Ne vem, kako mi je uspelo izbrisati sporočilo, ki je bilo tukaj napisano.
Ne vem kdo ga je napisal a ostalo mi je je tole napisano in kdo je tole napisal, prosim naj se javi. Spodaj je odgovor.Nisem hotela odpirati nove teme in sem poiskala staro temo, z podobnim vprašanjem... in sicer:
Nekaj časa se POSKUŠAM z raznimi metodami poiskati samo sebe in tisti notranji mir, pa se mi na trenutke dozdeva, da na določenih področjih samo padam in nemorem nekako splezati na zeleno vejo, ampak vztrajam in verjamem, da mi bo uspelo...
Moje vprašanje pa se nanaša na sprejemanje samo sebe in moje teže. Odkar pomnim imam probleme z kilogrami in se mi zdi, da sem že celo življenje na neki dieti. Pa to ni ne vem koliko kg preveč, ampak vedno je kakšen viška Pa sem imela obdobje, ko sem brez težav shujšala, pa so se čez čas kg zopet začeli kopičiti nazaj (imam tudi problem z čustvenim prehranjevanjem) in sedaj sem prišla na rekordno stanje z kg in res se moram spraviti v roke... Vse vem kako in na kakšen način mi bo uspelo, ampak trenutno (že kakšno leto) skoraj nimam tiste prave energije, volje, zagona, da bi se res lotila... Ne pričakujem sedaj čarobne paličice, da bi mi pomagali, zanima me ali se v mojem biopolju vidi kakšna ovira, ki bi jo morala razrešiti,da bi se lotila "prenove" same sebe?Sprejmi sebe, takšno kot si – sedaj.
(Čuti se, da tudi tvoji predniki, še posebej prednice, niso bile sprejete v družbi in to še vedno vpliva nate.)
Kdo pa pravi, da moraš imeti točno številko kg?
Če si aktivna in je prehrana uravnotežena – telo že vem zakaj imaš toliko kg.
Če je pa kg viška in ni aktivnosti in je preveč hrane – potem je pa problem.
Preden primeš hrano v roke – se vprašaj – hranim svoje telo ( moje telo to sedaj potrebuje ? ) ali hranim sedaj svoja čustva?
Če so čustva je potrebno nekaj narediti, da se to spremeni - ta kompenzacija.
Ok očitno so na tej temi na delu neke negativne sile, da mi vrglo toliko odgovorov in to ne popolnih
Prosim administratorja, če zgornje podvojene odgovore izbriše. Hvala
V glavnem hvala za odgovor. V bistvu ni moj cilj, da postanem manekenka, ampak da pridem do neke zdrave teže, primerni moji konstituciji ter se hkrati počutim dobro v svoji koži. Žal pri faktor teža, ima pri meni velik vpliv na moje splošno dobro počutje. Če dobro pomislim, že od nekdaj, nimam preveč lepega mnenja o svoji vizualni podobi. A mi lahko kaj več poveš o nesprejemanjem mojih prednikov v družbi.
Sicer se pa trudim z zdravim načinom prehranjevanja ter gibanjem, počasi, korak po koraku, tako se počasi daleč pride... ![]()