Se opravicujem
2 24.08.2013 22:50:01
Tema: Steklena posoda Aladin (2 odgovorov, vpisanih v Razno)
Pozdravljeni,
Ze nekaj casa se navdusujem nad stekleno karafo Aladin, ki naj bi izboljsala negativno ionizacijo vode oz. sam obraz vode.
Ima kdo kaksne izkusnje?
Hvala, lep pozdrav
Oglaševanje brez dogovora je v skladu s pogoji foruma prepovedano, zato je bil link izbrisan. Hvala za razumevanje. Admin
3 13.06.2013 20:55:27
Re: vedenje otroka (3 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Hvala Zoran.
Včeraj sem naredila krajšo meditacijo in predlagan postopek. Bilo je prijetno, čutila sem, kot da izginja del bremen, vendar imam občutek, da nisem dokončala, kot da bi še nekaj ostalo.
Praviš, da še po strani staršev ostaja neko nezadovoljstvo, krivica - nekako ne morem/ne uspem zaznati oz. ozavestiti, kaj bi to bilo. Bom danes ponovila potopek.
Danes se je sinovo grizenje spet ponovilo, ni mu sicer uspelo, je pa poskušal
:rose:
4 10.06.2013 20:48:42
Tema: vedenje otroka (3 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Pozdravljeni,
moje vprašanje bi morda bolj sodilo kam drugam, pa vendar se zelo rada obrnem k vam po nasvet. :prst:
Imam leto in pol starega sina. Zadnje čase, kadar so zraven majhni otroci, jih kar vgrizne. Tega ne naredi takoj, vendar se še malo igra, potem pa se kar naenkrat "spusti" v otroka in ga vgrizne. Tudi meni je to večkrat naredil, vendar se je zadnje čase to umirilo. Npr. danes je punčko zelo močno vgriznil v ličnico
.
Otroka nismo nikdar tepli, veliko se cartamo, trudimo se biti ljubeči do otroka. Vrtca ne obiskuje. Ni mi prijetno to njegovo vedenje in biti stalno na preži, da ne bi koga "napadel".
Zanima me predvsem, ali to otrokovo vedenje izvira kje iz kakšnih mojih vzorcev, saj res več ne vem, zakaj to počne.
Upam, da je samo prehodnega značaja in da bo samo po sebi čimprej minilo.
Prosim vas za uvid oz. pogled, kje so vzroki za takšno delovanje.
Hvala :srcek:
5 14.08.2012 20:28:32
Re: zvonenje v ušesu (4 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Zoran,
ja, res je, v meni se skoz porajajo strahovi, se mi zdi, da me to spremlja vseskozi v življenju. Trenutno strah pred odhodom v službo v delovno okolje, kjer se ne počutim dobro. Služba me čaka v začetku leta, in že sedaj me je strah tega, skoz mi hodijo po glavi misli, kaj in kako bo. To me izčrpuje, posledično sem nejevoljna, brez energije. Z mojimi strahovi sem si že pridelala začetne težave v delovanju ledvic, kar so pokazali laborat.izvidi.
Mojo napetost pa verjetno čuti tudi moj dojenček, česar si pa res ne želim. Rada bi, da ima otrok ob sebi srečno in zadovoljno mamo, kar me žene, da želim pri sebi nekaj spremeniti. Reikija že nekaj časa nisem delala, bom mogla znanje osvežit :prst:
Hvala :rose:
valilu je napisal/a:zadnje dni mi zvoni v ušesu, občutim tudi rahlo vrtenje, tudi energije mi primanjkuje. Prosila bi vas za namig, kaj bi lahko bil vzrok mojim težavam, kaj delam narobe, da bom lahko razrešila pri sebi.
Valilu,
koliko te sedaj začutim, kot da te je strah same sebe in si naredila zaščitno plast okrog sebe kot jajce. Ta zaščitna lupina te sedaj duši – ti ne dopušča, da pride energija do tebe, a lastno energijo si porabila. Si tudi neprizemljena, zaradi strahu o lastnem obstoju in nezaupanja da bi se stvari v življenju spremenile.Odpri se Reikiju, da se najprej povežeš z Absolutno zavestjo in Zemljo (lahko delaš tudi linijo hare, ki je posneta na prvi strani). Nato se z reikijem podpri, da boš dobila toliko moči, da se boš lahko osvobodila strahov, nato napolni svoje telo z energijo in poglej še kaj si se iz tega naučila.
Tvoja energija je usmerjena na tisto kar si ne želiš v življenju. Vse kar začutiš, da ne želiš spusti ven in nato se odpri tistemu kar hočeš in energijo usmeri v to smer.
En del Reiki terapije naredi še na ledvicah, položi roke gor, da se še ledvice napolnijo. Opazuj, kako gre ven iz ledvic strah in kako se budi nežnost.
