1

Tema: Delam kaj narobe?

Ze dolgo delam na sebi, zadnje štiri mesece pa moram reci, da so se mi stvari zelo intenzivno čistile. In da sem svoje znake najprej pripisovala tej spremembi, sedaj pa nisem več prepričana v to. Tako, da bom zelo vesela, če lahko kdo preveri, kje je vzrok za moje trenutne težave. Že kakih 10 dni se namreč zelo slabo počutim, fizično in tudi psihično. Imela sem res močne pritiske v glavi, v trebuhu, v želodcu... ki sem jih čutila kot neke pritiske energij. Imam občutek, kot da sem se na nekaj povezala in da me to močno blokira. Kot da nekako želim "uničiti sama sebe" in se razmišljala, da če s tem delom na sebi, dejansko uničujem sebe... skratka da delam kaj narobe. Pomislila sem tudi že na to, da to kar čutim nisem jaz, pač pa kaka druga zunanja energija. Se je pa bojim ker ni prijetna in ne vem kaj naj z njo. Zato bom zelo vesela vaše pomoči.

Re: Delam kaj narobe?

Pozdravljena kristal,

glede na to, da je minilo od tvojega pisma 15 dni, upam, da si boljše.

Tudi glede na to, da si omenila, da že dolgo delaš na sebi, se začuti, da prehajaš na drugo raven zaznavanja sveta in življenja. Iz uma se spuščaš v intuicijo, v dušo, v srce. Pri delu na sebi so takšna obdobja bistvenega pomena - ko imamo občutek, da se vse sesuva, da nas je nekdo "prevzel", da smo prišli do roba, da ni več upanja, da počnemo vse narobe ... takrat hodi duša po temni strani naše osebnosti, katera se predaja ... ko znamo to prepoznati, nas ne prevzame strah, ampak potrpežljivo in ljubeče počakamo, da odpade starega z nas in začenjamo z novimi temelji, ki bazirajo na podlagi ljubezni.

To, kar se ti je dogajalo torej ni bila zunanja energija, temveč del tebe, ki je bil zaradi preteklega dela na sebi dovolj zrel, da splava na površje. Predlagam ti, da si odpustiš za jezo na sebe in obsojanje sebe in z vso ljubeznijo, kar jo premoreš, v mislih "objameš" tisti del, pritisk.

Poleg tega se ti je v preteklosti, preden se ti je pojavil pritisk, sprožilo ljubosumje na neko osebo, katero si jemlješ za vzgled ali bi ji rada bila podobna - to ljubosumje nisi usmerila proti tej osebi, temveč proti sami sebi - v obliki obsojanja nase, zakaj ti ne moreš biti takšna. Tudi to lahko, če začutiš, da je kaj na tem, predelaš po Postopku tranfsormacije na vrhu foruma Vprašanja in nasveti.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

Hvala Urška.

Res se počutim kot si napisala. In res imam občutek, kot da me je nekdo prevzel. Oziroma, da predelujem težave nekega moškega ali pa sebe iz preteklega življenja. In kot da sem nekaj časa stara jaz, potem pa nekako padem v nekaj kar ne vem če sem jaz. In tudi s tem ne vem kaj naj naredim. Nekako se trudim, odrezat od tega, pa mi ne uspe.

Urška je napisal/a:

Pozdravljena kristal,

glede na to, da je minilo od tvojega pisma 15 dni, upam, da si boljše.

Tudi glede na to, da si omenila, da že dolgo delaš na sebi, se začuti, da prehajaš na drugo raven zaznavanja sveta in življenja. Iz uma se spuščaš v intuicijo, v dušo, v srce. Pri delu na sebi so takšna obdobja bistvenega pomena - ko imamo občutek, da se vse sesuva, da nas je nekdo "prevzel", da smo prišli do roba, da ni več upanja, da počnemo vse narobe ... takrat hodi duša po temni strani naše osebnosti, katera se predaja ... ko znamo to prepoznati, nas ne prevzame strah, ampak potrpežljivo in ljubeče počakamo, da odpade starega z nas in začenjamo z novimi temelji, ki bazirajo na podlagi ljubezni.

To, kar se ti je dogajalo torej ni bila zunanja energija, temveč del tebe, ki je bil zaradi preteklega dela na sebi dovolj zrel, da splava na površje. Predlagam ti, da si odpustiš za jezo na sebe in obsojanje sebe in z vso ljubeznijo, kar jo premoreš, v mislih "objameš" tisti del, pritisk.

Poleg tega se ti je v preteklosti, preden se ti je pojavil pritisk, sprožilo ljubosumje na neko osebo, katero si jemlješ za vzgled ali bi ji rada bila podobna - to ljubosumje nisi usmerila proti tej osebi, temveč proti sami sebi - v obliki obsojanja nase, zakaj ti ne moreš biti takšna. Tudi to lahko, če začutiš, da je kaj na tem, predelaš po Postopku tranfsormacije na vrhu foruma Vprašanja in nasveti.

In kot da sem nekaj časa stara jaz, potem pa nekako padem v nekaj kar ne vem če sem jaz

Zato ker se vpleteta analiziranje in um. Zdi se nam, da je preveč lahko in začnemo razmišljati. Sedaj se lahko tega lotiš z več koncev - ali začneš zavestno delati na kontroli uma in misli ali pa toliko časa delaš na transformaciji, da se ti razumsko analiziranje ene in iste stvari ne zdi več smiselno. ali pa še kakšna tretja, ti dve mi prvo prideta na misel.  smile

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com