1

(153 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)

Pozdravljeni naj se jaz napisem svoje mnenje in izkusnje o delavnici.

Zelo dragocena mi je izkusnja, da sem ozavestila theta valovanje pri sebi. In nacin kot je Zoran predstavil na delavnici je zelo prakticno in razumljivo. Vsaj meni. Vsec mi je ker smo govorili o tem, da je dobro ce se povezujemo s razlicnimi bitji, nivoji....preko Boga.

Za prvega novembra sem se malo pogovorila s svojimi predniki, seveda preko Boga in je bila zelo lepa izkusnja.

Ustvarjam karte z lepimi sporocili zase (s pomocjo theta), in ne potrebujem drugih kart, ki so jih ustvarili drugi. SIcer so super ampak te moje so pac moje in jih lazje zacutim ter uzivam v  ustvrajanju.

Po delavnici sem imela tudi izkusnje, ko so me ljudje prosili za pomoc. Pogledala sem situacijo v Theti in jim svetovala, kot sem mislila, da bo ok, da bodo lahko sprejeli. NA koncu se je izkazalo, da so bile moje informacije zelo natannce in tudi tistega cesar nisem izrazila, je oseba nekako sama dojela. nevem tocno, ampak vse se je dobro koncalo.

Na fizicnem nivoju sem opazila, da so se mi pozdravile bezgavke. Imela sem kronicno vnetje bezgavk. Eno leto. Po delavnici je ok. Super se pocutim.

Vec let me  je bolelo srce. Po delavnici me ne vec. Za kar sem zelo zelo zelo havalezna.

Dve moji dobri prijateljici ze dalj casa pozata theta zdravljenje in je super, ker si izmenjujemo izkusnje, ter ena drugi pomagamo, kadar je potrebno. TO postane lahko tudi zelo zabavno. Recimo, pri vprasanjih kaksen bo moj naslednji fant...menda sexy surfer hihih  itd.

Uporabljam theto tudi pri tem, da si sestavim jedilnik, vprasam katera hrana je najboljsa zame.
Sicer se ne drzim vedno. Vcasih pa.
Res prakticno.

Zavedam se da je to del mene, in je lahko vir informacij, transformacij....  Zmedena sem ker vem, da lahko tudi na drugacen nacin pridem do odgovrov, ki jih sprasujem. Recimo, da vprasam in zacutim s svojim srcem. Tako, da preusmerim pozornost v srce,ki se odpre kot okno in dobim zelo jasne odgovre. Kaj pa je to? 

Zelim vedeti, ker si zelim razumeti svoje telo,um in custva. Duh pa je itak vsemogocen, vseprisoten ni nc za razumet,ker je hrati razumljiv in nerazumljiv. to je moja izkusnja.

Zelim vam lep uspesen teden in veliko zavedanja,da je zivljenje dar in vsak dan praznik.

Ana