1

(129 odgovorov, vpisanih v Razno)

Ninja je napisal/a:

"Na svetu ne obstaja nič popolnoma napačnega. Tudi pokvarjena ura je dvakrat na dan točna." Paulo Coelho

Ninja  :rose: Paulo  smile

Kak fajn izrek za tedaj, ko sodimo kaj ali koga  :prst:

Lp,Irena

2

(46 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)

Hotela sem nekaj vprašat v vezi z regresijo , pa me je vrglo ven.  Pa drugič, če bo še treba  smile

Prijazen pozdrav,
Irena

Živjo

Kako se razblini ves balast, ki si ga človek naloži  in nanj naložena "fotomontaža", ko ozaveti vzrok  wink
In kako je res, da si vedno točno tam, kjer moraš biti  wink

Zoran, hvala za tole možnost (in izkoriščeno priložnost)  :srcek:

Pred natanko 7. leti sem bila na razpotju - pa recimo temu takole : ali na levo ali na desno. Odločila sem se za "desno" in pri tem sprožila neka razočaranja, ki so se v drugih  že zdavnaj spucala, v meni pa je ostal črv  roll . Le - ta me je glodal ves ta čas do sedaj, ko sem na nek način spet na enakem razcepu. Ni čudno, da se je sedaj vse dvignilo in "javilo" v taki (bi rekla) kar panični obliki.

Pa je  fajn, da je končno prišel trenutek soočanja s samo seboj.

Ne le, da se zadnje tedne določene ovire pred menoj spontano rušijo, kot da bi jih podiral ogromen buldožer pred menoj  smile . To pretirano jamranje o ne-skrbi zase je  doseglo svoj namen. Po eni strani sem res maksimalno zaposlena (in bom še mnogo, mnogo  bolj), da pogosto ni bilo časa za pavzo.
Po drugi strani pa si pavze nisem vzela oz. jo ne uvrstila v dnevni red, ker sem bila oz. sem se onemogočila sama.  cool Zaradi obsojanja in slabe vesti sem vse "dolžnosti"  zanikala in potisnila stran in seveda so rezultati potem pogubni. Čutim, da se je sedaj vse postavilo na pravo mesto. Seveda imam ne le čas, temveč tudi (spet) "pravico", poskrbeti zase.

Verjamem, da se razume, kakšno olajšanje je transformacija dolžnosti v pravico  :srcek: Čutim,  da so se moji prekratki dnevi podaljšali in da sem točno tam, kjer smem biti  smile

Hvala in lep pozdrav, Irena

Predno grem v svoje občutke, še nekaj misli - kajti vidim, da je sedaj zame pomembno, da  rečem bobu bob, ne pa da bežim pred tem in furam dalje...

Zoran je napisal/a:

Damira,
podporo univerzuma imaš vedno po kateri koli poti greš, bila ta pot gladka ali težka, za univerzum je važno, da osvajaš lekcijo.
.

Mar je res življenje le učilnica, kjer polagaš izpite? Jaz bolj kot to čutim, da določene zadeve oddelaš, da greš proti svobodi  wink

Zoran je napisal/a:

Če misiliš, da ni to to kar počneš, pa to kar sedaj delaš z veseljem, je možno da te določeni vzorci omejujejo in ti prikrivajo občutke.

Na tej poti, kjer sem, sem z vzorci že v precejšnji meri razpucala. Sicer ne bi šlo, kot gre  smile Moj strah, pravzaprav groza me je iti v občutke za pot, ki sem se ji (?) izneverila...

Kajti nisem pripravljena vse zdajšnje pustit in začet na novo! Vezana sem na doseženo - pravzaprav sem totalno vezana na ustvarjeno fizično realnost. Moja pripravljenost na spremembo se omejuje le na staro pot, kjer segam dalje in višje.

In moje telo mi odgovarja, da ne skrbim zase na pravi način... Pravzaprav sploh ne skrbim... Kot da hočem hiter končat vse skupaj, saj ostaja moja prava naloga neizpolnjena...  Brrrr... Pa sem na glas izjavila svoje obsojanje in nemoč! Hura   hmm

Zoran je napisal/a:

Reši se najprej občutkov, ki jih ne želiš in ti meglijo pogled, ter se v duši odpri, da ti pokaže pot in um naj bo tisti, ki bo uresničil pot, brez da si predstavljaš na kakšen način boš prišla do cilja.

:prst:

Zoran, hvala  smile 

Lp, i

Zoran je napisal/a:

Vprašaj se, kaj mi ni potrebno početi takrat ko me boli. Enako je pri drugih.

