2 28.07.2026 16:27:31
Re: Ekvinokcij-Solsticij (2 odgovorov, vpisanih v Razno)
Spomladansko enakonočje (ekvinokcij) lahko predstavlja prebuditev v nas, da se zbudimo.
Predvsem, da zbudimo energijo, ki je spala skozi zimo.Želje in ideje, katere so bile do sedaj še neuresničene - se sedaj lahko zbudijo.
Najprej poglejmo, kaj vse je potrebno očistiti (tudi fizično) in pustiti za sabo.
Nato napišimo željo/e in usmerimo energijo v željo/e, da je že izpolnjena (kot je v najvišje dobro za vse) ter se odprimo energiji ekvinokcija, da nas podpre v temu.Zahvalimo se energiji za podporo in če čutimo lahko darujemo naravi (odnesemo v naravo) hrano s katero bodo imele korist tudi živali, npr: jabolka, zelje, semena…
Gremo –Akcija.
super, hvala za napisano
3 26.07.2026 16:13:20
Re: Ob koncu leta (8 odgovorov, vpisanih v Razno)
Sedaj ko se približuje konec leta, se ozremo za nazaj in poglejmo kaj vse smo doživeli v tem letu.
• Katere cilje smo uresničili in katere ne.
• Je kakšna stvar katero obžalujemo, ali se obsojamo,..
• Katero stvar/i bi naredili drugače.
• Kaj bi naredili isto.
• Kaj smo naredil v letu 2015 na področjih; zdravja, odnosov, osebe rasti,..
• Kakšna so čustva, misli, intuicija,..
• Kako nasplošno ocenjujemo letošnje leto.Zahvalimo se za vse kar začutimo -za vse doživeto je bilo to prijetno ali ne.
Pustimo preteklost za sabo, tam kjer ji je mesto v preteklosti (ne nositi nepotrebnih stvari v novo leto).
Napišimo cilje (izberemo seme) in gremo akcija – zalijmo semena.
kaj pa ta super les alu okna za vaš dom
4 26.06.2026 14:29:15
Re: Barvna analiza (3 odgovorov, vpisanih v Razno)
Predstavljam vam novo dejavnost, ki se izvaja v okviru društva Pesem duše - to je barvna analiza.
Malo drugačna je od naših ostalih aktivnosti, saj ne temelji na delu z energijami.
Vendar posredno deluje na počutje, ker s pravimi barvami zasije naš obraz, kar nam vrača samozavest in dobro počutje v svoji koži.
Barvna analiza je v osnovi namenjena vračanju lepote na vaš obraz, kar omogočajo prave barve. Je določitev vaše barvne lestvice z 12-sezonskim barvnim sistemom. To so barve, ki se ujemajo z vašimi obraznimi in drugimi karakteristikami - v katerih vaš obraz zasije, oči dobijo sijaj in vašemu celotnemu videzu vlijejo življenje.
Več o barvni analizi si lahko preberete tukaj: https://www.urskakorun.com/barvna-analiza.html.
dvižna garažna vrata
----------------Ta tema je odprta za vsa vprašanja in nasvete glede barvne analize.
Zasijte v svojih pravih barvah!
tole je pa super slišati. sem pa že videla kako to delajo
5 26.06.2026 08:46:38
Re: Toča (11 odgovorov, vpisanih v Razno)
tukaj so super montažne hiše, po vaših željah
6 23.06.2026 15:38:10
Re: Ali reiki vpliva na posameznikove vrednote? (2 odgovorov, vpisanih v Razno)
Pozdravljeni!
Sem Nuša, dijakinja Gimnazije Celje - Center in pripravljam raziskovalno nalogo na temo Ali reiki vpliva na posameznikove vrednote. Da bi dobila rezultate, sem pripravila anketo, v kateri se zanimam, kako pogosto se držite načel reikija, ki jih je prvi zapisal Mikao Usui in kakšen odnos imate do njih.
Če vas anketa zanima, lahko kliknete na to povezavo, kjer jo lahko rešite. Ko končate z reševanjem pritisnite SUBMIT.
EMG samoplačniško
https://eggplant.typeform.com/to/lW6fP4Pozivam vse, ki se ukvarjajo z reikijem, drugimi vrstami polaganja rok in tiste, ki so že večkrat prejeli reiki zdravljenje.
