1

Tema: Delavnica - "Pesem duše"

Pod to temo bom napisal stvari, ki bodo vključene v novo delavnico, (ime še nisem izbral) polek že tem, ki so napisane na forumu. Program za delavnico bom postopoma objavljal.

Odločil sem se narediti delavnico, ki bo narejena tako, da bo človeka pripravila, da  bo sam sposoben menjati svojo resničnost, da si naredi življenje takšno kot hoče po svoji meri in okusu.
Vsak ima sposobnost spremeniti svojo resničnost , samo se tega še ne zavedamo vsi.
Večina ljudi misli, da je edino resnično naše fizično telo in da s pomočjo fizičnega telesa mi spreminjamo našo realnost, a to ni tako. Naša duša kroji naše fizično telo in vse spremembe v njej se odražajo na naše duhovno, mentalno in čustveno telo, kar posledično vpliva na fizično telo. Vse kar hočemo biti, postati in vse kar hočemo imeti izhaja iz neskončnega potenciala boga (zame je bog vse kar obstaja in ne religija), ki se ga z našim zavestnim ali nezavestnim delom dotaknemo in spreminjamo našo fizično realnost.
Poglejmo to tako – naša duša je večna in ima dostop do vsega kar hoče in tudi skozi dušo lahko naredimo kar je najbolje za njo, da  se to potem odrazi na našem fizičnem telesu. Bolj smo v stiku z dušo hitreje bodo spremembe na fizični ravni. Pa ni važno, če hočemo zdravje, predmete ali boljše odnose.


Za vse kar hočemo imeti, je najprej potrebno narediti »naročilo« pri bogu in počakati, da  pride na način ki je najboljši za nas. Življenje naše postane tako, kot da gremo v trgovino in si kupimo kruh, a  je to možno – seveda da je, v to nihče ne dvomi. Če pa že razmišljamo o novem avtu, hiši je pa prva misel koliko stane od kje mi denar,..in slično je z odnosi, prostim časom, zdravjem…. Namesto da bi oddali naročilo za tisto kar hočemo imeti in pustili, da se odpre možnost.
Da ne bom predolg s to razlago, bom v kratkem napisal  stvari, ki so potrebne da pridemo, do določene stvari, ki jo hočemo imeti v življenju.

Težava je v tem, ker mi ne vemo, ne poznamo ali poznamo samo en majhen delček energije duše – v tem je največja težava. Potrebno je vsa prepričanja,vzorce in občutke spremeniti, ki so moteči, da dobimo kar hočemo.

Delavnica  ima del temeljev in je nadgradnja karmične diagnostike, sedemletnega terapevtskega dela,  in vseh tisti pomembnih reči, ki se jih vsakodnevno učim. Razlika s karmično diagnostiko je v tem, da tukaj ne odpravimo samo vzroka ven, ampak vemo tudi brez njega živeti, si izberemo občutke ki jih hočemo, jih občutimo in vemo z njimi živeti, kot tudi, da vse preverimo na lahek in hiter način. Tudi učenje je veliko lažje.

Sem v temi o Medicinskem kolesu napisal, da se je odprl nov portal, ki bo tudi vsem ostalim omogočil pridobiti vse potrebno znanje na lažji in krajši način. To enostavno pomeni da vse tisto o čem ste do sedaj sanjali, se lahko zgodi zelo hitro.
Ta hitrost prenosa in spomina je tako hitra, da se ne da opisati.

Nekatere teme na forumu, ki bodo vključene v delavnico so; vibracije, občutki, brezpogojna ljubezen, srce-duša-um-telo-duh, nastanek škodljivih programov, neprizemljenost in še deli drugih- zato si prosim preberite te članke še enkrat.

Delavnica je namenjena osebnem razvoju in učenja načinov kako narediti tisto kar hočemo – s tem, da tisto kar smo si izbrali lahko sedaj tudi takoj preverimo. Čisto vsako stvar sedaj lahko takoj preverimo. To je zelo velika stvar, da lahko v naprej preverimo stvari.

Delavnice bodo za vikend v dva do tri tedenskem razmaku, da bo dovolj prostora za vadbo. Osnovni sklop bo imel najverjetneje dve do tri delavnici. Na to bodo sledile različne nadaljevalne delavnice. V tem času bomo naredil toliko stvari, za katere bi v normalnem življenju porabili par svojih življenj. Pridobili si bomo za par življenj izkušenj, brez strahu, da bomo prepustili kakšno lekcijo v naslednjih življenjih.

Skozi vsak sklop se prejme tudi nova iniciacija. :srcek:

Vsak človek ima namen/e s katerim/i je prišel na ta svet in prej ga odkrije, prej bo živel tako kot hoče. smile

Za nekatere stvari ali sklop, je možno tudi individualno svetovanje.

