Zoran najlepsa hvala. Se bom lotila dela in sporocim kako je.

PumaAngel je napisal/a:

Tina, hvala ti za vzpodbudne besede. :rose:  Pismo, trenutno imam občutek kot da ta ''bolečina'', tesnoba ipd. ne bosta nikoli popustila.

dihaj, dihaj.... pa zavedaj se, da se vedno nekaj v življenju konča, da da prostor novemu, boljšemu. Glavo pokonci. Vse bo dobro.  :srcek:

Zoran je napisal/a:

Pozdravljena Branka,
pri tebi je zaslediti zelo močno podzavestno in zavestno agresijo do moških, ter nesprejemanje moških in situacij z moškimi.
Vnetje ti tudi povzroča močan občutek krivde, ki pa prihaja zaradi občutka, da moraš za svoja dela in misli biti kaznovana.

zoran najlepša hvala za vpogled. Se kar strinjam s tabo, vendar ne vem kako naprej. Kako naj se rešim te agresije in nesprejemanja moških? Pogosto res čutim jezo do moškkega spola, jim nasprotujem brez razloga,... To mi ni niti najmanj všeč. Mogoče kak nasvet?
Pa kako se znebiti občutka krivde....

kako naj se tega lotim s pomočjo reikija. Sicer imam opravljeno tretjo stopnjo, a reikija ne uporabljam ravno pogosto, zato bi bila tudi tukaj dobrodošla kakšna pomoč, nasvet....

hvala.

lp, Branka

živjo

Naključij ni vse je "na ključ". smile

Hvala za tvoj odgovor. Bom razmislila v to smer. Mogoče se res ne počutim ženstveno in se ne sprejemam v polni meri kot ženska. Pri sebi dejansko pogrešam nežnost, toplino, težko izkazujem ljubezen, ne pogrešam nekoga zlepa,.... Očitno sem nekje nekoč to potlačila. Od nekdaj mi je bilo odveč mesečno perilo. Nimam samozavesti,....

Bom malo povrtala po sebi, če mogoče vzrok tiči kje tukaj.

Nekako imam občutek da se je vse skupaj začelo ko smo se začeli seliti. Predno so se začela pojavlajti vnetja smo namreč podrli naš stari dom,se preselili k sosedi, kjer smo bili žal le slaba dva mesesa. V teh dveh mesecih sva prišli s sosedo, ki sem jo dotlej spoštovala, imela rada.... navzkriž in smo se odselili. Od takrat nisva spregovorili besede. Preselili smo se k tašči, kejr smo ostali cca 1,5 leta. Potem smo se preselili v naš novi dom. Od začetka teh selitev naprej imam vnetja. Opažam pa da imata probleme tudi obe hčerki. Zelo pogosto jamrata, da ju peče, da ju srbi, imata pordelo kožo na tem področju,...

Ne trdim, da je povezano s tem. Iščem vzrok, da bi ga odpravila, ker je nadležno in me tudi skrbi, ker ponavljajoča vnetja dolgoročno znajo povzročiti še kakšne resnejše težave.

Zaradi strahu pred vnetjem se pomalem izogibam tudi spolnosti. v njej ne uživam tako kot bi lahko....

Še enkrat hvala za tvoj odgovor. vseeno pa bi prosila še za kak vplogled in nasvet še s strani Urške ali Zorana.

Tebi Orhideja pa želim, da odkriješ vzrok za svoje težave in ga uspešno odpraviš.

Hvala.

Branka

p.s.
ob branju predogleda svojega posta se mi je prikradla še ena misel oziroma možen vzrok. Za gradnjo hiše sem na banki vzela kredit, v službi je šlo vse precej navzdol, ostala sem brez šestih plač, katerih mi delodajalec še do danes ni dal, čeprav pravi, da jih bo. Kasneje sem menjala službo, v kateri sem še vedno, a sem vedno v negotovosti, ker mi podaljšuje pogodbo in nikoli ne vem, ali bo podaljšana. Vsak mesec kalkuliram, kaj si smem privoščiti, kaj ne,... Je mogoče tudi to vzrok? Strah pa verjetno prenašam tudi na hčerki in se zato tudi pri njiju dogajajo težave.

Zdravo

Prosila bi za vpogled in kakšen nasvet glede mojega zdravstvenega stanja. Že kake tri leta se mi redno ponavljajo nožnična vnetja. Nikakor mi ne uspe najti vzroka in se te težave rešiti. Skoraj da ni meseca ko ne bi prebolela vsaj enega vnetja.

vnaprej hvala za odgovor.

Lep dan želim, Branka