Tema: Nesproščenost in nelagodje
Pozdravljeni,
prosim za nasvet ali morda vpogled v situacijo, za katero (še) ne najdem rešitve. Sem izredno nesproščena in se med ljudmi počutim nelagodno. V sebi čutim tudi nemir. Pomagam si z reikijem, dobila sem tudi neke vpoglede v situacije iz preteklosti (zgodnjega otroštva), ko sem čutila to isto nelagodje, vendar vzroka nisem našla. In konec koncev, ali samo poznavanje vzroka prinese razrešitev težave? Odkar namreč brskam za vzroki in ozaveščam, se mi je stanje še poslabšalo, tako da zdaj prav nikamor več ne grem; najboljše se počutim doma, sama ali z najbližjimi prijatelji in družino. Zanimivo se mi pa zdi, da v službi, kjer delam z ljudmi, čisto v redu funkcioniram in prav nikomur niti na kraj pameti ne pade, da imam tovrstne težave. Torej, ko sem skrita za to službeno vlogo sem ok, drugače se pa počutim razgaljeno in bi se najraje skrila, kar tudi naredim - pač nikamor ne hodim. Še to bi rada povedala, čeprav ne vidim direktne povezave - sem v zgodnjih štiridesetih in nimam otrok, ker si jih nikoli nisem želela.
Z zanimanjem bom prebrala vsako vaše morebitno mnenje.