Zoran je napisal/a:

Ne vem, kako mi je uspelo izbrisati sporočilo, ki je bilo tukaj napisano.
Ne vem kdo ga je napisal a ostalo mi je je tole napisano in kdo je tole napisal, prosim naj se javi. Spodaj je odgovor.

Nisem hotela odpirati nove teme in sem poiskala staro temo, z podobnim vprašanjem... in sicer:
Nekaj časa se POSKUŠAM z raznimi metodami poiskati samo sebe in tisti notranji mir, pa se mi na trenutke dozdeva, da na določenih področjih samo padam in nemorem nekako splezati na  zeleno vejo, ampak vztrajam in verjamem, da mi bo uspelo...
Moje vprašanje pa se nanaša na sprejemanje samo sebe in moje teže. Odkar pomnim imam probleme z kilogrami in se mi zdi, da sem že celo življenje na neki dieti. Pa to ni ne vem koliko kg preveč, ampak vedno je kakšen viška    Pa sem imela obdobje, ko sem brez težav shujšala, pa so se čez čas kg zopet začeli kopičiti nazaj (imam tudi problem z čustvenim prehranjevanjem) in sedaj sem prišla na rekordno stanje z kg in res se moram spraviti v roke... Vse vem kako in na kakšen način mi bo uspelo, ampak trenutno (že kakšno leto) skoraj nimam tiste prave energije, volje, zagona, da bi se res lotila... Ne pričakujem sedaj čarobne paličice, da bi mi pomagali, zanima me ali se v mojem biopolju vidi kakšna ovira, ki bi jo morala razrešiti,da bi se lotila "prenove" same sebe?

Sprejmi sebe, takšno kot si – sedaj.
(Čuti se, da tudi tvoji predniki, še posebej prednice, niso bile sprejete v družbi in to še vedno vpliva nate.)
Kdo pa pravi, da moraš imeti točno številko kg?
Če si aktivna in je prehrana uravnotežena – telo že vem zakaj imaš toliko kg.
Če je pa kg viška in ni aktivnosti in je preveč hrane – potem je pa problem.
Preden primeš hrano v roke – se vprašaj – hranim svoje telo ( moje telo to sedaj potrebuje ? ) ali  hranim sedaj svoja čustva?
Če so čustva je potrebno nekaj narediti, da se to spremeni - ta kompenzacija.

Ok očitno so na tej temi na delu neke negativne sile, da mi vrglo toliko odgovorov in to ne popolnih big_smile Prosim administratorja, če zgornje podvojene  odgovore izbriše. Hvala

V glavnem hvala za odgovor. V bistvu ni moj cilj, da postanem manekenka, ampak da pridem do neke zdrave teže, primerni moji konstituciji ter se hkrati počutim dobro v svoji koži. Žal pri faktor teža, ima pri meni velik vpliv na moje splošno dobro počutje. Če dobro pomislim, že od nekdaj, nimam preveč lepega mnenja o svoji vizualni podobi. A mi lahko kaj več poveš o nesprejemanjem mojih prednikov v družbi.

Sicer se pa trudim z zdravim načinom prehranjevanja ter gibanjem, počasi, korak po koraku, tako se počasi daleč pride... big_smile

Zoran je napisal/a:

Ne vem, kako mi je uspelo izbrisati sporočilo, ki je bilo tukaj napisano.
Ne vem kdo ga je napisal a ostalo mi je je tole napisano in kdo je tole napisal, prosim naj se javi. Spodaj je odgovor.

Nisem hotela odpirati nove teme in sem poiskala staro temo, z podobnim vprašanjem... in sicer:
Nekaj časa se POSKUŠAM z raznimi metodami poiskati samo sebe in tisti notranji mir, pa se mi na trenutke dozdeva, da na določenih področjih samo padam in nemorem nekako splezati na  zeleno vejo, ampak vztrajam in verjamem, da mi bo uspelo...
Moje vprašanje pa se nanaša na sprejemanje samo sebe in moje teže. Odkar pomnim imam probleme z kilogrami in se mi zdi, da sem že celo življenje na neki dieti. Pa to ni ne vem koliko kg preveč, ampak vedno je kakšen viška    Pa sem imela obdobje, ko sem brez težav shujšala, pa so se čez čas kg zopet začeli kopičiti nazaj (imam tudi problem z čustvenim prehranjevanjem) in sedaj sem prišla na rekordno stanje z kg in res se moram spraviti v roke... Vse vem kako in na kakšen način mi bo uspelo, ampak trenutno (že kakšno leto) skoraj nimam tiste prave energije, volje, zagona, da bi se res lotila... Ne pričakujem sedaj čarobne paličice, da bi mi pomagali, zanima me ali se v mojem biopolju vidi kakšna ovira, ki bi jo morala razrešiti,da bi se lotila "prenove" same sebe?

Sprejmi sebe, takšno kot si – sedaj.
(Čuti se, da tudi tvoji predniki, še posebej prednice, niso bile sprejete v družbi in to še vedno vpliva nate.)
Kdo pa pravi, da moraš imeti točno številko kg?
Če si aktivna in je prehrana uravnotežena – telo že vem zakaj imaš toliko kg.
Če je pa kg viška in ni aktivnosti in je preveč hrane – potem je pa problem.
Preden primeš hrano v roke – se vprašaj – hranim svoje telo ( moje telo to sedaj potrebuje ? ) ali  hranim sedaj svoja čustva?
Če so čustva je potrebno nekaj narediti, da se to spremeni - ta kompenzacija.

Moja malenkost je avtorica zgornjega vprasanja

Urška je napisal/a:

ana_J,

kakor vidim in začutim tvojo situacijo, nisi predelala vzroka, zaradi katerega se ti je z ravni duše pojavila ta situacija v življenju. Kakor jaz začutim, je to konflikt - dovoliti si ljubiti in biti ljubljena v življenju na sploh. Ta situacija ti je prišla, ker se je v tvoji duši pojavila želja občutiti ljubezen in biti ljubljena in ljubiti. Lahko da je ta želja v tebi brbotala dlje časa in se ti je po toku dogodkov izpolnila. V tvojem biopolju se začuti razočaranje glede ljubezni, neizpolnjena pričakovanja in grenkoba, vezana na prejšnja ali na sedanje partnerstvo - če sem prav razumela, je bila ta zveza vzporedna s stalno zvezo z drugim.

Zato ti predlagam, da se usmeriš v razreševanje teh občutkov, vezanih na grenkoben odnos, ki ga imaš drugače do ljubezni in odpuščanje vzrokov, ki so pripeljali do tega prepričanja, da si ne dovoliš biti ljubezni.

Urška, hvala za odgovor.

Moram priznati, da vse kar si napisala popolno drži. Morda prav zaradi tega ne morem spustiti osebe iz svojega življenja, mislih, ker sem se v tej (sicer zelo kratki, ampak čustveno zelo intezivni), dejansko se počutila ljubljena in tudi sama vračala ljubezen. ako močnih čusteve, ne vem če sem že kdaj doživela. Vendar, kot sem že napisala, ta zveza ni mogla obstati in se razvijati.

Hvala za iztočnice, bom se poglobila vase in še brskala naprej in poskušala najti vzrok, zakaj se mi je ravno s to dušo pojavila ta poučna situacija. Morda imava kakšene "neporavnan" račune iz prejšnega življenja?

Zdravo!

Da ne odpiram nove teme, bom opisala svoj problem pod naslov te teme...

Lansko leto sem se zaljubila, čeprav se mi to "ne bi smelo zgoditi". Življenje riše svoja pota. V bistvo je bilo to zame eno zelo lepo obdobje, čeprav prepovedano.  Zaključek je bil obema popolnoma jasen... Problem je v tem, ker še vedno te osebe nisem problema oz. jo nočem (če sem povsem iskrena). Sicer stikov nimava, se pa občasno videvava zaradi službenih obveznosti.

Vse skupaj me v bistvu zelo obremenjuje, rada bi to osebo izpustila iz svojega življenja in jo pusatila v preteklost, pa mi ne uspe oz. jo nekako nočem (ne vem zakaj). Poskušala sem že z reikiom, meditacijo, tudi po postopkih transformacije sem šla, pa nekako ne pomaga. 

A mi lahko kako pomagate, morda z kakšnim nasvetom? Hvala za odgovor že v naprej.

Pozdravljeni!
Na vas se obracam z vprasanjem, ki se nanasa na sina. In sicer velikokrat se zgodi, da se v spanju zbudi in hodi po hisi, ali gre v sosednjo sobo...ali po stopnicah. Se dobro, da imam dokaj rahel spanec in vecino njegovih nocnij pohodov slisim in ga varno pospremim v posteljo. Ko ga zjutraj povprasam o njegovih nocnih podvigih, o tem neve nic. Ko je bil pa malo manjsi se je pa velikokrat zbudil v joku...in zazdelo se mi je kod da nekoga ali nekaj gleda, tudi vcasih se mi je zazdelo, kot da na nekaj kaze. Ce sem ga vprasala zakaj joce mi ni nikoli znal ali botel povedati. Zjutraj prav tako o vsem nocnem dogajanju ni videl nic.

Ali mi lahko kako pomagate, z kaksnim nasvetom ..mogoce z pogledam v njegovo biopolje...
Hvala za odgovor

Najlepša hvala za odgovor. Moram priznati, da ste že z zgornjim zapisom kar zadeli moje težave. Res je, da (skoraj) vedno želim imeti zadnjo besedo in od partnerja imam visoka pričakovanja, v smislu, če bi on bi drugačen, bi bilo vse drugače. Vendar vem, da to ni res.

Kar se tiče "osebe z inicialkami" pa je tako:  srečala sva se "naključno" in med nama se je spletla neka taka posebna vez. Moram priznati, da se tako lepo že dolgo nisem počutila, ko sem bila z njim. Ampak oba sva v resni zvezi, tako da ni možno, da bi ohranjala to zvezo. Tako, da sedaj nimava nobenih sitkov in sem v fazi "pozabi ga, pojdi naprej", vendar negre in negre in negre. Skoraj ni dneva, da ne bi pomislila nanj, kar tako brez razloga. Vse skupaj mi postaja že obremenjajoče.

Če boste lahko sedaj kaj več povedala o povedala o povezavi zgoraj omenjeno osebo, bom zelo vesela. big_smile
Ka

7

(3 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))

Pozdravljeni!

Najprej vse pohvale za zelo zanimiv forum. Z veseljem ga prebiram. Imam pa tudi sama nekaj vprašanj. Prosila, bi če bi pogledali v moje biopolje in sicer glede partnerstva. Sama sem ugotovila, da se mi določene težave ponavljajo v različnih vezah. Vendar  neznam točno določiti kateri so ti vzorci.
Prosila bi vas še, če pogledate kašno povezavo  imam z osebo B.M.?

Hvala in lep pozdrav