Darija je napisal/a:Že dolgo časa opažam, da mi podzavest velikokrat " nagaja" in usmerja moje življenje po svoje. Nekaj si želim, načrtujem...potem pa se očitno ustrašim in odreagiram čisto drugače kot bi si želela. Poizkusila sem že marsikaj, lani sem bila celo na karmični diagnostiki, da bi zmogla uskladiti zavestno in podzavestno, a me podzavest še vedno " zapelje". Hvala za odgovor.
Darija,
cilje je da gresta zavest in podzavest v isto smer.
Npr, če zavestno želiš uspeti a v podzavesti je npr. bojim se uspeha - bo prevladala podzavest.
Potrebno je pogledati katero področje/ja ti ne gre - kaj si zavestno želiš in če ti ne uspe je nekakšna blokada ( vzorec, spomin, trauma, ..) v podzavesti.
Včasih je potrebno naredi več terapij, ko je človek pripravljen le delno razrešiti stvari, oziroma se lahko razrešijo tiste, ki so trenutno zrele. V takih primerih je potrebno ponoviti postopek in iti globlje - ter pogledati kakšno imaš korist od tega da te: vzorec, spomin, trauma, .. - ovira. Pomeni, kaj je v meni, da jaz to zadržujem - čemu mi koristi?
Naredi pa javi kako je.
P.S imaš pa vzorec; čisto malo mi manjka, da bi uspela - dokler ga boš imela, bo ti vedno nekaj manjkalo, do želenega rezultata.
pesem.duse@gmail.com, 070-788-788