Pozdravljeni!

Pred približno letom dni so se mi v predelu dekolteja pričeli pojavljati izpuščaji. Ne vem ali je to kožna plesen ali lišaji, skratka zadeva se vedno bolj razrašča. Sedaj sem se odločila temu narediti konec in želim poiskati notranji vzrok in opraviti s tem za vselej. Vem sicer, da so po večini vse kožne bolezni povezane s samopodobo in res te stvari predelujem že kar lep čas, pa vendarle rabim neko potrditev oz. usmeritev kje naj kopljem in kaj naj zdravim...

Hvala in lep sončkast dan še naprej! wink <3

2

(34 odgovorov, vpisanih v Umetnost)

Res zanimivo...  smile Katera rožica pa je bila?

3

P.s. Kot drugo pa seveda tudi mavrica kot pove moje uporabniško ime smile Nekako se mi zdi, da se dotika vseh aspektov življenja in se čisto preprosto lahko poistovetim z njenimi barvami in jo povežem s svojim življenjem na 1001 način big_smile

4

Živjo!

Sem čisto slučajno najdla to temo in želim podeliti z vami svoj "simbol". Zadnje čase je to predvsem zeleno listje in nasploh zelena barva, ki me nekako poveže s preprostostjo in mojo gorečo željo. Ne vem zakaj, mogoče ker sem vedno bolj ekološko osveščena in iz tega črpam navdih in me zelena pomirja in osvobaja... smile

Pa lep preostanek nedelje! wink

Hvala! Bom poizkusila predelat!  smile

Hvala!

Prebrati te besede je bilo kot razsvetljenje smile Pogovarjala sem se z mamo in je rekla, da sem nekoč bila zelo samozavesten otrok. Da so se težave pričele pojavljati z vstopom v puberteto. Jaz mislim, da bi to lahko povezala z osnovno šolo in učitelji, ki so delali med otroci velike razlike, gotovo je pa k temu pripomogla tudi izkušnja, na prehodu v srednjo šolo, ki je bilo zame že samo po sebi občutljivo obdobje, ko so mi dejali, da bo bolje če ne sledim moji odločitvi, ker nisem dovolj sposobna in naj se raje odločim za katero drugo šolo...
In res je, sama sebe ne spoštujem-ne maram. S seboj nikoli nisem zadovoljna. Pred sebe pa vedno postavljam druge, jim pomagam, svetujem, samo sebi ne znam. Predvidevam, da je s tem vzorcem, da lahko storim bolje povezan tudi moj strah pred izpiti. Ne glede na to koliko se učim, vedno imam občutek, da bi morala storiti več, bolje, se potem ustrašim in raje ne pristopim. Vedno ista pesem, kar postaja že zelo nadležno, saj temu sledi občutek, da sem razočarala druge in kar je najpomembneje-sebe.
Sedaj bi samo še prosila za namig kako točno naj ozavestim to energijo in kako bom vedela, če sem vzorec predelala?

Srčna hvala še enkrat! :srcek:

Pozdravljeni!

Tudi jaz bi postavila vprašanje v tej temi, če smem...

Namreč vem, da je prehrana poglavitnega pomena pri nastanku mozoljev. Pa vendarle čutim, da to morda ne bo rešilo problema v celoti. Trenutno omahujem med možnostjo a) testiranje na intoleranco prehrane in možnostjo b) testiranje hormonov (v primeru hormonskega neravnovesja). Bi mogoče kdo od vas lahko lepo prosim preveril ali je za nečisto kožo pri meni zasluženo tudi notranje čustveno neravnovesje ali kakšni določeni vzorci, ki jih nosim s seboj, da se zadeve lotim obojestransko smile

Za odgovor Vam bom neskončno hvaležna!

Lep čaroben dan!

Mojca

Tudi jaz imam Samsung corbyja in se mi je to dogajalo... Nasploh Samsungi imajo nekakšno funkcijo, da lahko sam sebe kličeš, če stisneš določen gumb, prikaže pa se pod neznano... wink

Super ste! Hvala!  :srcek:

P.s. Kaj naj naredim da se tega znebim??

aja, pa še to... Danes sem bla na sprehodu in kot vedno ob fizični aktivnosti se mi je spet pojavila ista težava, ki sem jo že omenila... Po telesu me začne skelet, srbet, vročino mi nabija na določen del, izpuščaje dobim... In nimam pojma ali je to zaradi alergije na trave, kar je malo verjetno ker se pojavi tudi v zaprtih prostorih, ali alergija na moj lastni pot, ali kaj se to dogaja sad Res je moteče, ker tudi ko se želim ukvarjat s športom, da ne rečem, ko sem končno malo aktivna, se ne morem saj je to enostavno neznosno in ovirajoče!

Najprej hvala lepa za vzpodbudo!

