Trpim nekako moje prejšnje delovanje ki je temljilo na samodestruktivnosti
uničenju samega sebe - jaza, talenta, potenciala, kot pri slikanju recimo temu
smrt inspiracije. Sedaj iščem izgovore za moje stanje ki je v meni v drugih, svetu, vesolju kar
mi predstavlja grožnjo, trpim nekako samoizdajo, ki je bila posledica občutka krivde ki jo
nosim še danes in se je ne bom znebil, ker globoko v sebi čutim neodpustljivo vedenje, dejanje samega sebe
ne vem kaj točno je bilo vendar je bilo nekaj močnega - huda krivica izražena ne vem preko koga ali kako - se ne
spomnim.

Sem ujet v vrtinec, spiralo bolečine, trpljenja in krivde - iz tega se mi kažejo podobe, glasovi, iluzije, strahovi. Pozna se mi na obnašanju, negativnem odnostu neki močni agresiji ki v meni vre. Sem stalni obiskovalec psihiatra - ne vem kaj naj naredim. Bolnice se bojim ker se mi zdi kot poceni smrt. Iščem razne načine preko interneta plačujem z denarjem ki je od očeta in se ob tem počutim neznosno. Situacija me sicer sili v ta dejanja vendar bojim se umreti ker se mi zdi enostavno krivično - doživel nisem ničesar veselega, sproščenega vsaj spomnim se ne že nekaj let. Je pa bilo drugače toliko let nazaj dokler nisem dobil karme pa ne vem zakaj oziroma se z razlogom nočem sprijaznit nekako raje umrem. V meni se odvijajo grozne bitke če ne kar klanje ne vem več osebnosti. . Na tak način
ne bom zapustil sveta. Strah pred tem da me bodo odpeljali je vse večji, slikam si prizore v  glavi kot v grozljivki z groznim koncem. Trpim v odnosih in se mi zdi da ni več upanja zame.
Polega tega pa se mi zdi da me vsi poznajo in moje skrivnosti in to me spravlja v obup:
Pa vprašam vas, kaj vi vidite v meni?