Urška, HVALA!

Če je kaj na tem??  VSE je točno tako kot si napisala. Žeblico na glavico si me odkrila.
Sem nesigurna vase- oče je bil alkoholik v mojem otroštvu. Skrivam pravi jaz, ker me je sram, ker se počutim nula. Moram biti in vse kar naredim mora biti popolno-perfekcionizem v nulo. Nikoli ni dovolj dobro narejeno kar naredim jaz ali drugi. Obsojam se, ker v življenju nisem dosegla nič pomembnega, nobene vidne sledi nisem pustila za sabo (razen 2 otroka).

Veliko delam na sebi, trenutno berem knjigo Ranjena ženska, ki opisuje prav ranjen odnos oče-hči.

Hvala ti iz srca.
Vse dobro, Potunika

2

(3 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))

Pozdravljeni

Pred meseci sva začela z možen hoditi na plesni tečaj, ker nama je  všeč plesat. Hitro sem opazila in tudi inštruktor plesa mi je večkrat povedal, da sem zelo nesproščena. (Do takrat tega nisem vedela). Opazila sem, da se ne morem gledati v velika ogledala, ki so v dvorani kjer vadimo. Opazila sem, da je moja nesproščenost telesa enaka nesproščenosti -togosti mojega uma v vsakdanjem življenju. Z telesnimi merami nimam težav; manekenske skoraj tongue  (51 kg, 170cm). Baje, da sem lepa, sama o sebi tega mnenja nimam. Delam veliko na sebi. Trudim se vzljubiti sebe, svoje telo, tako kot sem.

Nikakor se ne morem sprostiti. Lepo prosim za vpogled in nasvet, ker to nesproščenost zaznavam vedno bolj kamorkoli grem in mi je moteče.

Hvala lepa in lepo bodite.
Potunika

Hvala ti, Urška za vpogled!!

Ko sem prebrala tvoj odgovor sem šla najprej delat Linijo hare in postopek odpustitve.

Ja, res sem imela en konflikt cca slabo leto nazaj z neko osebo in pred kratkim so tej osebi diagnosticirali karcinom. Vse te mesece, od konflikta dalje, sem večkrat razmišljala o tej osebi,  ker sem se po tem konfliktu počutila oblatena in osramočena pred drugimi. Razumem, da je njeno zdravje odraz njenih misli, čustev in zamer. Tako kot moje zdravje meni.

Drugi možen vzrok pa je, da opravljam delo, ki me niti malo ne veseli, ampak ga delam zaradi zaslužka. Neštetokrat sem se poskušala uskladiti z odločitvijo, da to delo prekinem in se prepustim "v Božje roke", kar bo pa bo z zaslužkom, pa se nikakor ne zmorem uskladiti z odločitvijo. Mislim, da zato, ker se ne čutim sposobna opravljat svoj poklic.

Urška, prejmi mojo srčno zahvalo

Potunika

Pozdravljeni vsi skupaj

Že par mesecev imam težave z želodcem in prebavo (zjutraj driska in občutek na bruhanje v želodcu, pa ne bruham, popoldan začne napenjanje po celem trebuhu). Bila sem pri zdravniku dobila sem zdravila, malce se je stanje izboljšalo, ko sem prenehala z zdravili enako kot prej. Začela sem z drugačno prehrano (polnozrnato, nerafiniran sladkor oz. največ brez njega, popoldan nič svežega sadja in zelenjave...). Zdravnik pravi, da mi hrana gnije v črevesju.

Lepo prosim, če mi lahko kdo vpogleda v moje biopolje kaj se mi dogaja. Delam veliko na sebi, ozaveščam vzorce, ...

Lep pozdrav, Potunika

Pozdravljena, LaMi

Svetujem ti, da se začneš umirjat, ker iz tebe veje "strašen strah" smile . Poskusi vsak dan 15, 20 min biti sama v tišini (meditirati) čisto sama s sabo in boš videla, da, ko se boš začela umirjati te ne bo več tako strah, ker boš dobila odgovore na tvoje zakaje. Znotraj sebe si v kaotičnem stanju zaradi tega strahu. In bolj ko te skrbi bolj ti življenje prinaša take situacije, ki tvoj strah podkrepijo. Če si "zrela" za samoočiščenje boš začutila, da te vleče na kakšno delavnico, na karmično ali kaj podobnega. Pa le pojdi. Samo najdi način, da se umiriš. Sama prebiram različne knjige, ki so odlične za umiritev (npr. Tolle E.).

Srečno ti želim!!!

6

(11 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))

Pozdravljena,

razmisli prvo kaj si pri možu tako zelo pogrešala, da si šla iskat drugam, če praviš, da je mož super delaven skrben?? Kako boš otrokoma to svoje obnašanje  razložila, ker večno ne boš mogla skrivat?

Pozdravljeni

Hvala Francik in Zoran za odgovore.

Pred dobrim mesecem sem res začela z delom na svojih občutkih po principu "vortex", ker želim iz situacije v kateri sem že veliko let. V prvi vrsti poleg družine  postavljam na prvo mesto službo, ki je sicer nimam, si jo pa zelo zelo želim. Imeti rada vse in vseh s prazno denarnico in zavedanjem, da mi leta tečejo, mi ne prinaša zadovoljstva.
Ko sem čakala na urgenci  na izvide, sem uspela počutiti se popolnoma zdrava. Kaj takega še ne. Zato so tudi tako hitro izginili izpuščaji najbrž...
Francik, hočeš reči, da sem energijsko močna, ker mi je to uspelo, pa z "vortexom" še ne znam delat pravilno, ali je sam "voretx" nekaj za kar še nisem zrela? Sama se ne počutim energijsko močna.

Opažam tudi, da že več mesecev najpogosteje slišim (ko se usedem v avto, ker sicer radia ne poslušam) pesem  Robbia Williamsa I love my life. Nobene druge ne tako pogosto hmm .

Hvala in vse dobro

Francik, pozdravljen

oprosti, ampak res te ne razumem. Pa nisem blond lol

Pozdravljeni

(nisem nova na forumu le nekaj težav pri registraciji pa sem šla na novo)

Prejšnji teden sem prebolela nekakšno gripo, brez vročine, precej močni glavoboli za očmi in na vrhu glave. Po treh dneh pa so se mi po trupu, hrbtu, vratu in obrazu pojavili drobceni izpuščaji-kot bi imela rdečke ali kaj podobnega. Imela sem jih ogromno. Morala sem na Infekcijsko kliniko na testiranje. Vsi izvidi so bili OK. Z medicinskega vidika so rekli, da je neka viroza.
Lepo prosim pa za vpogled v moje biopolje kaj se je te dni na energetskem nivoju dogajalo z mano, da so mi tako izbruhnili ven izpuščaji. Kaj podobnega nisem imela še nikoli. Začela sem takoj delati na emociji dobrega počutja, se počutiti zdrava ter s theto. Po dveh dneh so začeli izpuščaji izginjat. Splošno počutje je še kot po gripi, a gre na boljše.

hvala in lep dan