1

(153 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)

Zdravo Zoran še vedno se počutim uredu, v meni je začela rasti želja, da se udelezim kakšne delavnice, ker preprosto mislim, da je prišel čas, da iščem vzroke za svoje posledice. V knjigi od Ogorevca, ki si mi jo priporočal je tudi opisan postopek, ampak jest si s tem nisem znal pomagat.

Zanima me ali se na delavnici lahko naučim Reconnection, kot si ti mene zdravil? Kako to poteka? Kako poteka delavnica?Če bi na primeren način razložil, kako stvari delujejo?

Zoran je napisal/a:

Delavnica ima del temeljev iz: karmična diagnostika, theta healing, skalarni valovi (kot pri rekonekciji) šamanizma, terapevtskega dela, intuicije. Stvari se učijo telepatsko preko duše, srca, ter individualnega kanala. Vsa teoretična znanja izpeljemo v praks

2

(36 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)

Zdravo Zoran, minil je dober mesec od mojega zdravljenja, med katerim sem spoznal od kje so moje težave. imel sem težave in nisem videl več izhoda zakaj me tišči v prsih. Med terapijo me je spomin vrnil v otroštvo, ko mi je umrl oče,  bilo mi je dobrih pet let, vse sem dal v pozabo, takrat mi je spomin pokazal žalost, ki je sledila z jokom in velikim olajšanjem. Bolečin več ni in izboljšal sem odnos s partnerko in sodelavci, vesel sem.