Rezultati mi bodo zelo pomagali, hvala vam za pozornost in želim vam lep dan![Objavljeno z dovoljenjem uredništva Pesem duše.]
super anketa
7 21.06.2026 17:21:46
Re: Jabolka iščejo lastnika (2 odgovorov, vpisanih v Razno)
kaj pa brisače za promocijo po super cenah
10 19.05.2026 16:48:59
super ugodna in kvalitetna okna
https://jelovica-okna.com/
11 21.03.2026 17:04:14
Re: Šamanska delavnica (10 odgovorov, vpisanih v Šamanizem)
Pozdravljeni,
vidim , da ni nobene prav sveže teme v tem rubriki, me pa zanima, če je v Sloveniji možno priti do kakega dobrega šamana? Kje bi našla kaki kontakt?
Hvala.
no tudi mene to zanima
12 17.03.2026 12:43:54
Re: Vedeževanje (4 odgovorov, vpisanih v Razno)
laura je napisal/a:laura je napisal/a:Ima kdo kakšne izkušnje z sms vedeževanjem 3040karin irena luna itd...
pa kaj nima nihce izkusnje s temi vedezevalkami prosim za kaksno informacijo..l.p
Pozdravljena.
Jaz imam izkušnjo z vedeževanjem. Lahko rečem, da je meni osebno kar nekaj stvari ugotovil v nulo, vendar se je popolnoma zmotil v napovedi glede zaključka neke "veze". Namreč napovedal je ravno obraten konec od tega, kar se je zgodilo v resnici. Mogoče mu je samo spodletelo, saj drugače kar obvlada oziroma bi rekla, da ima sposobnost jasnovidnosti.
Jaz ga še vedno občasno kontaktiram na teh številkah. Ne pa več tako pogosto, saj sem bila zelo razočarana, ker mi je okoli zame najbolj bolečega odnosa (tega sem tudi opisala na tem forumu pod "Čustvena manipulacija ali obdobje sade satija", ki ga najdeš pod "Karmična diagnostika), ki sem ga kdaj koli imela, napovedal točno obraten razplet, kot se je zgodilo v resnici. In ker sem mu jaz kar vse verjela oziroma veliko stavila na to, kaj mi odgovarja, sem doživela potem še bolj hladen tuš, kot bi sicer, če ga ne bi spraševala o koncu oziroma kako se bo neki odnos zaključil. Res je napovedal točno obratno od tega kar je bilo v resnici.
VijolicaOglaševalski del sporočila je bil izbrisan. Prosimo preberite politiko foruma. Hvala, Admin
to je pa super informacija, da se znamo lažje odločiti za vedeževanje ali ne
13 18.02.2026 10:41:44
Re: Izreki in modrosti (129 odgovorov, vpisanih v Razno)
Pod to temo napišite svoje ali tuje izreke in modrosti.
Ko so Dalai Lamo vprašali, kaj ga najbolj preseneča, je odgovoril: "Človek".
Ker žrtvuje svoje zdravje, da bi zaslužil denar.
Potem žrtvuje denar, da bi spet dobil svoje zdravje.In potem je tako zaskrbljen za prihodnost, da ne uživa sedanjosti;
rezultat tega je, da ne živi v sedanjosti ali prihodnosti;
živi, kot da nikoli ne bo umrl in potem umre, ne da bi kdaj zares živel.Dalai Lama
Vedno, ko imam težko delo za narediti, ga dam lenobi, ker vem, da bo poiskal lahek način, da ga naredi.
Walter Chrysler
Ne poznam recepta za uspeh, toda recept za neuspeh je, ko poskušamo vsakega zadovoljiti.
Bill Cosby
Poskusite nemogoče, kako bi izboljšali svoje delo.
Bette Davis
Čudno je kako ničla, na koncu, poveča vrednost.
14 25.01.2026 15:51:03
Re: Nagradna igra (4 odgovorov, vpisanih v Razno)
Tako dobro life reading razlaga, da bi se še kr enkrat prijavila.
