Najlepsa hvala, se bom zrihtala smile

Hvala za odgovor,
znam postaviti os zgoraj - spodaj (nebo - zemlja), meditacijo obcasno izvajam, reikija pa ne (se)..
Predvsem sem v dilemi, ali podpirati partnerja pri njegovih odlocitvah, ali ga spodbuditi, da naj gre se na kaksne preiskave (ne medicinske).. Racionalno vem, da pretirano spodbujanje doseze ravno nasprotni ucinek. Na custvenem nivoju pa me skrbi zanj, in kot posledica tega se mi pojavljajo tudi bolecine v krizu - vsaj tako jih jaz interpretiram.
Boljse, da vas prosim za vpogled, ce je pri meni kaj takega, kar lahko odpravim, da bo obema bolje.
Hvala!
Cvetlica

3

(4 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))

Pozdravljeni!
Upam, da je to vprasanje v vasi moci, da mi boste lahko pomagali:
Partner ima zdravstvene tezave, ki trajajo ze dalj casa, zdaj se je se malo poslabsalo.. ali je kaj v moji moci, da storim in pomagam? Vidite vzrok? Klasicne medicinske preiskave niso pokazale nicesar..
Lp, Cvetlica

Hvala obema <3

Pozdravljeni,
tudi sama se soocam s tem, da je odnos na neki tocki, kjer ne vem vec, ce sama lahko spremenim karkoli- ali naj odnos prekinem. Ta obcutek ni nov, nenaden, ampak se ponavlja ze dalj casa. Po vmesni prekinitvi razmerja nisem cutila zamer, temvec zelela, da bi bilo z njim vse v redu. Zdi se mi, da se imava rada, ampak naju nekaj mocno ovira?
Vidim kaj bi lahko oviralo odnos z njegove strani, (kar se tice njegove druzine), -svoje "tezave" pa zelim uvideti... Partner mi vcasih rece, da ima obcutek, da ga izkoriscam; velikokrat me z direktnim govorjenjem in izpostavljanjem tezav v odnosu spravi v jok.
Sem ze predelovala pozdavestno agresijo do moskih.
Ko sem v procesu, povezana z naravo..imam se zeljo biti z njim, racionalen um pa mi pravi obratno.
Upam da vidite globje v situacijo, kot jaz sama- z besedami sem skusala orisati situacijo, pa se mi zdi da mi ni najbolje uspelo.
Zelo vam bom hvalezna za kakrsn koli nasvet. Vse dobro!