Ušesa večinoma zvonijo, ko je težava v ledvicah.
6 13.08.2012 20:08:43
Tema: zvonenje v ušesu (4 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Lepo pozdravljeni,
zadnje dni mi zvoni v ušesu, občutim tudi rahlo vrtenje, tudi energije mi primanjkuje. Prosila bi vas za namig, kaj bi lahko bil vzrok mojim težavam, kaj delam narobe, da bom lahko razrešila pri sebi.
Hvaležna že vnaprej za kakršenkoli nasvet.
Lep pozdrav,
vailu
7 28.05.2012 18:45:00
Re: krst otroka (8 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Špelca :prst:
Krst je res težka tema. Pri nas družina sprašuje ... kdaj boste dali krstiti otroka, pa zakaj ne.... Tudi pri nas je tako, da smo v očeh znancev in sorodnikov precej čudni (no, ne samo zato....pri nas je itak vse čudno
). Ne vem, čemu bi otroku, ki še ne more izrazit svoje volje, dala nek pečat, ki zame nima sploh nobenega pomena.
Cerkev je zame samo institucija, ki že mnogo stoletij dela vse "v imenu Boga" in RKC krst nima prav nikakršne veze z Bogom. Umazana je pedofilija znotraj RKC, prav tako pa pedofilskim duhovnikom ne sodijo tako kot ostalim državljanom, ki naredijo kaznivo dejanje.
valilu je napisal/a:Hvala Urška
![]()
Nekje sem zasledila, da jim s krstom (s kretnjami- križ na čelu) menda zablokirajo "tretje oko"-6.čakro, se pravi intuicijo,uvid in to se vsakič ponovi, ko se naredi križ na čelu. Isto s križem nad srčno čakro. Bolj kot so otroci maldi, bolj je učinkovito, ker so še čisto nedolžni in odprti v enegijskem smislu.
Novorojencek je zame najbolj čisto bitje, kar jih je, krst pa bi lahko pomenil simbolno spiranje izvirnega greha novorojencu. Krščanstvo je edina vera kjer se krsti otroka-torej se mu že v začetku ne da možnost izbire, ampak se ga klasificira.
Oprostita, ker se tule zraven vtikam ampak moram povedat, ker se je končno našel nekdo, ki meni tako kot jaz! Valilu, popolnoma se strinjam s tabo! :prst: :prst: Jaz sem čutila enako ampak čisto intuitivno ful odpor do krsta otroka, zato nihče od mojih otrok ni krščen. kljub temu, da sem bila zopet črna ovca v familji in kljub temu, da sem se sama krstila po lastni volji pri13 letih. sedaj pa ni šans. če bosta želela, ko se bosta sama odločala, sta zaradi mene lahko muslimana, hindujca ali pa kristjana ampak naj se odločita sama. itak pa verjamem, da prihaja čas, ko delitve ver sploh ne bo več in vse skupaj ne bo več važno. pa še to...Moj starejši sin ima manjše probleme in mi je zadnjič tašča rekla, da kaj pa če je to od tega, ker ni krščen
kako globoko je ta strah ukoreninjen v ljudeh, da bo kaj narobe, če ne boš krščen.
8 28.05.2012 13:34:11
Re: krst otroka (8 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Hvala Urška
Nekje sem zasledila, da jim s krstom (s kretnjami- križ na čelu) menda zablokirajo "tretje oko"-6.čakro, se pravi intuicijo,uvid in to se vsakič ponovi, ko se naredi križ na čelu. Isto s križem nad srčno čakro. Bolj kot so otroci maldi, bolj je učinkovito, ker so še čisto nedolžni in odprti v enegijskem smislu.
Novorojencek je zame najbolj čisto bitje, kar jih je, krst pa bi lahko pomenil simbolno spiranje izvirnega greha novorojencu. Krščanstvo je edina vera kjer se krsti otroka-torej se mu že v začetku ne da možnost izbire, ampak se ga klasificira.
9 26.05.2012 09:08:55
Tema: krst otroka (8 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Pozdravljeni,
v družini se odločamo, ali bi krstili ali ne svojega prvorojenca. Sama imam veliko pomislekov glede samega krsta, občutek mi nekako pravi da ne. Zanima me predvsem kako je to z energetskega vidika, kakšne posledice ima to lahko za otroka.
Hvala za odgovore,
lep pozdrav in lep vikend
10 18.03.2011 11:13:07
Tema: meritve sevanj (9 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Pozdravljeni,
zanima me kakšno je vaše mnenje oz. izkušnje z meritvami škodljivih sevanj na domu. Pred časom je en gospod opravil meritve na domu, ki pa so pokazale malenkost drugačno sevanje kot pred leti, ko je meritve opravilo eno drugo podjetje. Oba pa sta seveda ponudila drage zaščite
. Zanima me, ali se je možno pred škodljivimi zemeljskimi sevanji zaščititi tudi kako drugače, bolj poceni seveda. ![]()
11 25.02.2011 21:10:33
Re: migrena (8 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Hvala Urška za izčrpno in lepo razlago.