Ampak baje družinski člani ne smemo sodelovati.
super
15 21.01.2026 17:44:23
Re: Izreki in modrosti (129 odgovorov, vpisanih v Razno)
Whatever course you decide upon, there is always someone to tell you that you are wrong. There are always difficulties arising which tempt you to believe that your critics are right. To map out a course of action and follow it to an end requires courage.
Ralph Waldo Emerson
ta je pa res super
16 19.12.2025 15:03:59
Re: Knjiga s fotografijami (2 odgovorov, vpisanih v Razno)
Zanimam se za izdelavo foto knjige pri, imate kakšne izkušnje? Kakšna je kvaliteta? Hvala za odgovore.
(Cena in informacije, vezane na oglaševalsko dejavnost, so bili izbrisani. Prosimo preberite pravila foruma. - admin)
nimam ideje kje, tudi jaz iščem
17 27.11.2025 16:24:26
Konec leta je čas, da naredimo analizo tega leta, vse kaj smo naredili, dosegli in vse kar nismo. Če je potrebno komu odpustiti – odpustimo.
Naredimo načrt za leto 2020, kaj vse hočemo doseči- napišimo to in občutimo, da to že imamo.
Koliko začutim, bo leto 2020 v znamenju odnosov. Odnosov do sebe, do tega kar počnemo in kaj želimo početi.
Partnerski in ostali odnosi bodo v ospredju – zato cilje napišite še posebej za odnose. Kakšne odnose hočete imeti in ne kakšne nočete imeti. To je zelo pomembno.
Mogoče kdo ne razume kaj pišem in podajam primer:
Želim razumevajoče odnose – pravilno. Ne želim se kregati - nepravilno.
Energijo dajemo temo kar si želimo in ne temo kar ne želimo.V pomoč vam je lahko tudi moja knjiga 2.5 tone odnosa Link: 2.5 tone odnosa
Želja pa ni dovolj, potrebna je tudi volja, da nekaj naredimo. Za začetek pa odločitev.
18 27.11.2025 16:21:38
Konec leta je čas, da naredimo analizo tega leta, vse kaj smo naredili, dosegli in vse kar nismo. Če je potrebno komu odpustiti – odpustimo.
Naredimo načrt za leto 2020, kaj vse hočemo doseči- napišimo to in občutimo, da to že imamo.
Koliko začutim, bo leto 2020 v znamenju odnosov. Odnosov do sebe, do tega kar počnemo in kaj želimo početi.
Partnerski in ostali odnosi bodo v ospredju – zato cilje napišite še posebej za odnose. Kakšne odnose hočete imeti in ne kakšne nočete imeti. To je zelo pomembno.
Energijo dajemo temo kar si želimo in ne temo kar ne želimo.V pomoč vam je lahko tudi moja knjiga 2.5 tone odnosa Link: 2.5 tone odnosa
super
Želja pa ni dovolj, potrebna je tudi volja, da nekaj naredimo. Za začetek pa odločitev.
19 27.11.2025 16:21:21
[
super
20 24.11.2025 16:17:40
Urška je napisal/a:Predstavljam vam novo dejavnost, ki se izvaja v okviru društva Pesem duše - to je barvna analiza.
Malo drugačna je od naših ostalih aktivnosti, saj ne temelji na delu z energijami.
Vendar posredno deluje na počutje, ker s pravimi barvami zasije naš obraz, kar nam vrača samozavest in dobro počutje v svoji koži.
Barvna analiza je v osnovi namenjena vračanju lepote na vaš obraz, kar omogočajo prave barve. Je določitev vaše barvne lestvice z 12-sezonskim barvnim sistemom. To so barve, ki se ujemajo z vašimi obraznimi in drugimi karakteristikami - v katerih vaš obraz zasije, oči dobijo sijaj in vašemu celotnemu videzu vlijejo življenje.
Več o barvni analizi si lahko preberete tukaj: https://www.urskakorun.com/barvna-analiza.html.
----------------
zanimivo, hvala za to
Ta tema je odprta za vsa vprašanja in nasvete glede barvne analize.Zasijte v svojih pravih barvah!
super
21 22.11.2025 16:21:46
Predstavljam vam novo dejavnost, ki se izvaja v okviru društva Pesem duše - to je barvna analiza.