Za kontracepcijske tablete je značilno, da porušijo delovanje hormonov, telo potem rabi nekaj časa, da pride nazaj v normalno stanje.
Žal velikokrat brez dodatne pomoči ne gre, ker telo pozabi proizvajati normalno naravno količino hormonov, ter receptorji za hormone so dostikrat zamašeni.

Zanimalo bi me še kakšna bi torej naj bila ta dodatna pomoč? kako dolgo naj sploh počakam, da vidim če res rabim dodatno pomoč ??

Glede delavnice pa je tako... Z veseljem bi se je udeležila, a žal trenutno finančno nisem sposobna (študentka). Takoj ko bo možno, pa pridem pogledat! wink  Do takrat pa bi rada tudi sama nekaj naredila, pa ne vem kako? Naj preberem kakšno knjigo, pričnem z meditacijo? Kje naj poiščem odgovore na svoja vprašanja?

13

(9 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))

Na tem forumu sem se že oglasila vendar bolj tako na hitrco, zdaj pa bi se želela malo razpisati…
Nekaj dni sem malo prebirala forum in na koncu ugotovila, da sem si naredila še večjo zmešnjavo v glavi. Z veseljem bi se podala na pot duhovnosti, a enostavno ne vem kje začeti. Moje življenje je en veliki kaos.
Že od osnovne šole naprej imam probleme s samozavestjo, z sprejemanjem, na koncu srednje šole pa je to privedlo tudi v depresijo. Torej, že odkar pomnim imam probleme s seboj. Zdi se mi kot da izstopam, kot da sem drugačna. Velikokrat sem dobila očitke da sem preresna, prezrela za svoja leta. Ne znam se sprostiti. In ker slabo, slabo prinaša se problemi kar vrstijo. Ampak pred časom sem se odločila da je čas za spremembe, potem pa naletim na moj večni problem-vse ostane le pri besedah. Zjutraj ko je treba vstati doživljam največje muke, ko se pogledam v zrcalo se zgrozim… Nekdaj sem jokala da mi je bilo lažje, zdaj pa tudi jokati več ne morem.  Tudi drugi zdravstveni problemi se kar vrstijo… od astme do grozne alergije… in ko se končno spravim razmigat rit, me obsuje srbeča oz. pekoča rdečica ki mi vse skupaj še otežuje. Torej ogromno signalov da delam nekaj  narobe… vem da je ogromno povezano tudi s prehrano. Da mozoljev niti ne omenjam, ampak sumim da je to povezano tudi s prenehanjem jemanja kontracepcijskih tablet in se mi telo čisti. Enostavno vedno najdem, recimo v družbi nekoga ki je lepši, boljši in ne morem odmaknit pogleda, ker sem tako fascinirana. Večkrat se sprašujem zakaj sem ravno jaz tista ki mi je Bog namenil toliko nevšečnosti. Priznam, vse skupaj se spreminja v pravo obsesijo. Vedno znova razočaram starše, najbolj pa seveda sebe! nekje nekje na poti sem se kot kaže izgubila in zdaj ne najdem več prave poti nazaj… večkrat mi kdo pove da sem lepa, jaz pa tega enostavno ne vidim. Življenje mi pred očmi hiti mimo jaz pa sem kot vkopana in samo gledam kako izginja za prvim ovinkom. Tudi jaz si srčno želim duhovnega partnerstva vendar kako naj sploh vem kdo je tisti pravi? In še en problem… ko kdo od poznanih umre, kar ne morem dojeti. Jokam in jokam, čeprav vem da je on na lepem kraju, a vseeno ne razumem koncepta smrti… zakaj umirajo ljudje ki za seboj pustijo male otroke, partnerja itd. je to vedno lekcija za nekoga bližnjega ali zanj?? Navsezadnje so bližnji tisti ki trpijo…
Vem, da je vse skupaj napisano brez repa in glave, ampak morala sem to dati iz sebe, ker ne zmorem več nositi tega bremena ker imam občutek kot da me bo pokopalo…

14

(23 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))

Hvala obema za odgovore! Mi je že bolj jasno smile

15

Živjo!

Se opravičujem ker sem kar tako vtrčla v forum brez pozdrava itn. sem bla v nekem krču, ko sem samo mogla napisat smile Hvala za odgovore!!Bom se pa še javila na kaki drugi temi, kjer bom malo več napisala zakaj sem se sploh pojavila tukaj. Se pravi če sprejmeš kar ti življenje ponuja, ne bi smel imeti problemov, recimo ob izgubi teže ali pa naraščanju?? Al je to še potem s čim drugim povezano? Ali kako se potem znebiš tega vzorca? =S Zakaj pa je nastanek strij tako tesno povezan z nosečnostjo? =S

16

No, mene pa zanima ali je tudi nastanek strij povezan s stanjem našega duha?

hvala in lep pozdrav!