Za vse stvari, ki vas zanimajo me lahko vprašate preko foruma ali preko emaila, kot tudi za stvari, ki bi želeli, da se jih naučite, lahko podate svoje predloge. smile

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Re: Delavnica - "Pesem duše"

Aktivnost možganov se meri s pomočjo možganskih valov, zato aktivnost možganov  kontrolira naše življenje. Valovanje človeških možganov vpliva na to kako mislimo, reagiramo, kot tudi vpliva na naše razpoloženje. Možganski valovi nas spodbujajo, da delamo, se učimo, rešujemo težave, kot tudi nam pošiljajo signale ko se je potrebno spočiti.

Obstaja več vrst valovanja:

Gama valovi : nad 40 Hz
Zelo velika umska aktivnost, reševanje težav.

Beta valovi: od 14 - 40 Hz
Normalna umska aktivnost, budnost, koncentracija, produktivno razmišljanje.

Alfa valovi, od 7.8 – 14 Hz
Stanje  globoke sprostitve – meditacije, dremanje, pred spanje (začetek spanja), razmišljanje v slikah.

Theta valovi; od 4 – 7.8 Hz
Globoko spanje, spanje s sanjanjem, stanje globoke kome ali narkoze.

Delta valovi: pod 4 Hz
Globoko spanje brez sanj, izguba zavesti, zelo globoka narkoza.

Gama in beta  valovi so, ko smo v budnem stanju.. Theta in delta, ko spimo ali stanja hipnoze, transa. Alfa stanje je v obeh primerih.

Za zdravljenje se je večinoma do sedaj, uporabljalo od 7.8 – 8 Hz, kar pripada alfa valovom.

Ljudje imamo sposobnost, da sami kontroliramo svoje stanje uma.

Razni narodi so to počeli s pomočjo zvoka, bobna, ki izzivajo drugačno stanje zavesti, kot so šamanski bobni, tibetanske sklede,…. Te kulture so se zavedale pozitivnih učinkov možganskega valovanja, veliko prej kot moderna znanost.
Pri šamanskem bobnanju,  frekvenca bobnanja odgovarja nizki theta vibraciji 4.5 Hz, kar šamana pripelje v stanje velike sproščenosti in višje stanje zavesti.

Sedaj je v celoti možno, za samo nekaj trenutkov priti v theta in nato v delta stanje zavesti. Prej  je za takšno stanje bilo potrebno leta meditirati, da bi prišli  v stik s temi vibracijami.
To ne pomeni, da smo mi v tem globokem stanju kome, ampak pripeljemo naše možgane  do te frekvence.
S tem stanjem dobimo neverjetno veliko moč in sposobnost, spreminjanja mentalnih in čustvenih vzorcev, prepričanj in navad.
smile

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Re: Delavnica - "Pesem duše"

Zaenkrat konkretnih vprašanj in predlogov nimam, sliši pa se super! :prst:  smile

Re: Delavnica - "Pesem duše"

Zavestno se spustimo v srce in širimo energijo (vibracije) srca na naše fizično telo, na dušo, um in nato navzven na ostala avrična telesa. Nato enako ponovimo z dušo, umom in celim fizičnim telesom. Na tak način se povežemo in uglasimo z svojimi energijami srca, duše, uma, telesa in duha. Nato sprejmemo novo realnost (uglasitev) in se zavestno odločimo, da bomo tem energijam, dopustili, da se popolnoma izrazijo v naši vsakdanjosti.
Nato se zavestno povežemo z božanskim žarkom in zemeljskim žarkom. Zavedati se je potrebno, da kako je pri bogu, tako je na zemlji in tako je v nas.  Skozi to povezavo se skozi alfa valove spuščamo v theta valove in nato do delta valov.
Brez pomoči glasbe, bobna ali da nas je že nekdo odpeljal v globoko theta in delta stanje je zelo malo verjetno, da bomo sami prišli. Je pa zelo mogoče, ko to stanje enkrat občutiš si podzavest zapomni v katero stanje valov gre, čeprav smo budni. Podzavest si na prosto zapomni povezavo, kam je potrebno iti in to tudi naredi. Običajno je potrebno dvakrat ponoviti postopek.
V tem globokem stanju je možno v trenutku spremeniti  podzavest. Spremenijo se vzorci prepričanja, kot tudi vse vibracije in občutki, (več napisanega pod temami: občutki, vibracije) kar pa prej v alfa stanju ni bilo vse možno.

Dobesedno lahko sedaj v nekaj trenutkih spremenimo nezaželene občutke v prijetne in jih lahko takoj preverimo.

