Ima mlajšega bratca. Vedno je kazal, da ima mlajšega bratca rad in nisem pomislila, da je na njega ljubosumen. Je pa res, da njega večkrat opominjam, ker je bolj "živ" otrok, mlajši pa je bolj miren. Mlajši še spi v najini sobi, večji pa je že v svoji sobi. Mogoče ga tudi to moti.
Jaz bom pri sebi preverila ljubosumje, me pa zanima ali je možno sprostiti tudi njegovo ljubosumje.

Mene pa zanima za starejšega sina in njegov kašelj. Sicer ni več dojenček, vendar ima že od kar hodi v vrtec probleme s kašljem. Imel je tudi alergije, ki jih nima več in bronhitise, vendar tega to zimo ni bilo več. Njegov kašelj je res nadležen in nazadnje se je vlekel 14 dni. Najhujše je zjutraj in zvečer, ko se uleže. Vročine ni imel, samo kašljal je veliko. Veliko sem že delala na sebi, vendar za ta kašelj ne najdem vzroka. Prosim za pomoč.

3

(25 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))

Tudi jaz bi imela vprašanje glede alergij. Mlajši sin naj bi bil alergičen na tuberkoline v mleku (cepivo tuberkoloze za krave). To smo ugotovili na bioresonanci, ko je dobil atopijski dermatitis. Izvidi za mleko v bolnišnici so bili negativni. Tam smo preverjali tudi alergije na ostalo hrano, vendar je bilo vse negativno. Kljub temu, da imamo dieto brez mleka, je njegov atopijski dermatitis vedno hujši. Ker sem naveličana alergij (tudi starejši sin je bil alergiče na jajca in lešnike), bi rada izvedela kaj je vzrok njegovih alergij. Zavedam se, da je lahko vzrok tudi v meni ali možu.

Hvala za pomoč.