Hvala Maxim za dobrodošlico
razumem tvoj strah v avtomobilu, jaz sem se z njim soocala po prometnih nesrecah, sicer manjsih za nekoga, toda vseeno te je strah se dolgo casa in posebno takrat ko se ponovi ista situacija na isti nacin.
Sicer me pa ne cudi, da imas strah saj kakor vozijo danes po cestah, je lahko vsakega upraviceno malo strah. Morda bosta Urska ali Zoran lahko kaj vec povedala, na kaj preusmeriti pozornost v takih situacijah.
Sicer pa mislim, da je trik ravno v tem, da ne razmisljas o nicemer ko se usedes v avto, v glavi imas le cilj kamor moras priti, nastimas si dobro glasbo in to je to. Zame je avto obcutek svobode in zato je bil strah premagan. Dobra stvar iz teh prometnih nesrec pa je ta, da sedaj opazujem in predvidevam na cesti in vecinoma kar uspesno. Sicer se vedno dozivis strah ko te nekdo nenadoma izsili ali prileti iz te ali one strani, toda mislim, da na vse to nimamo vpliva. Verjamem da dolocene situacije so kar namenjene, morda kot opozorilo, da nisi na cesti cisto pri stvari.
No potem mi pa ti lahko svetujes, kako naj premagam ta strah pred letali. Jaz samo pomislim na letalo in ze vidim, da lahko pade dol vsak trenutek. Pa vseeno raziskave kazejo, da je avion najvarnejsa oblika prometa z najmanj nesrec.
vse dobro in se beremo
zvoncica