Hvala  :prst:  Vsekakor zanimiv krog vzrokov in posledic. Jaz bi mogla začet z: Odpiram se, da bom tak kanal za pretok Reiki energije, da vidim zakaj ne vidim vzroka smile Sem namreč poskušala ozaveščat na ta način, pa bo najbrž treba malo več potrpljenja in časa. Imela sem slab dan in bila na robu obupa, pa se je izkazalo, da je predihavanje kar pomagalo, čeprav je bilo "boleče". Gremo novim dogodivščinam naproti smile

Hruška, če si videla kje je vzrok nastal in ga nisi rešila, potem je to lahko še večje breme zate. Vzrok je vsekakor potrebno poiskati in sprostiti energijo iz tistega časa.  V velikih primeri je potrebno poiskati kaj se ti iz tega učiš in ko to vidiš je potrebno še učenje skozi vse neprijetne občutke transformirat, ter zbuditi občutke skozi katere se hočeš učiti. Poglej temo lekcije duše.

Če uspeš najti vzrok (že to se mi zdi zelo zahtevno), kako preideš na to drugo fazo ugotavljanja, kaj se iz tega učiš ter transformacije občutkov (kako jih transformiraš)?

303

(326 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)

Najlepša hvala za hiter odgovor! Moram priznati, da me ni bilo strah, pravzaprav sem se temu pojavu vsakič začela na glas smejat (ker me je obdajal tak pozitiven občutek zraven). Samo malo sem začela dvomit, če morda ne počnem česa narobe, pa sem se raje prepričala smile
Sončen pozdravček!

304

(326 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)

Živijo, jaz tudi prebijam led s prvim postom smile V soboto sem bila na reikiju 1. stopnje pri vas in je bilo SUPER!  :srcek:  Delo na sebi in meditacija so bili že prej del mojega vsakdana, je pa življenje dobilo čisto novo dimenzijo in globino z reikijem. :srcek:  Čudoviti ste v pomoči ljudem v stiski in rasti in neverjetno odzivni na forumu, ki je neprecenljiv vir izkušenj. Enako za vse forumiste smile
Imam pa eno vprašanje - ko se odpiram reikiju (predvsem če stojim) in tudi medtem ko delam reiki komu drugemu, me začne dejansko zanašati (ne samo v mislih) na vse konce (naprej, nazaj, vstran) - kot bi to počela neka sila. To se mi je že dogajalo, ko sem bila pri bioterapevtki in mi je delala neke vrste psihokinezo. Kaj to pomeni? Morda nisem v ravnovesju ali dovolj prizemljena? (občutka sicer nimam, da je to problem, seveda pa se lahko popolnoma motim  tongue)
Hvala za pomoč in prisrčen pozdrav!