Te vse velike spremembe so možne zaradi tega, ker se približujemo letu 2012, ko bo nastopila velika sprememba v tem, da se bo preklopilo podzavestno delovanje v zavestno.
Ta energija in vsi ti portali se na veliko odpirajo zaradi tega, da bomo v večini delovali zavestno. Zato je sedaj tudi pravi čas da se začnemo tudi tega zavedati in da se sproti pripravljamo na visoke vibracije. smile



Na primer ko delamo reiki smo v alfa stanju, to je tudi znanstveno dokazano.

Pred nekaj meseci mi je prijateljica rekla, da je bila na bioresonaci  in da tisti aparat lahko izmeri pretok energije skozi nas. Ko se je odprla reikiju se je ta pretok bistveno zvišal na zdravilno energijo.
smile

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Re: Delavnica - "Pesem duše"

Zoran je napisal/a:

Zavestno se spustimo v srce in širimo energijo (vibracije) srca na naše fizično telo, na dušo, um in nato navzven na ostala avrična telesa. Nato enako ponovimo z dušo, umom in celim fizičnim telesom. Na tak način se povežemo in uglasimo z svojimi energijami srca, duše, uma, telesa in duha. Nato sprejmemo novo realnost (uglasitev) in se zavestno odločimo, da bomo tem energijam, dopustili, da se popolnoma izrazijo v naši vsakdanjosti.

Pred kakšnim letom sem po Zoranovemu nasvetu in energetski podpori razširila svojo dušo na celotno mojo bit (z namenom razreševanja oz. iskanja vzroka za eno težavo) in moram reči, da je bil občutek čudovit! smile :srcek:  Dobila sem tudi zelo jasen odgovor, kje je vzrok težave (pokazalo se mi je v obliki 'filma' dogodka, ki se je zgodil pred mojim rojstvom). Bila sem sposobna videti situacijo popolnoma brez obsojanja, z ljubeznijo. Res lepa izkušnja. smile  :rose:

Re: Delavnica - "Pesem duše"

Najosnovnejša stvar, če hočemo delati z energijami je, da se znebimo vseh strahov, prepričanj, odločitev, dvomov, obljub,…..ki jih imamo v sebi, da bi bili uspešni pri delu.
To velja tudi če samo meditiramo, molimo,.. ali delamo s katero koli tehniko, je osnova, da vemo pomagati sebi v vsaki situaciji.   Pri delu z energijami je pomembno, da se počutimo sigurni, varni in najpomembneje; da so vidni rezultati.

Potrebno je dejansko razumeti in občutiti kaj to pomeni: kako zgoraj - tako spodaj, kako zunaj - tako znotraj in biti s tem uglašen, da lahko svojo individualnost izrazimo, za to kar hočemo.
Na primer težava, da ni enako kako je zunaj, tako znotraj je v neravnovesju naše ženske in moškega (tema medicinsko kolo).
Lahko imamo mi milijon talentov in potencialov, pa nam ne pomaga noben, če ga ne vemo na kak način izkoristiti. Kvečjemu je lahko le ovira ali veliko breme, če potencialov ne vemo na kak način izkoristiti.

Vsi ljudje, ki ste kadarkoli bili na kateri delavnici, meditaciji ali vas samo zanimajo energija in zdraviteljstvo,  imate v sebi določene talente, sposobnosti in potenciale, ki so lahko odkriti – se jih zavedamo, delno odkriti – nismo čisto sigurni in zakriti – ne vemo kaj točno početi v življenju. Lahko, da nas v življenju ne veseli nič ali nas pa veseli veliko stvari in se ne vemo za katero stvar odločiti – ljudje smo različni.

U glavnem vsi, ki ste na kakšen koli način prišli v stik z  energijami ali vas samo branje o tem privleče ste duše, ki so trenutno bolj razvite ali odprte.


Verjetno ste že vsi slišali za Indigo otroke, ki so bili na začetku označeni kot bojevniki – hiperaktivni in nesprejemljivi za okolico. Indigo otroci pa so v resničnosti zelo občutljivi za zaznavanje energije, včasih celo preveč. So zelo inteligentni in intuitivni in zato lahko prepoznajo druge, ki nimajo čistih namenov. Indigo ljudje so po duši umetniki, ki jih vleče v razne zdraviteljske in medicinske smeri. Indigo ljudje, če so pod velikim pritiskom, lahko padejo pod negativnosti. Indigo ljudje imajo veliko sposobnost manifestiranja in dostikrat ne vedo, kaj bi lahko počeli v življenju. Če imate občutek, da ne veste kaj je vaš cilj v življenju, se trenutno nahajate na ravni Indigo otrok.

