RES NAJLEPŠA HVALA VSEM ZA ODGOVORE.BOM POISKALA POMOČ IN UPAM DA DOBIM TUDI REŠITEV IN SE PRIZEMLJIM.ŠE ENKRAT HVALA LEPA IN LEP POZDRAV.:))

ander je napisal/a:

Napisal ti bom moje mnenje. Najbolje, da obiščeš  (dobrega) zdravilca. Mislim, da je Zoran tukaj kar pravi. Imaš preveč stvari, da jih boš kar sama razrešila (mogoče na dolgi rok že...), ker verjetno nisi vešča v teh stvareh. Je pa škoda, da zapravljaš svoja leta.  Izoblikuj si namen, da se hočeš prizemljit, delaj merkavo, predstavljaj si, da ti poganjajo korenine iz tvojih podplatov v zemljo, športaj itd. Predvsem bodi fokusirana na cilj in išči rešitev na vse načine.  V drugih temah na tem forumu imaš več napisanega v zvezi z neprizemljenostjo, delčki duše, itd. Če je treba si preberi 20x, od besede do besede. Razmišljaj o sebi, npr.; če se počutiš dobro tu na zemlji, v svojem telesu, kako sprejemaš starše, itd. Ena metoda, ki se na prvi stopnji ubada z  prizemljenostjo je tudi EMF Balancing Technique.

Treba je pogruntat, zakaj je neka stvar taka kot je, in jo razrešit. Če ima človek velik balasta na sebi, bo težko kar sam splezal ven. Prvi korak je seveda, da se pogumno odločiš, da boš zadevo rešila. To je bilo moje mnenje, ti se moraš pa sama odločit, če boš kaj naredila (al pa tudi ne).

Veliko ljudi je odzemljenih in mnoge od teh privlači duhovnost, meditacije itd. Tudi marsikdo, ki prebira ta forum. Veliko ljudi niti ne ve oz. ne razumejo, da so odzemljeni. Mislim, da je to prvi korak- torej ozavestiti.  Jaz sprva sploh nisem razumel, kaj to pomeni biti neprizemljen, pa sem bil celo življenje. Ko se ti pa uspe prizemljiti pa šele vidiš drugo stran medalje, biti in živeti prizemljen. Ta neprizemljenost je dosti resna in masovna zadeva, na katero smo premalo pozorni.

Ja z vsem tem se definitivno strinjam.Ne vem pa kako naj to storim,kaj je špotrebno?

Zoran je napisal/a:
lucija je napisal/a:

Ja Zoran to bo držalo kot pribito,v sebi dobro vem da nisem prizemljena,to mi je rekel že nekdo,ki mi je tudi že pomagal.rekel je da sem zelo močno povezana z višjimi silami in prejšnjim življenjem.To je res kajti to zelo močno čutim v sebi.zelo zanimivo si dejal da sem v krožnem križišču,vidim izhode a ne vem za katerega se naj odločim.Res je ,tudi v življenju se zelo težko odločam o stvareh.Kako naj spet najdem sama sebe?Lp

ander je napisal/a:

Lucija, najprej se prizemlji. To je moj nasvet. Ker ko boš pristala na zemlji boš stvari dojemala drugače, razmišljala boš drugače. Sem šel skozi to. Če je človek odzemljen, živi v oblakih, sanjari, si zamišlja... a ne živi življenja...
Z neprizemljenostjo so povezani tudi številni vzorci glede varnosti in podobno. Po mojih izkušnjah ni zadosti, da si delaš merkavo, pa mal športa, fizičnega dela...

Dodal bi še to, da je pri tebi potrebno vrniti delčke duše, kot tudi, da boš videla razlog za živeti na zemlji in se tukaj počutiti varno, da pa ti ostane povezava odzgoraj, s tem da se enako povežeš odzdolaj.

smile

Ja Zoran to bo držalo kot pribito,v sebi dobro vem da nisem prizemljena,to mi je rekel že nekdo,ki mi je tudi že pomagal.rekel je da sem zelo močno povezana z višjimi silami in prejšnjim življenjem.To je res kajti to zelo močno čutim v sebi.zelo zanimivo si dejal da sem v krožnem križišču,vidim izhode a ne vem za katerega se naj odločim.Res je ,tudi v življenju se zelo težko odločam o stvareh.Kako naj spet najdem sama sebe?Lp

Zoran je napisal/a:
lucija je napisal/a:

Ne vem zakaj je v mojih mislih vse zbrklano.Namreč vem kaj me veseli v življenju in vem kaj si želim početi,vendar to v privat življenju.ne vem pa kakšen poklic bi rada opravljala.veliko stvari me veseli a jih ne znam pravilno definirati.V moji glavi je velikokrat vse pomešano,tako da še sama ne vem kje sem.Zelo me zanima Šamanstvo in duhovnost,zanimajo me nadnaravne stvari.In s pomočjop le teh si v prihodnosti želim pomagati ljudem.Evo vse to vem,na poklicni poti pa se žal ne najdem.

Lucija, koliko jaz pri tebi začutim je vzrok za zmedo v glavi neprizemljenost, kot tudi strah pred tem, da bi se narobe odločila. Potrebno je postaviti stvari po vrstnem redu, tisto kar ti je najbolj važno sedaj in začeti delovati v tisto smer.  Imam občutek, kot da si v krožnem križišču, vidiš izhode vendar voziš v krog. Zate bi bilo v redu, da bi vedela, kaj ti prinaša katera pot, da bi se lažje odločila v katero smer iti –takrat bi dobila sigurnost.

lucija je napisal/a:

Velikokrat se mi zdi da sem se izgubila,čeprav imam vse ,imam krasna starša in krasne prijatelje,sem zdrava in duhovno že kar nekaj razvita,vendar pa se mi zdi da se je del mene izgubil.Zanima me kako si lahko pomagam.

Če imaš ta občutek, da se je del tebe izgubil, je to v veliki verjetnosti zaradi tega, ker ti manjka fragment duše, ki si ga nekje izgubila. Takrat imamo občutek, da nismo celoviti, da nam vedno nekaj primanjkuje. Vse te stvari se dajo urediti.

smile

4

(14 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))

lep pozdrav Zoran in vsi ostali.tudi sama bi imela eno vprašanje.
Ne vem zakaj je v mojih mislih vse zbrklano.Namreč vem kaj me veseli v življenju in vem kaj si želim početi,vendar to v privat življenju.ne vem pa kakšen poklic bi rada opravljala.veliko stvari me veseli a jih ne znam pravilno definirati.V moji glavi je velikokrat vse pomešano,tako da še sama ne vem kje sem.Zelo me zanima Šamanstvo in duhovnost,zanimajo me nadnaravne stvari.In s pomočjop le teh si v prihodnosti želim pomagati ljudem.Evo vse to vem,na poklicni poti pa se žal ne najdem.Velikokrat se mi zdi da sem se izgubila,čeprav imam vse ,imam krasna starša in krasne prijatelje,sem zdrava in duhovno že kar nekaj razvita,vendar pa se mi zdi da se je del mene izgubil.Zanima me kako si lahko pomagam.
tudi sama sem že bila pri šamanu,ki mi je zelo pomagal in absolutno bom še šla,a mi tudi ta forum zelo všeč.Hvala za odgovor in lp.