Danes se počutim veliko veliko bolje, zjutraj so sicer še bile bolečine, vendar bolj "rahle". Upam, da mi bo uspelo iti preko mojega vzorca, čeprav je v praksi to zelo težko. In kot si zapisala, možno da je vzorcev več, kar pa zahteva čas, strpnost in veliko dela na sebi.
Hvala in vse dobro :rose:
Hvala, da si se oglasila.
Dobro, da si delaš reiki, ki te spodobuja k razreševanju.
Pogledala sem te sedaj in začutila, da se ti je proces na višjih ravneh začel odvijati (podobno kot snežna kepa, ki jo spustimo z vrha hriba). Do kod se bo proces odvil, oziroma do kod boš razrešila, je odvisno predvsem od tvoje zavestne in podzavestne(!) pripravljenosti, da razrešiš zadevo do konca in trajno. Če gre za globlji vzrok, to lahko pomeni tudi, da je oseba pripravljena za ozdravitev spremeniti svoj odnos do življenja, spremeniti način življenja, če je potrebno za zdravje, tudi spremeniti določene odnose. Torej spremeniti v sebi vse, kar spodbuja k migreni.
Velik korak si napravila že takrat, ko si ozavestila vzrok, ki se je najprej pojavil. Med procesom se lahko odkrije več vzrokov za težavo oziroma se odkrije primarni vzrok, ki ga prej ni bilo moč zaznati, ker je bilo potrebno najprej površinski vzrok počistiti.
Zgoraj opisan proces lahko ponavljaš poljubno, toliko časa, da boš začutila, da si prišla do srčike zadeve. K temu lahko dodaš vse tisto, kar čutiš, da bi bilo dobro dodati.
Če čutiš, da boš potrebovala pri tem pomoč, pa poišči ustreznega terapevta/ko, za katerega meniš, da bi ti lahko najbolje pomagal. :rose:
12 24.02.2011 22:03:10
Re: migrena (8 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Hvala Urška, šla sem skozi priporočen proces. Izkušnja je bila prijetna, na trenutke je tudi bolečina malo popustila, po tem sem si naredila pa še Reiki. V tem trenutku imam še vedno bolečine, čutim močno "kluvanje" v glavi. Upam, da bodo zjutraj ko se zbudim popolnoma izginile.
lp
Vsedi se v tišini in miru, sprosti se, sproščeno dihaj nekaj časa in pri vdihu vdihuj svetlobo, radost, ljubezen. To počni toliko časa, da začutiš, da se širiš prek svojega telesa in da se širiš v neskončnost, da si eno z božanskim.
Predstavljal si nato sebe v tej situaciji in se vprašaj, kaj ta vzorec uči mojo dušo? Ko bo prišel odgovor, ga brezpgojno sprejmi, ne glede na to, kakšen je odgovor. Manj kot se vpletaš z umom, bolje je. Vdihni to učenje skozi srce in ga razširi na vso svoje bitje. Odpusti si za to, da si sebe spravila v takšno izkušnjo.
Reci si osvobajam se ujetosti v energije tega vzorca. Predihuj toliko časa, da boš začutila popolno energijsko pretočnost. Predstavljal si na koncu sebe - osvobojeno, obžareno z zlato svetlobo, kako brezpogojno sprejemaš situacijo točno takšno, kot je. Imaš podporo. Javi, kako je šlo. :rose:
13 24.02.2011 19:29:38
Hvala Urška za odgovor,
bo držalo, očitno gre za moj vzorec, za katerega nisem mislila da je tako močno prisoten. Namreč že nekaj časa si želim otroka, in z vsako mestruacijo je razočaranje tukaj. Mi lahko pomagate kako naj se razbremenim tega?
Živjo valilu, dobrodošel/šla na forumu.
Jaz ti lahko povem tisto, kar sem začutila pri hitrem pregledu tvojega biopolja. Podzavestno ne sprejemaš neke situacije, v kateri se nahajaš. Pravzaprav se čuti prav odpor, kar blokira pretok energije.
14 24.02.2011 19:15:49
Tema: migrena (8 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Pozdravljeni,
zadnje čase imam pogoste močne migrenske glavobole. Tudi reiki prakticiram vsak dan, vendar mi pri migrenah ne pomaga.
Prosim za nasvet, kaj bi lahko bil vzrok mojih težav.
Prisrčna hvala za vsak odgovor.