Zoran, hvala za odgovor  smile

Res je.  smile  Hčerka, sestra in oče so preobremenjeni. Kolebajo med tem, kaj bi se dalo zmanjšati, in kje je treba obremenjen ostat. Pavza jim pride prav za iskanje odgovorov  :prst:

Zoran je napisal/a:

Skupno vam se skozi družino odpira obsojanje, ženskega principa intuicije, ter moškega delovanja in na splošno bežanje pred stvarmi ki jih čutite.  Ker za stvari, ki jih sami veste kar je potrebno spremeni ne spremenite, temveč jih zadržite v sebi (nemoč in obsojanje), se ti izražajo fizično.

Ja, zaposleni smo vsi na vso moč, da le ni treba čutit naših odnosov in jih popravit  roll Nemoč v smislu ne bit uspešen pri tem - ker se enostavno ne da spreminjat. Vso moč požere sprejemanje, da je tak kot je... roll

Zoran je napisal/a:

Damira, ti imaš za predelati, občutke nemoči, ter obsojanje sebe radi nemoči.

Tebe začutim, tako, kot da si na odprtem morju v čolnu in ne vidiš v katero stran bi veslala, oziroma ne veš kaj bi poslušala svoj um ali dušo. Na tak način pride do nemoči, ko duša hoče a um ne dopusti.

Dobro si me začutil in ubesedil mojo situacijo. Prispodoba mene v čolnu res drži.... trenutno sem namreč na enem najvišjih valov in polna sem občutenja, da mi leži ves svet pred nogami in da lahko uspem v vsem, česar se lotim. Kar se trenutno tudi tako izraža v manifestaciji. Kamor usmerim pozornost, se kar rola od udejanjanja. Saj je fino in super. Živim s takim veseljem kot še nikoli in noro uživam pri vsem ves dan. ( Lahko sicer, da ker sem vajena desetletja dolgih težkih globin, je zdaj moja perspektiva višine še vedno precej omejena.... tongue )  Zadaj in not pa v meni vrta le -en ves čas prisoten- črv  mad

Imam eno fiksno idejo, da - čeprav sem uspešna, izpolnjena in srečna pri tem, kar počnem - ni to tisto, kar "naj bi" počela. Kot da v tem, kar počnem, bi me  prav lahko nadomestil kdo drug... Jaz pa bi naj morala početi nekaj, kar nihče drug ne more....

Morda je  tvoja delitev ta prava - um me vodi, dušo tajim. In vendar se sprašujem - a bi mi sploh lahko vse ratalo, če ne bi imela podpore duše, Univerzuma. Mar res bluzim z nekimi idejami, da bi se mogla obrnit v drugo smer - in me to grize, se potihem obsojam in sprašujem po "neki" pravi poti... Mar ne bi enostavno nehala s takim obsojanjem? Kaj praviš ?

Irena

Živjo vsem  smile
Imam vprašanje za Zorana :

Kronologija dogodkov:

- oče si je zlomil 3 rebra dober mesec nazaj, zdravljenje je v teku...

- moja leva roka je pred dobrim tednom čez noč postala močno boleča in neuporabna. Po nekaj dneh je bilo vprašanje : "Ali k zdavniku ali..." . Odločila sem se za meditacijo in transformacijo. Prepustila sem se bolečini in čez čas je energija stekla. Roka je le še malce bolj "švoh", sicer pa o.k. Vzroka ozavestila nisem. Nato pa takoj še dve poškodbi:

- hči si je zlomila palec noge. Počiva...

- sestra je imela enake težave kot jaz  z desno roko. Ko se je stanje le še slabšalo, je šla k zdravniku. Ugotovljene so raztrganine tetive. Roka je močno boleča, z njo nič ne more. Zdravljenje je uganka...

Fizični "stop" v družini je očiten. Čas je za ozaveščanje. Zoran, mi prosim pogledaš, me usmeriš?

Lep pozdrav, Irena

7

(21 odgovorov, vpisanih v Razno)

Zoran je napisal/a:

To pomeni, da smo v kolektivni zavesti povezani med sabo, komuniciramo telepatsko, s tem pa ko hočeš nekaj povedati pa je že nekdo drug...

Živjo vsem  smile

Pozdravljam vas vse na res prijetnem forumu, ki sem ga (s pomočjo  wink ) pred dnevi odkrila.

In prav danes, ko se odločim za registracijo, doživim na samem začetku presenečenje. Geslo sem očitno potegnila iz zavesti foruma... Spodbuden začetek  tongue

Irena

ps

Zdajle vidim, da sem se ugnezdila v temi predlogi - hm, hmmm - imam predlog : ostanite tak fajn, kot ste! Prav zares je energija tu zelooo prijetna  :srcek: