Lepo pozdravljena.

spet sem v obdobju, ko čutim tesnobo, nelagodje.. pa tako dobro mi je že šlo..

Nekaj časa sem se počutila zelo dobro..po delavnici, meditacijah.. ob morebitnih negativnih občutkih pa sem se samo povezala in si  predstavljala kako pošljem vse negativne občutke vstran in napolnim srčka s svetlobo..

no sedaj se ta tesnoba spet vrača...

vesela bi bila kakšnega nasveta, videnja, karkoli...

2

(153 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)

Tudi jaz sem obiskovala delavnico. Najprej si nisem niti približno predstavljala kako to zgleda, kaj bomo počeli... Že po prvem srečanju sem začutila, da bi to lahko bil začetek nove poti, mesto, mogoče način, da najdem sebe, da se soočim s sabo.. Kar je verjetno najtežje za večino nas  hmm.
Ker sem se že dlje časa borila s psihičnimi težavami in ker noben poskus mojega zdravljenja ni bil uspešen, sem se odločila, da stvar vzamem v svoje roke in se preneham smiliti sami sebi in kriviti druge za nastanek bolezni.
Sedaj je veliko lažje je razumeti situacije, ljudi, življenje in vse kar se dogaja okoli nas. Moje počutje je neprimerljivo boljše, tudi domači so opazili pozitivno spremembo smile.
Naučila sem se umiriti, poglobiti vase, odgovori prihajajo kar sami od sebe... Življenje se zdi veliko lepše, počutim se bolj svobodno, pridobila sem samospoštovanje in samozavest. 
Mislim, da je to nekaj najboljšega kar sem naredila zase, za svojo dušo.
Seveda gre velik del zasluge Zoranu, ki je odličen učitelj. Z njegovo pomočjo se zdijo stvari zelo enostavne smile, res super.
Kar tako naprej. Se vidimo na naslednji delavnici.

iskrena hvala Urška.. tak občutek imam, da si zadela v polno smile ...

pa lep dan še naprej wink

uuuuu.. kot da bi že vedla pa nisem hotela tega slišati, sprejeti... me je bilo strah...

Od kod želja po samouničenju? tako se grozno sliši.... pa agresija do sebe... vse to na trenutke čitim...

Bila sem že na terapiji.. nisva prišla do tukaj... verjetno je veliko tega... tudi tako se počutim, kot da nič ni na svojem mestu...

Hvala Urška.

Hej  smile
Tudi jaz se že dlje časa neuspešno borim proti nelagodju, ki se pojavi pri stiku z ljudmi. Delam z ljudmi in skoraj vedno se tako počutim, tudi ce so to ljudje, ki jih videvam večkrat. Pojavljajo se različni simptomi-hitrejše bitje srca, tresenje, zardevanje... Sama sem razmišljala, če je to pomanjkanje podzavesti ali občutek manjvrednosti,karkoli...
Obiskujem tudi delavnico na kateri se odlično počutim vendar se kljub vsemu ne znebim tega občutka.
Ali mi lahko pomagaš in poskušaš uvidet od kdaj, zakaj...

Včasih sem bila namreč zelo samozavestna, odločna.. nihče mi ni mogel do živega... se mi zdi  hmm ..

če dobro pomislim so se mi tej občutki začeli pojavljati kakšnih 6 let nazaj...

Hvala za pozornost in lep dan obema  smile