Kristalni otroci so enako inteligentni in intuitivni in so zelo povezani z naravo, delajo dela ali jih zanimajo vsa dela, ki so vezana z biologijo, fiziko, kemijo in ostala znanstvena področja, kot tudi energija.

Mavrični otroci imajo zelo veliko sposobnost ljubezni in sloge v sebi, hitro prilagodljivost, modrost. V trenutku so sposobni spremeniti negativnosti v pozitivnost.
Mavrični otroci; na prosto menjajo negativno energijo okrog sebe in jo spreminjajo v pozitivno. Ti otroci žarijo od sreče.


Zato vsi vi, ki vas je kdaj koli potegnila samo misel, da obstaja tudi drugačen (boljši) svet od tega v katerem se trenutno nahajate, imate v sebi potenciale teh otrok, pa ni važna starost. Vse te kvalitete so bile že prej v nas, preden se je začelo o različnih vrstah otrok javno govoriti in pisati.
Na delavnici  gremo skozi vse kvalitete. :srcek:


Važno je, da se tega zavedate in da z delom na sebi, kar je najboljša  investicija, lahko z malo truda in volje pridete do stvari, ki jih hočete početi v življenju… Vse te stvari lahko uporabljamo; ko smo na delu, sestanku, prostem času,…tako, da si lahko sproti spreminjamo realnost. Delavnica je tako namenjena tistim, ki hočete uspeti v življenju na rzličnih področjih, priti do zdravja ali vse skupaj.

Več bomo naredili zase, več koristi bomo imeli sami in lažje se bomo znajdli pred in po letu 2012.

smile

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Re: Delavnica - "Pesem duše"

Zoran je napisal/a:

Več bomo naredili zase, več koristi bomo imeli sami in lažje se bomo znajdli pred in po letu 2012.

Lepo, da si se odločil ljudem omogočiti hitrejšo in lažjo preobrazbo ter pripravo na 2012!  :prst:  :prst:
Bi rekel, da se človeštvo upira z vsemi štirimi spremembam, ki prihajajo, in samo odlaša neizbežno.

Kdaj pa bo predviden začetek teh delavnic? Septembra?

Re: Delavnica - "Pesem duše"

Zoran, v neki drugi temi si napisal, da ste na eni od delavnic uspeli transformirati 500 različnih vzorcev in prepričanj. Lahko malo opišeš na kakšen način to dosegaš oz. kakšen postopek izvajaš, da si lahko malo bolje predstavljamo vse skupaj. Je to mogoče v smislu skupinskega rebrthinga, ko se na ravni skupine pojavljajo posamezni vzorci ali kako?

A ni to fejst huda sprememba v človeku, ki mu uspe tako na hitro odpravit 100 (ali pa 500) vzorcev? A lahko človek sploh dojame, kaj se mu dogaja? To je kot da bi človeka naenkrat prestavil za veliko let naprej.... saj to sploh ni več ista osebnost. Kako se sploh znajde in funkcionira? Po moje se takoj loči, pusti službo, dosedanje prjatle pa pošlje v tri krasne...
A sploh še kaj potem ostane v podzavesti?
Upam, da si dobil kaj odzivov od teh tvojih tečajnikov.

Zadnje čase imam res velik vprašanj... smile  Imam pa občutek, da jih bom imel še več.  smile Sem ena radovedna nezemeljska dušica. smile

Re: Delavnica - "Pesem duše"

Zoran je napisal/a:

Delavnice bodo za vikend v dva do tri tedenskem razmaku

Upam, da tudi v MB.  big_smile

ar3ka je napisal/a:

sliši pa se super!

Se strinjam.

Urška

10

Re: Delavnica - "Pesem duše"

ander je napisal/a:

Zoran, v neki drugi temi si napisal, da ste na eni od delavnic uspeli transformirati 500 različnih vzorcev in prepričanj. Lahko malo opišeš na kakšen način to dosegaš oz. kakšen postopek izvajaš, da si lahko malo bolje predstavljamo vse skupaj. Je to mogoče v smislu skupinskega rebrthinga, ko se na ravni skupine pojavljajo posamezni vzorci ali kako?

Postopek je enostaven, za recimo 20 sekund se zavestno povežeš z theta in delta valovi in odpravljaš  vse moteče stvari, ki so vezane na neko temo in nato to energijo obrneš sebi v prid. Stvari (energija, občutki), ki so bili do sedaj zate moteči jih obrneš sebi v prid, v tiste katere hočeš (rabiš). Razlika je v tem, da ne delaš več kontra sebe, ampak za sebe.
Da ti pa to uspe je pa predhodno potrebno biti v harmoniji, duša, srce, um, telo in duh.

ander je napisal/a:

A ni to fejst huda sprememba v človeku, ki mu uspe tako na hitro odpravit 100 (ali pa 500) vzorcev? A lahko človek sploh dojame, kaj se mu dogaja? To je kot da bi človeka naenkrat prestavil za veliko let naprej.... saj to sploh ni več ista osebnost. Kako se sploh znajde in funkcionira? Po moje se takoj loči, pusti službo, dosedanje prjatle pa pošlje v tri krasne...

