Tema: Bolezni rodil in nesprejetost
Pozdravljeni!
V vaše kroge me je prinesel namig iz mojih nedavnih sanj...
Sicer me že dolga leta površinsko zanima duhovnost in osebnostni razvoj, a v bistvu sem oseba, ki potrebujem samonadzor, ki menim, da vse zmorem sama, ki ne zaupam (preveč) v ljudi. Čutim, da v družini nisem bila sprejeta kot kot deklica (četrta od petih deklic), zatrte so bile moje želje po izražanju, ustvarjanju, izražanju čustev.
Pri 16.ih letih sem imela tumor na jajčniku z operacijo in kemoterapijo. Kasneje sem postala mati dvema hčerkama, za mano je več hotenih splavov. Nikoli se nisem počutila ljubljeno, zato bi za ljubezen moškega napravila pravzaprav vse. V odnosih je bila moja vloga v glavnem vloga žrtve, sužnje.V življenju sem doživela veliko žalosti, jeze, nesprejemanja, sramu.
Kasneje, po 40. letu sem imela pogoste miome na maternici, zato so mi jo operativno tudi odstranili.
Moj center moči je bil tako trikrat vertikalno prerezan...
Z veliko mukami sem spremenila življenje, zaprla sem se v svojo oazo miru, vendar se težave z zdravjem nadaljujejo, saj so v meni očitno ostali programi...blokada na prvih dveh čakrah.
Trenutno so mi "nekaj našli" na materničnem vratu in spet je tu podzavestni strah...
Zanima me ali bi s karmično diagnostiko ali kakim drugim vpogledom lahko zaključila epizodo v tem življenju, se odprla svobodi in ljubezni, ki jo tako zelo pogrešam vse življenje.
Vse dobro želim! :srcek: