Lepo prosim tudi za vpogled v moje biopolje. Kaj moram pa jaz razrešit? Kakšen vzorec vlečem iz prejšnjih življenj, da se s partnerjem ne moreva zbližati in postati uglašena.
1 03.07.2016 21:30:03
Re: Partnerstvo - strah in blokade (20 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
2 02.07.2016 19:40:51
Re: Česa vas je najbolj strah? (22 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Strah pred propadom... Me je kar zmrazilo, ko sem prebrala tvoje predloge. Potem pa strah, da me ne bodo imeli radi, da mi bodo zamerili, pred osamljenostjo.... Vse izvira iz ran v otroštvu ali ? To sem predelovala že 100x a očitno neuspešno. Urška, prosim za tvoj nasvet. Hvala.
3 02.07.2016 10:50:09
Re: Navzkrižje med zavestjo in podzavestjo (3 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Zoran najlepša hvala za vaš odgovor.
Resnično mi vedno in povsod čisto malo zmanjka. Do sedaj sem to še nekako sprejemala in se tolažila, da je to pač moja usoda....a ker že dolgo ne morem dobiti službe( pa čeprav me povsod pohvalijo), me je pa to začelo " nažirati". Odločena sem, da temu naredim konec. Vas bom poklicala. Lep pozdrav do snidenja. Darija
4 02.07.2016 10:43:36
Re: Navzkrižje med zavestjo in podzavestjo (3 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Darija je napisal/a:Že dolgo časa opažam, da mi podzavest velikokrat " nagaja" in usmerja moje življenje po svoje. Nekaj si želim, načrtujem...potem pa se očitno ustrašim in odreagiram čisto drugače kot bi si želela. Poizkusila sem že marsikaj, lani sem bila celo na karmični diagnostiki, da bi zmogla uskladiti zavestno in podzavestno, a me podzavest še vedno " zapelje". Hvala za odgovor.
Darija,
cilje je da gresta zavest in podzavest v isto smer.
Npr, če zavestno želiš uspeti a v podzavesti je npr. bojim se uspeha - bo prevladala podzavest.
Potrebno je pogledati katero področje/ja ti ne gre - kaj si zavestno želiš in če ti ne uspe je nekakšna blokada ( vzorec, spomin, trauma, ..) v podzavesti.
Včasih je potrebno naredi več terapij, ko je človek pripravljen le delno razrešiti stvari, oziroma se lahko razrešijo tiste, ki so trenutno zrele. V takih primerih je potrebno ponoviti postopek in iti globlje - ter pogledati kakšno imaš korist od tega da te: vzorec, spomin, trauma, .. - ovira. Pomeni, kaj je v meni, da jaz to zadržujem - čemu mi koristi?
Naredi pa javi kako je.
P.S imaš pa vzorec; čisto malo mi manjka, da bi uspela - dokler ga boš imela, bo ti vedno nekaj manjkalo, do želenega rezultata.
5 28.06.2016 21:02:07
Tema: Navzkrižje med zavestjo in podzavestjo (3 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Že dolgo časa opažam, da mi podzavest velikokrat " nagaja" in usmerja moje življenje po svoje. Nekaj si želim, načrtujem...potem pa se očitno ustrašim in odreagiram čisto drugače kot bi si želela. Poizkusila sem že marsikaj, lani sem bila celo na karmični diagnostiki, da bi zmogla uskladiti zavestno in podzavestno, a me podzavest še vedno " zapelje". Hvala za odgovor.