----------------
zanimivo, hvala za to
Ta tema je odprta za vsa vprašanja in nasvete glede barvne analize.Zasijte v svojih pravih barvah!
22 23.10.2025 10:18:26
Re: Vreme (3 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
vrtnica je napisal/a:Pozdravljeni, ker sem opazila da vecina ljudi, skupaj z mano,ima tezave s spremembami vremena, me zanima zakaj? Jaz reagiram z utrujenostjo, glavoboli, slabe sem volje, obcasno imam tudi bolecine v kolenih pa sem mlada, vcasih se sprasujem kaj bo ko bom starejsa
. S cem je to povezano, a smo vsi mi notranje odvisni od udobja ali lepega vremena? Prosim ce mi lahko date kaksen nasvet.
Hvala. Lep dan :-).Pozdravljena!
Popolnoma razumem tvoje občutke glede vremenskih sprememb, saj veliko ljudi doživlja podobne težave. To, kar opisuješ – utrujenost, glavoboli, nihanje razpoloženja in bolečine v sklepih – je povezano z biovremensko občutljivostjo. Nekateri so na te spremembe bolj dovzetni kot drugi, odvisno od genetike, zdravstvenega stanja in življenjskega sloga.
Glavni vzrok za takšne reakcije so spremembe zračnega tlaka, ki lahko vplivajo na krvni obtok in povzročajo glavobole ter utrujenost. Vlažnost in temperatura prav tako igrata veliko vlogo, saj lahko hladno in vlažno vreme poveča bolečine v sklepih. Vremenske spremembe vplivajo tudi na živčni sistem, kar lahko povzroči nihanja razpoloženja in povečano občutljivost na stres.
Poleg tega lahko pomanjkanje sončne svetlobe zmanjša raven serotonina v možganih, kar vpliva na počutje in energijo. Morda se ti zdi, da je tvoje telo "odvisno" od lepega vremena, vendar v resnici le reagira na spremembe v okolju, kar je povsem naravno.
Da bi omilila te učinke, ti svetujem, da paziš na uravnoteženo prehrano, dovolj piješ, se redno gibaš in poskrbiš za dovolj spanja. Poskus, da preživiš čim več časa na dnevni svetlobi, tudi če je oblačno, lahko pomaga stabilizirati razpoloženje in energijo. Prav tako lahko tople kopeli in lahkotne raztezne vaje pomagajo pri bolečinah v sklepih.
Ne skrbi preveč, kaj bo v prihodnosti. Telo se sčasoma prilagaja, obenem pa lahko z zdravim življenjskim slogom ublažiš občutljivost na vremenske spremembe. Upam, da ti bo to vsaj malo v pomoč. Lep dan ti želim! ????
super si tole napisala. Nekako tako sem tudi jaz mislila opisati to kar se nam dogaja
23 26.08.2025 17:57:32
Re: Prisotnost osebe, ki ti povzroča jok (1 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)
Pred leti sem imela sodelavca s katerim sva imela korekten odnos ampak ob njem sem vedno postala izredno žalostna in to tako, da so se mi vedno nabrale solze in sledil je tako močan jok, ki je trajal do 15 min ali več. Nikoli me seveda ni videl jokati ... Sedaj ga nisem videla že nekaj časa a še vedno me zanima, kaj je bilo v ozadju. Situacija me še vedno preganja in rada bi šla naprej, vedoč, kaj je to bilo. hvala za pomoč
Uh kar težka situacija. Kako si rešila
24 20.08.2025 18:38:22
Re: Hatmara merkava (7 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)
Proces Yehi or, je proces, ki združuje procesa Noam Adonai in Ilat hailot, (Noam Adonai se uporablja za aktivacijo centralne genetske kode, oziroma za inicijacijo Keter, Ilat hailot pa za transformacijo nesrečnih energij).
