1

(153 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)

Pozdravljeni,
Da malo napišem kakšni so kaj moji občutki po delavnici. Že vse od konca  naprej sem nenormalno utrujena, takoj v ponedeljek je bilo tudi razpoloženje  nekam čudno, mogoče celo malo tesnobno - zvečer sem to tesnobo transformirala - in od takrat  naprej je ni več. Včasih sem kar težko pokonci - pa čeprav si želim kar koli početi, ne morem (kot bi mi odtekla vsa energija), tudi zvečer hodim zelo zgodaj spat, tako, da mi je dan malo prekratek za vse kar bi želela početi (ampak me to kaj nič dosti ne moti, tako ali tako bo minilo in bo potem več efekta od mene). Mi je pa vsaka stvar, ki jo počnem kar nekam v veselje (tudi najbolj vsakdanje stvari), nekako se me dobra volja in veselje držita. In če začutim, da prihaja neko nerazpoloženje, se tega v momentu zavem  in ga obrnem v drugo smer in je v redu.....aja še nekaj, gre za hišo in kar nekaj zemlje, ki je bila na Madžarskem, v neki mali vasi, brez trgovine, pošte....in jo je kupil mamin brat, kaki 2 leti pred smrtjo......podedovala pa jo je polovico moja mami. Za hišo 2 leti ni bilo prav nobenega zanimanja,......po moji delavnici pa smo hišo prodali "za tren oka", zgodilo se je takoj, vse je steklo totalno gladko in hitro, brez kakršnega koli zapleta. Že med mojo delavnico so nam sporočili, da se nekdo zanima za hišo in 2 dni po delavnici smo šli podpisat pogodbo.....Sem brala na forumu, ko je Zoran pisal o blagoslovu prednikov.....in to je bilo verjetno to.

Toliko za enkrat, in vsem en lep vikend želim, Irena