Človek se lahko le sam omeji, da ni nekaj mogoče ali da je prehudo in če pogledaš kaj je v ozadju vsega tega – strah. Strah je v tvojem umu, to je pa zato, ker um ne more dojeti kako je to mogoče.  Na primer: pred 20 leti tudi nisi vedel, da boš imel mobitel in v njemu  fotografski aparat, dostop do interneta in ….

Če boš hotel narediti te stvari (ločiti, služba,..) jih boš naredil, ampak boš vedel, da si se pravilno odločil, brez strahu, krivde,..
Kaj si mogoče ne zaslužiš živeti življenje po svoji želji?  Ali ne veš kako je to možno? Ali si ne upaš? -- Večinoma je v ozadju strah.

ander je napisal/a:

A sploh še kaj potem ostane v podzavesti?

Ljudje večinoma delujemo z deset procentov zavesti in devetdeset procentov podzavesti. Naš um pa posluša zavest, kot tudi podzavest enako, zaradi tega nastane težava, ker je v podzavesti različen vzorec, prepričanje, navada,.. kot je v zavesti – zato nam stvari ne uspejo, ki jih hočemo narediti. Na primer hočeš imeti fantastičen odnos s partnerko(zavestno), podzavest ti pa sporoča, da si tega ne zaslužiš, da si manj vreden, da te ženske lahko samo razočarajo, da ljubezen boli,… in zato nastanejo takšna nihanja v odnosih. A me razumeš kaj ti hočem povedati, da podzavest in zavest rabita enako vibracijo, če je ni - so nihanja.

Zato je delavnica zasnovana tako, da se dela na sebi individualno in najprej na tem, da se z vsem kar delaš počutiš varno in da razumeš kaj delaš. Da od sedanjega trenutka delaš za sebe.

ander je napisal/a:

Upam, da si dobil kaj odzivov od teh tvojih tečajnikov.

Posledica delavnice je več kot odlična.

ander je napisal/a:

Zadnje čase imam res velik vprašanj..

Samo vprašaj če ti ni kaj jasno.
smile

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

11

Re: Delavnica - "Pesem duše"

Uršika je napisal/a:
Zoran je napisal/a:

Delavnice bodo za vikend v dva do tri tedenskem razmaku

Upam, da tudi v MB.  big_smile

Ljubljana in Maribor bosta sigurno. smile
smile

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Re: Delavnica - "Pesem duše"

Zoran je napisal/a:

Ljubljana in Maribor bosta sigurno.

Odlično! Tako kot vedno lahko tudi tokrat računaš z mano v MB.  smile

Urška

Re: Delavnica - "Pesem duše"

Imam en namig. Ko boste načrtovali delavnice v MB, bi lahko morda upoštevali, da imajo šole 13. novembra delovno soboto, tako da predlagam, da jih takrat ne bi načrtovali, če se da.  smile Morda se bere sebično, samo na vsaj dve potem ne morete računati, oziroma bi vsaj dve bili žalostni. :rose:

14

Re: Delavnica - "Pesem duše"

Gudrun je napisal/a:

Imam en namig. Ko boste načrtovali delavnice v MB, bi lahko morda upoštevali, da imajo šole 13. novembra delovno soboto, tako da predlagam, da jih takrat ne bi načrtovali, če se da.  smile Morda se bere sebično, samo na vsaj dve potem ne morete računati, oziroma bi vsaj dve bili žalostni. :rose:

Gudrun hvala, bom upošteval  namig.

A 13. november velja za vse šole v Sloveniji?
smile

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Re: Delavnica - "Pesem duše"

Zoran je napisal/a:

A 13. november velja za vse šole v Sloveniji?

Ja, tako določa šolski koledar za OŠ (http://www.mss.gov.si/fileadmin/mss.gov … _1_del.pdf) in tudi za SŠ je, kot sem videla, isto. Včasih se sicer zgodi, da katera šola ta dan opravi kdaj drugič, a, če se ne motim, za to potrebuje soglasje ministrstva. smile

16

Re: Delavnica - "Pesem duše"

Upam, da bo delavnica tudi pred novembrom....mislim da nas je nekaj, ki smo mal nestrpni.... smile  wink

Re: Delavnica - "Pesem duše"

ander je napisal/a:

Upam, da bo delavnica tudi pred novembrom....mislim da nas je nekaj, ki smo mal nestrpni...

  :prst: big_smile

18

Re: Delavnica - "Pesem duše"

ander je napisal/a:

Upam, da bo delavnica tudi pred novembrom....mislim da nas je nekaj, ki smo mal nestrpni.... smile  wink

Delavnice začnejo  v septembru in se končajo v novembru. Vse termine prostorov  uskladim pa objavim datume.

Zanima me pa, kako se vam zdi ideja, da bi  Brežiške delavnice bile med tednom; torek - sreda ali sreda - četrtek od 17.00 ali 18.00 do 21.00 ali 22.00. To je za sedaj edina možnost za izvedbo v Brežiškem koncu. A mogoče ve kdo za prostor za izvedbo v Brežicah ali Krškem (stoli obvezni). Lahko mi pišete tudi na email. Hvala.
smile

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Re: Delavnica - "Pesem duše"

Zoran je napisal/a:

A mogoče ve kdo za prostor za izvedbo v Brežicah ali Krškem (stoli obvezni).

Mogoče Knjižnica Brežice.

Lep pozdrav,
Urška

20

Re: Delavnica - "Pesem duše"

Sonček je napisal/a:

Mogoče Knjižnica Brežice.

Odličen predlog. Velik prostora, stoli so na razpolago, mir pa tudi...   :prst:

21

Re: Delavnica - "Pesem duše"

Pri brskanju na internetu sem naletel na theta healing (theta zdravljenje), ki uporablja theta valove za reprogramiranje podzavesti.Očitno je theta healing osnova za te delavnice?

Mar pomeni, da so sedaj metode, kot npr. reiki, biorgonomija, regresija, razne meditacije, angeli,
či gong in podobno, preživete (ker so sedaj potrebne hitrejše, učinkovitejše metode)? hmm

Pogosto se sprašujem, kako različni terapevti, mentorji,zdravilci... to kar pravijo in učijo to tudi dejansko živijo v praksi.
Zoran, zanima me če imaš čudovito novo hišo v naravi, ali živiš pri tastu oz. svojih starših? Se voziš v novem varnem in zmogljivem BMW-ju  ( ali pa Bentleyu, če se ti bolj dopade)? Imaš čudovito družino, porihtane odnose s partnerko in otroki? Imaš dovolj časa in denarja, da potuješ po svetu? Si vsaj 80% časa nasmejan in samozavesten? Imaš vikend na morju?
To kar me dejansko zanima glede zgornjih vprašanj je, če ti vse dobro uspeva v življenju? Saj v končni fazi zakaj pa si ne bi privoščil vsega tega(in še več) če je vse tako enostavno, saj vendar živimo le eno osebnost. Ta moja vprašanja niso namenjena provociranju, temveč skušam razumet te stvari, procese.

Glede na to, da živimo v svetu dvojnosti (lepo-grdo,...), kako je možno, da bi živeli življenje, kot si ga želimo? Kje je tukaj (dobra in slaba) usoda? Npr. par si zelo želi otroka, vendar njima otrok ni namenjen v tem življenju? Ali pa nekomu že v astrološki karti piše, da ne bo imel denarja v življenju? Priznam, da mi relacija svoboda-usoda, še ni čist jasna.

Odpirajo se novi portali, ki omogočajo hiter prenos znanja, informacij.... Kako se ti tega poslužuješ? Se pravi, da sedaj se lahko znanja japonščine, strojništva... zelo hitro naučimo, ne da bi leta obiskovali fakultete, tečaje, prebrali ogromno knjig ,imeli leta delovnih izkušenj? Kako poteka prenos tega znanja (morda v meditaciji)?

Omenjal si tudi  iniciacije. Iniciacije v kaj (npr. kot v šamanizem,reiki)?

Jaz osebno sem pred enim letom povsem drugače razmišljal kot danes (in po vsej verjetnosti bom jutri, čez eno leto tudi drugače). Prepričan sem, da moraš pri reprogramiranju podzavesti resnično vedet kaj počneš, ker si sicer lahko narediš več škode kot koristi.
Nisem prepričan, če je res vse tako preprosto in enostavno. Hja, očitno me pa um (in kup prepričanj) ovira, da bi življenje bolje razumel. smile
Ja, znam bit zopern s svojimi vprašanji. wink

Sem pa slišal od ene zdravilke, da so se dogajanja leta 2012 prestavila že na 2014, ker se človeštvo vztrajno upira potrebnim spremembam. Kakorkoli že, bo čas pokazal svoje...

