1

(326 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)

Jaz sem se v nedeljo udeležila delavnice Reiki 1. Noč po delavnici sem spala tako dobro, kot že dolgo ne. Zbudila sem se spočito in nekako drugače. V predelu srca čutim toploto in nek občutek ljubezni, kakršnega dosedaj nisem čutila pri sebi. Tudi zaznavanje drugih oseb in občutki do njih so se spremenili. Zdaj pa veselo na delo - čaka me še domača naloga za danes. Je res zanimivo, ko vidiš takojšnje učinke in spoznaš, da so opazne spremembe!

2

(153 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)

Pozdravljeni! Jaz sem se po vsaki delavnici počutila zelo sproščeno, mirno, "skulirano". No, naslednji dan je ta občutek že minil. Se mi pa sedaj dogaja, da se nekaj dni (dva, tri dni) počutim fenomenalno, imam ful energije, nič mi ni problem narediti, vse se mi "poklapa", potem pa kot bi odrezal. Drug dan mi gre vse na živce, sem nestrpna, čutim močno agresijo v sebi. Imam ogromna nihanja, katera prej niso bila tako izrazita. Zdaj moram samo še ugotoviti oz. bolj nekaj narediti za to, da bom lahko izbrala ta dobro počutje....
Je pa tako, da ponavadi že takoj zjutraj, ko se zbudim, točno začutim, v katero smer bo šel tisti dan. In tako potem tudi je.
Toliko zaenkrat in vsi lepo pozdravljeni!