Zdravo Zoran,
Po dolgem času se javljam in sporočam, da delam blagoslove s predniki. Končuje se mi prvih 21 dni.
Zanima me - pritegnila me je delavnica Pesem duše. Dogovorim se še v službi, da bom delala od 9 do 17h, za finance prosim-molim, da mi vse uredijo moji vodniki, angeli in vnebovzeti mojstri, v moje in najvišje božje dobro. Tako da pridem.
O torkih in sredah, komaj čakam. Notranje čutim, da je to to. Sama predobro vem, da nujno rabim nadaljne izobraževanje, da se mi stvari, katere bom delala v prihodnosti realizirajo.
Namen moje duše je, da življenje zasebno in poklicno povežem v celoto to pa je delo v duhovnosti. Zato bom najprej poskrbela zase, da se mi duša telo in um nahranita z informacijami, ki so že davno v meni, le ozavestiti jih je potrebno. Že v otroštvu me je pot intuitivno vodila k otrokom, delala sem pedagoško gimnazijo, še pred tem sem hotela biti vzgojiteljica, vendar sem po nasvetih svojih staršev izbrala drugo pot. Moje bistvo pa me vodi k namenu moje duše. Čeprav se mi niti ne sanja kako in kdaj bo, vem pa da bom izpolnila svoj načrt, ki sem si ga kot duša zadala še tam kjer sem doma.
1 08.03.2011 08:50:55
Re: Delavnica - "Pesem duše" (153 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)
2 31.01.2011 20:35:16
Re: Reiki (326 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)
Hvala Zoran za oba odgovora.
Prvega sem našla še isti dan, seveda! Za blagoslove pa bi res prišla do tebe, da mi pokažeš. Sedaj kar samo povem, da blagoslavljam vse prednike, sorodnike tukaj in sedaj in še v prihodnjosti.
Delam v Brežicah, tako da samo povej kje in kdaj.
Delam vsak dan do 15h.
Zelo me tudi zanima tvoj 10 dnevni seminar, samo mi ta mesec in drugi mesec finance ne prenesejo tega izdatka, druga runda, ko bo, bom pa sigurno zraven.
3 29.01.2011 12:21:35
Reiki 3, ti pa po opravljenem 60 dnevnem blagoslovu ( blagoslov delaš 20 dni preteklost, 20 dni sedanjost in 20 dni prihodnost) prinese večjo sposobnost, da lahko živiš kot hočeš.
Zoran zdravo,
Zanima me tud tole, napiši mi prosim, kako dela blagoslove? Malo bolj podrobno in po domače.
Hvala, hvala, hvala.
:srcek: ![]()
4 29.01.2011 12:13:22
Zato je bitno imeti vedno na mislih povezavo božansko – zemeljsko, ki jo lahko narediš z reikijem, haro, os – sveta, merkavo, … takrat lahko razločiš katera so tvoja čustva in katera ne.
Berem po forumu na temo reiki,vse do sedaj mi je bilo znano.....
Zoran, mi lahko kaj več poveš o tem? Hara, sveta os , merkava? Kako se to naredi?
Prečudovito soboto ti želim.:)
5 28.01.2011 18:37:31
Zdravo Urška
Ja se strinjam s teboj, meni vedno teče energija super, sem pa res 1.leto delala na sebi vsak dan, drugo leto pa sem začela z zdravljenjem domačih, moža in sina, kadar sta mi dovolila, seveda,ko sta zdravljenje potrebovala, starejšega sina sem pa na daljavo, ker ni bilo priložnosti drugače. Seveda sem vprašala v mislih njega in reiki vodnikom povedala namero, naslovila prošnjo. Dodala sem tudi, da če ne bo sprejel reiki energije naj pa gre tam, kjer je najbolj potrebna. Sedaj po 3. In 4. Stopnji pa me je že prosila prijateljica in danes ji bom naredila 3. Seanso. sama zase delam tudi s kristali, s kameno strelo imam 2 konici, si čistim čakre. Selenit uporabljam za čiščenje,umivanje aure. Imam še ostale kristale, ki jih uporabljam po potrebi, pri meditaciji. Pijem eliksir z citrinom,roževcem, kameno strelo, ametistom vsak dan, voda je čudovita in mi zelo paše.
Toliko, zdaj grem pa kolegici narediti celostno terapijo reikija. Pa,pa.
6 27.01.2011 13:32:05
Hvala za odgovor, Zoran.
Bom se sprehodila po forumu na to temo. :rose:
Prijeten dan želim še naprej tebi in vsej tvoji ekipi. :prst: :prst: :prst:
7 25.01.2011 10:23:41
Zdravo Zoran,
Seveda,
to knjigo imam, :srcek: kupila sem si jo že pred 2leti, takoj po 1. stopnji res je fenomenalna :prst: :prst: .
Po njej sem se naučila za 1. in 2. stopnjo. Bila mi je in mi je še vedno v veliko korist. Imam tudi druge kjige, ki so mi v pomoč od Luise Hay - Telo je tvoje, Moč je v tebi :rose: :rose: , od Doreen Virtue - Angelska terapija
,pa še mnogo drugih z duhovno vsebino, ki so mi v vsakodnevno pomoč, ko rabim, vzamem knjigo in preberem naključno kjer se mi odpre, ponavadi je vedno točno to, kar rabim v tistem trenutku.
Na vas sem se obrnila z namenom, da mi iz svojih izkušenj ali iz izkušenj vaših strank kaj več poveste, kako začnete dan, kako končate dan, kaj rečeš, komu se zahvališ, kaj vsak dan narediš, ali je to meditacija, reiki terapija na sebi, uglaševanje čaker, je to morda še kaj drugega. Zanima me, znanje kar požiram...
Me veseli, če boste vaše poglede delili z menoj.
Prijazno vas pozdravljam in želim vse dobro ![]()
8 24.01.2011 13:54:56
Zdravo Zoran,
Ja sem dobila skripto okvirno z navodili, predvsem potek iniciacij in nekaj teorije o 3. in 4. stopnji , vse super, vem da je 3. stopnja delo na sebi, mentalno čiščenje, vendar moja učiteljica prakticira tako, da v bistvu moraš sam delati in sam ugotoviti kaj je zate najboljše. No 1. in 2. stopnja sem se v dveh letih spremenila za 100% in res vsaki dan delam s seboj.
če me kaj zanima jo pokličem in super. No ker pa vem da več ljudi več ve, pa me zanimajo izkušnje in delo še kakega reikista, ki je dal že to čez, zanima me vse, prav vse, berem - požiram znanje...
hvala za tvoj odgovor.
Mi priporočaš še katero knjigo?
lp, v.
9 21.01.2011 21:14:36
Zdravo, Zoran
Sem čist nova
pravkar prijavljena, ker sem po netu iskala informacije o delu na sebi po 3. stopnji.
V sredo sem bila inicirana v reiki 3. in 4. stopnjo Usui Reikija.
Zanimajo me vaje, kaj sedaj delam?
Vsak dan - zvečer imam mentalno čiščenje :srcek: , včasih meditiram
, zdravim se, če tako čutim sama ali če potrebujem. :prst:
Kako še lahko delam na sebi? :rose:
So še kakšne posebne vaje?
Prijazen pozdrav, veruška ![]()