Proces Yehi or se uporablja v metodi hatmara merkava, ki se je razvila iz biorgonomije in jo poučuje Naomi. Marjan Ogorevc je pa razvil integralno biorgonomijo, ki se nekoliko razlikuje od hatmare merkave in je nadgradnja biorgonomije Rafaela Rosena, ter dodanimi stvarmi od karmične diagnostike Lazareva, ter njegovih lastnih iskušenj. V integralni biorgonomiji se uporablja sličen proces Yehi oru in se imenuje Jehovah Adonai, ki enako združuje oba procesa (Noam Adonai, ter Ilat Hailot).Citiram Marjana Ogorevca: Nekateri iščejo vse bolj učinkovite procese in mislijo, da bodo s tem bolj uspešni. Sam pa zavzemam stališče, da je potrebno dvigniti raven zavesti pri terapevtih skozi razumevanje in skozi spoznanja, kako deluje svet. Proces dela terapevt in ne proces. Sam te procese imenujem "magični procesi". Magija pa je prenos človeške volje na psihološko raven sveta upodobljenja. Magija je torej vsako zavestno, hoteno spreminjanje česarkoli. Razlika med magijo in čudeži je v tem, da čudeži delujejo iz drugih, višjih svetov. Zato ni že vsak, ki pozna ime procesa mag. Za to je prej potrebno marsikaj storiti za svoj duhovni razvoj in razumevanje sveta in to skozi izkušnje in ne samo iz knjig in tečajev.
Do leto dni nazaj sem še uporabljal procese, vedar se je stopnja zavesti pri ljudeh dvignila, tako da predajanje odgovornosti procesu za naše želje in dejanja se več ne posložujem, temveč sem za to, da vsak prevzame odgovornost za svoje, želje, misli, dejanja,.. skozi individualen kanal (linija hare, os-sveta, povezava božansko-zemeljsko,..)- to je povezava našega življenskega namena in poslanstva. Proces pa je posrednik in mislim, da več ne rabimo posrednikov, deluje pa še vedno.
Valčika, pri vseh energijskih metodah je priporočeno, da se oseba strinja s tem kar ti počneš. Postavi se v situacijo, da bi tebi nekdo naredil nekaj brez, da ti to veš ali bi bila srečna? Yehi or ali Jehovah Adonai, sta tudi procesa za transformacijo (zato sem podal opis zgoraj) in zato se sama odloči kaj boš počela (odvisno kakšno izkušnjo rabiš).
Še nekaj: eno je da hočeš nekoga spremeniti, oziroma mu pomagati, ker to nekdo po naši oceni rabi (brez, da oseba to ve), - to je neetično.
Drugo je pa, da drugemu zaželiš vse dobro iz srca.
Potem je bolje, da če nisi bila na tečaju in ne veš kaj sam proces je, da enostavno drugemu zaželiš dober dan, vse dobro ali karkoli drugega kar ti je poznato, kot da počneš nekaj za kar ne veš popolnoma za kaj gre.Priporočam, pa da preden se začne uporabljati kateri koli proces ali znanje iz knjig, da se to najprej preizkusi na tečaju, oziroma na delavnici, ker v knigah ne piše vse in v knjigah te energije same ni kot je na delavnici, da ti lahko dobiš lastne izkušnje in potem veš za kaj je in čemu služi kakšna stvar.
Odlično napisano
25 27.07.2025 15:56:28
Živjo Ivana, hvala za postavljeno vprašanje na tematiko, ki bo v bližajočem se poletnem času vse bolj popularna.
Jaz bom podala svoj odgovor, bo pa zanimivo spremljati še kakšen nasvet.
Sama že imaš nekaj izkušenj z delom z energijami iz Ustvarjalne akademije Pesem duše, zato ti lahko ponudim temu primeren nasvet. V času prihajajoče nevihte se lahko povežeš z energijo neba in vremena - pri tem lahko uporabiš znanje iz šamanizma (z živaljo moči) ali uporabiš katero drugo svoje znanje - kar začutiš. V nebesni pojav širiš iz svojega srca ljubezen in sprejemanje. Pri tem lahko začutiš strašno moč, ki lahko celo prestraši. To te naj ne vrže iz ravnovesja. Nadaljuješ s povezovanjem z ljubeznijo, dokler ne začutiš v srcu, da je nastala povezava in da nebo sprejema tvojo ljubezen. Pri tem lahko vzpostaviš tudi neke vrste "komunikacijo" z vremenskim pojavom in mu predaš želje ali sporočilo. Na podoben način so to počeli šamani. Pri tem naj te vodi misel, da je vse, kar počneš, v skladu z najvišjim dobrim za vse.
Hvala za to