Urška,
v tem, kar si nazadnje zapisala, se popolnoma najdem! Prizemljiti se ... Bom delala na tem.
Še enkrat hvala!
:srcek:
Niste prijavljeni. Prijavite se ali se registrirajte.
Pesem Duše » Sporočila uporabnika Pina
Strani 1
Urška,
v tem, kar si nazadnje zapisala, se popolnoma najdem! Prizemljiti se ... Bom delala na tem.
Še enkrat hvala!
:srcek:
Urška, hvala za hiter in izčrpen odgovor! ![]()
Motivov za "imeti službo" imam nešteto, med drugim tudi tiste (predvsem ustvarjanje lastne materialne eksistence in potovanja), ki si jih naštela. Čeprav se mi v tem trenutku zdi, da nimajo tiste prave *moči/intenzivnosti, kot bi mogoče morali imeti ... Do življenja pristopam bolj na ta način: "kar ti prinese, sprejmi", ker odznotraj čutim, da z nenehnimi željami ostajam v tistem večnem "želja-rodi-željo-krogu".
Ko sem bila majhna, sem si dala eno močno afirmacijo, in sicer: glavni namen mojega obstoja je, da se duhovno čimbolj razvijem, to je alfa in omega, vse drugo ni tako pomembno. Kar pomeni, da sem pojem "duhovnega razvoja" na nek način ločila od vsega ostalega, se pravi od "materialnega sveta". To pa je bila temeljna napaka, saj gre eno z drugim z roko v roki. Takrat sem hotela, da bi imela ves čas na svetu, mir, tišino, tišino, oddaljenost. Danes vse to imam.
![]()
Sicer dokaj aktivno iščem, toda bolj ko iščem, bolj se mi zdi, da ne morem najti. Akcija ne rodi "prave" reakcije, ampak je vedno več ovir. Zato se mi je v nekem trenutku zazdelo, da nekaj ne štima ... Ne ostane nič drugega, kot delo delo delo na sebi. ![]()
Lp
Lep pozdrav. ![]()
1
Imam enak problem s službo. Ne najdem je in ona ne najde mene.
Pa me zanima, kaj je razlog, da je tako. Sicer menim, da moram v tem obdobju predvsem delati na sebi, na samospoštovanju, ne glede na zunanjo situacijo. Pride dan, ko sem popolnoma pomirjena s trenutnim stanjem, a že naslednji dan me spet zagrabi in se dobesedno valjam v občutkih zagrenjenosti, jeze, manjvrednosti (28 let, končan faks pa nič). Kje oz. kaj je temeljna blokada za mojo brezposelnost?
2
Pred cca. 6-imi meseci sem o službi povprašala dva astrologa in vedeževalko. Presenetljivo so se njihove napovedi skoraj skladale. Vsi so trdili, da bom dobila službo spomladi, vedeževalka celo, da v maju in da mi na tem področju dobro kaže, saj na bi mi bila tista služba "pisana na kožo". Ker imam nekaj astrološkega znanja, vem, da je bilo v tistem času res ogromno tranzitov, ki bi po vsej logiki resnično morali sprožiti kakšno spremembo na tem področju. A jaz nisem našla niti začasnega dela. Prav tako se mi že od julija vleče dokaj ugodna postavitev, ki se bo kmalu končala. Pa ponovno nič. Potemtakem se mi zastavlja vprašanje, če je mogoče, da se v do določene mere začrtanem vzorcu življenja dogodi nek "presek", ki situacijo poplnoma spremeni, in ali lahko človek (s svojo (ne)aktivnostjo) ali neka sila od zunaj prepreči dogodek, ki ti je bil namenjen?
3
Ves ta čas sem pogosto vizualizirala (kako sedim v službi ...), ponavljala pozitivne afirmacije in ne vem, kaj še vse. Pa me je v tistem paničnem zanosu velikokrat pograbilo nelagodje in prešinila misel, da pravzaprav izsiljujem življenje, izsiljujem stvarstvo ... In da je moja naloga le ta, da situacijo sprejmem ter se predam, pustim, da mi pride na pot tisto, kar mora in je najboljše zame. Moja naloga pa je le delo na sebi (iztrebljanje negativizma). Ampak, a je to dovolj? Velikokrat se mi zdi, da ja! Da bom dobila klic ali poziv, ko bo prišel pravi čas. Ker bolj ko se silim, sprašujem, bolj se mi vrata zapirajo (50 oddanih prošenj čez poletje, le dva razgovora, seveda brez efekta).
Po drugi strani pa poznam ljudi, ki bolj ko si želijo in prosijo, več dobijo. ![]()
Malo sem se razpisala. ![]()
Kakršenkoli odgovor bi mi prav prišel ... Najlepša Hvala!! :srcek:
Lep pozdrav. ![]()
1
Imam enak problem s službo. Ne najdem je in ona ne najde mene.
Pa me zanima, kaj je razlog, da je tako. Sicer menim, da moram v tem obdobju predvsem delati na sebi, na samospoštovanju, ne glede na zunanjo situacijo. Pride dan, ko sem popolnoma pomirjena s trenutnim stanjem, a že naslednji dan me spet zagrabi in se dobesedno valjam v občutkih zagrenjenosti, jeze, manjvrednosti (28 let, končan faks pa nič). Kje oz. kaj je temeljna blokada za mojo brezposelnost?
2
Pred cca. 6-imi meseci sem o službi povprašala dva astrologa in vedeževalko. Presenetljivo so se njihove napovedi skoraj skladale. Vsi so trdili, da bom dobila službo spomladi, vedeževalka celo, da v maju in da mi na tem področju dobro kaže, saj na bi mi bila tista služba
Strani 1
Pesem Duše » Sporočila uporabnika Pina