudi mene zanimajo mandale, nameravam si narisati eno za v svoj dom. Pa me zanima, kako vpliva počutje/zdravje pri ustvarjanju na energijo mandale. Gre za proces sproščanja, razvijanja vztrajnosti, natančnosti, zdravljenja duše ...Ali samo jaz tako menim?
Strani 1
Pesem Duše » Sporočila uporabnika pia.sonce