22

Re: Delavnica - "Pesem duše"

In še nekaj. Če so do sedaj imeli vpogled v podzavest razni (dovolj čisti, nadarjeni) zdravilci in podobni npr. s pomočjo karmične diagnostike (ali drugih načinov), imajo oz. imamo sedaj tudi ostali to možnost s pomočjo naučenega postopka?
Rajši ponovno vprašam, da bo bolj jasno.... smile

23

Re: Delavnica - "Pesem duše"

Vsak človek ima svojega angela varuha, nekateri celo več, vendar je vsaj eden prisoten pri vsaki osebi. Naloga angela varuha je da pomaga izpeljati načrt, ki si ga je oseba izbrala, da ga bo naredila v življenju.
Vodniki so lahko različni odvisno, od tega skozi kakšno obdobje v življenju gremo, nam pridejo nasproti določeni vodniki. Vodniki so lahko angeli, nadangeli, vnebovzeti mojstri, vile,… Razlika med vodniki in varuhi je ta, da so vodniki pri nas toliko časa dokler rabimo pomoč in potem odidejo. Varuh/i so pa ves čas uz nas. Na primer, če je to zelo  težavno obdobje so pri nas lahko nadangeli.
Vsak človek ima tudi žival moči (več v temi šamanizem).

Tudi če se mi ne zavedamo obstoja varuhov in vodnikov, nam vseeno stojijo ob strani, vendar nam ne morejo pomagati toliko koliko bi oni hoteli, ker jih mi ne poznamo. Zato se je pri delu z energijami potrebno zavestno povezati s svojimi varuhi in vodniki, da nam določena naloga v življenju lažje uspe.

Ker živimo na zemlji se je potrebno povezati še z živalskimi in rastlinskim svetom. Šamansko iskanje živali moči je eden od načinov, da pridemo nazaj v stik z zemeljskimi vodniki in zato priporočam vsem, ki še niste bili na šamanski delavnici, da se je udeležite, ker več imamo pomočnikov – hitreje in na lažji način bomo naredili svojo nalogo ali cilje.
Vsi ki ste na šamanski delavnici že bili, se je lahko udeležite še enkrat po polovični ceni.

Eden od načinov, da ohranimo ali da se povežemo z živalskimi vodniki so tudi živalske esence.

Zato nam je v veliko pomoč preden se odpravimo narediti korak v življenju, da se zavestno povežemo z vodniki, jih spoznamo in na tak način na lažji način pridemo do tistega kar hočemo, pa naj bo to; zdravje, poslovni ali partnerski uspeh.
Na delavnici se bomo uglasili z našimi vodniki in varuhi ali navezali še globlji stik, s tistimi, ki so pri nas in poklicali tiste vodnike v naše življenje, ki jih rabimo (odvisno od  naše namere).



Preden se bo začela delavnica bodo tudi kratke predstavitve delavnice in esenc.
V Ljubljani bo predstavitev nove delavnice po tečaju reikija 1.- 11.09 ob 16.30.
Za Maribor in Brežice še sporočim.

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

24

Re: Delavnica - "Pesem duše"

ander je napisal/a:

Pri brskanju na internetu sem naletel na theta healing (theta zdravljenje), ki uporablja theta valove za reprogramiranje podzavesti.Očitno je theta healing osnova za te delavnice?

Mar pomeni, da so sedaj metode, kot npr. reiki, biorgonomija, regresija, razne meditacije, angeli,
či gong in podobno, preživete (ker so sedaj potrebne hitrejše, učinkovitejše metode)

Vsaka metoda ima svojo čar in draž, od človeka je pa odvisno za katero stvar se bo odločil in na kakšen način bo prišel, do tistega kar hoče. 
Opis, kaj vse bo zajela nova delavnica je na tej strani.

ander je napisal/a:

Pogosto se sprašujem, kako različni terapevti, mentorji,zdravilci... to kar pravijo in učijo to tudi dejansko živijo v praksi.
Zoran, zanima me če imaš čudovito novo hišo v naravi, ali živiš pri tastu oz. svojih starših? Se voziš v novem varnem in zmogljivem BMW-ju  ( ali pa Bentleyu, če se ti bolj dopade)? Imaš čudovito družino, porihtane odnose s partnerko in otroki? Imaš dovolj časa in denarja, da potuješ po svetu? Si vsaj 80% časa nasmejan in samozavesten? Imaš vikend na morju?
To kar me dejansko zanima glede zgornjih vprašanj je, če ti vse dobro uspeva v življenju? Saj v končni fazi zakaj pa si ne bi privoščil vsega tega(in še več) če je vse tako enostavno, saj vendar živimo le eno osebnost. Ta moja vprašanja niso namenjena provociranju, temveč skušam razumet te stvari, procese.

Lahko ti povem da sem s svojim življenjem zelo zadovoljen in da sem osredotočen na to kar imam in ne na to kar nimam. Tisto za kar si dam cilj tudi ustvarim, včasih se ustvari na drugačen način kot sem pričakoval. Ko postavim stvari na svoje mesto, imam tisto kar hočem.
Po zgoraj napisanemu (hiša, vikend, avto) je očigledno, da tebi večji del uspeha predstavlja tisto, kar ti zadovolji tvoje oči. Vendar pazi, ker ti to lahko samo trenutno zamaže oči, da se lahko obrneš stran od svoje namere.
Moj primer; kaj če mi vikend na morju, če pa rad raziskujem različne kraje in uživam v hotelih. Kaj mi koristi športni avto, če poleg morja obožujem še gore.
Namera, da boš to vse imel kar hočeš, se je potrebno tudi tej nameri odpreti in poiskati vzroke, zakaj tega  še nimaš kar hočeš.

ander je napisal/a:

Glede na to, da živimo v svetu dvojnosti (lepo-grdo,...), kako je možno, da bi živeli življenje, kot si ga želimo? Kje je tukaj (dobra in slaba) usoda? Npr. par si zelo želi otroka, vendar njima otrok ni namenjen v tem življenju? Ali pa nekomu že v astrološki karti piše, da ne bo imel denarja v življenju? Priznam, da mi relacija svoboda-usoda, še ni čist jasna.

Preberi  temo brezpogojna ljubezen.
A misliš, da ni možno, da ko spremenimo določene navade, vzorce, da se nam usoda spremeni in da nimamo svobodne volje?
Na primer: v lonec za juho boš  dal sam vse tiste sestavine, ki jih hočeš, vključno z dodatki, ki jih hočeš imeti. - Na tak način si sam krojiš usodo. Če boš pa ujet v usodo boš šel pa v restavracijo in si naročil juho, tu boš le dodatke dodal po svoji meri.

ander je napisal/a:

Odpirajo se novi portali, ki omogočajo hiter prenos znanja, informacij.... Kako se ti tega poslužuješ? Se pravi, da sedaj se lahko znanja japonščine, strojništva... zelo hitro naučimo, ne da bi leta obiskovali fakultete, tečaje, prebrali ogromno knjig ,imeli leta delovnih izkušenj? Kako poteka prenos tega znanja (morda v meditaciji)?

Omenjal si tudi  iniciacije. Iniciacije v kaj (npr. kot v šamanizem,reiki)?

Poslužujem se  toliko, koliko sem odprt za sprejemanje informacij. Informacije se prenašajo na energijski ravni in ti dajejo moč, sposobnost duši, da jih sprejme na tak način in da jih ve na tak način uporabljati. Potenciali, sposobnosti se aktivirajo skozi iniciacijo. Skozi iniciacijo prejmeš določeno znanje, sposobnosti, spretnosti, da lahko delaš tisto kar hočeš , od tebe je pa odvisno, če boš izkoristil vso znanje ki ga pridobiš. Slično kot pri reikiju, vendar na drugem nivoju zavesti, kot pri reikiju. Nadam se, da vsaj malo razumeš.
Za učenje jezikov raje vprašaj tiste, ki jih učijo.

ander je napisal/a:

Jaz osebno sem pred enim letom povsem drugače razmišljal kot danes (in po vsej verjetnosti bom jutri, čez eno leto tudi drugače). Prepričan sem, da moraš pri reprogramiranju podzavesti resnično vedet kaj počneš, ker si sicer lahko narediš več škode kot koristi.
Nisem prepričan, če je res vse tako preprosto in enostavno. Hja, očitno me pa um (in kup prepričanj) ovira, da bi življenje bolje razumel.

Odsvetujem ti, da prideš na delavnico, če misliš, da ti bo škodovala, raje pojdi na tisto ki ti bo ustrezala ali na tisto ki bo pomirila tvoj mental.  Priporočam ti kakšno o kvantni fiziki.

ander je napisal/a:

In še nekaj. Če so do sedaj imeli vpogled v podzavest razni (dovolj čisti, nadarjeni) zdravilci in podobni npr. s pomočjo karmične diagnostike (ali drugih načinov), imajo oz. imamo sedaj tudi ostali to možnost s pomočjo naučenega postopka?
Rajši ponovno vprašam, da bo bolj jasno.... smile

Odvisno koliko se boš v duši odprl, zato je tudi ta delavnica namenjena, da se lahko odpremo in izkoristimo esenco naše duše. Vsaka duša ima neomejene sposobnosti – vendar jo lahko sami omejimo in smo  lahko prikrajšani za darove duše.
Da ne bo pomote, to ni mentalni proces.
smile

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

25

Re: Delavnica - "Pesem duše"

Hvala, za vse odgovore.  smile
Imaš ogromno vedenja in izkušenj.