1

Tema: Mačka ima bulo

Pozdravljeni,

obračam se na vas, ker ne vem več kaj naj storim. Imam muco, ki ji je začelo na stegnu rasti neke vrste tuje tkivo-podolgovata bula, ki se zelo hitro razrašča. Udarilo ji je na tačke, tako da ima zatečene, veterinarka pravi, da ji je udarilo na ožilje  in zato ji tačke zatekajo. Začelo se je z zavračanjem hrane, poje zelo malo še to večinoma liže, če se le da. Malo pije in je zelo dehidrirana, čeprav ji voda zastaja v telesu. Kakšne vrste je bula, ne bomo preverjali saj se nam zdi to preveč zanjo.

Zanima me kako ji lahko energijsko pomagam in če je to povezano kako z mano in mojim partnerjem. Jaz sem na mojem stegnu malo nad kolenom, dva dni nazaj zaznala malo bulico, ki me malo boli na dotik, ne vem ali sem se kam udarila ali zakaj jo imam in me zanima če je povezano z njo?? Vsi trije, partner muca in jaz smo Zelo povezani. Sem v 4 mesecu nosečnosti in se mi zdi da se je vse začelo s tem.

Prosim za nasvete, kaj lahko storiva.

Hvala vsem za odgovore in čas ... lp

Re: Mačka ima bulo

Sicer ti ne morem dati odgovora na tvoje vprašanje kar se karmične diagnostike tiče.
Imam pa 3 mačke in nov dom sem našla mnogim, tako pa ti mogoče dam nasvet.

Ne vem zakaj nebi preverjala kakšne vrste je bula. Včasih se naredi bula- pod kožo, ker je spodaj gnoj. Od tega okoli začne zatekati. Ne vem kaj si mislila s tem, da udari na ožilje. Samo če se mačku kaj zagnoji, gre to v kri- v žile. In to dober veterinar običajno uredi za en normalen strošek. Bulo predre, včasih pod narkozo in da antibiotike.

Lahko pa seveda je še kaj drugega. Včasih zatečejo bezgavke, tudi kak tumor, če je bolj stara. Samo res ni potrebno, da bi bili takoj črnogledi.

Tuje tkivo je včasih tudi divje meso. Tudi to se da odpraviti. Včasih celo zližejo sami. Skratka ne vem točno kaj imate, samo mogoče lahko to rešite za en normalen strošek, brez da se muca muči.

In res me zanima kaj ti je sploh dala za to muco, če sedaj doma hira? In kam si jo peljala?

Te lokalne veterine so včasih tako tako.

LP

Kristal

lejanna je napisal/a:

Pozdravljeni,

obračam se na vas, ker ne vem več kaj naj storim. Imam muco, ki ji je začelo na stegnu rasti neke vrste tuje tkivo-podolgovata bula, ki se zelo hitro razrašča. Udarilo ji je na tačke, tako da ima zatečene, veterinarka pravi, da ji je udarilo na ožilje  in zato ji tačke zatekajo. Začelo se je z zavračanjem hrane, poje zelo malo še to večinoma liže, če se le da. Malo pije in je zelo dehidrirana, čeprav ji voda zastaja v telesu. Kakšne vrste je bula, ne bomo preverjali saj se nam zdi to preveč zanjo.

Zanima me kako ji lahko energijsko pomagam in če je to povezano kako z mano in mojim partnerjem. Jaz sem na mojem stegnu malo nad kolenom, dva dni nazaj zaznala malo bulico, ki me malo boli na dotik, ne vem ali sem se kam udarila ali zakaj jo imam in me zanima če je povezano z njo?? Vsi trije, partner muca in jaz smo Zelo povezani. Sem v 4 mesecu nosečnosti in se mi zdi da se je vse začelo s tem.

Prosim za nasvete, kaj lahko storiva.

Hvala vsem za odgovore in čas ... lp

Hodim na privat kliniko, ki se res zavzamejo za živalce in so zelo fer. Dajali smo ji antibiotike, jo pregledali na ultrazvoku in tudi preslikali. Notranji organi so ok. Bula je trda in je velika čez celo stran levega zadnjega boka. Začelo se je na kosti, sedaj pa se že vleče dol na trebuh in je velika čez njeno celo stegno. Veterinarka pravi da take bule najraje napadejo ožilje in da so ji zato začele zatekat nogice. Mačka je Malo večja pasme Main coon, dolgodlaka, bula je večja kot cela dlan trda in plitka, se je sploh ne opazi, šele pri božanju ugotoviš da jo ima. Muca Veliko pije in je tudi dobila infuzijo 2x, ker je bila močno dehidrirana. Sedaj ji dajem tablete za odvajanje vode, saj ji vse tačke zatekajo in danes vidim da se težko postavlja na noge, pride in se hitro uleže na tla, kar ni njena navada, ponavadi sedi, sploh če pride v kuhinjo, kar da vedeti da bi jedla. Je pa res že 10 let stara muca, njeno življenje je bilo omogočeno kar se da lepo. Samo potem ko pride nekaj takega, se težko sprijazniš da mora biti tako. Preiskave so drage in z mojim polovičnim delavnikom in minimalno plačo si težko kaj privoščim. Mam ravno za preživetje. Moja veterinarka mi glede na to da je že ogromno takega videla svetuje da se muce ne matra preveč, bi pa jaz rada probala če se da to z moje strani pomagati, z reikijem (imam samo 1.stopnjo pa vseeno) ali če ima kdo kakšne drugačne izkušnje na podlagi čiščenja avre, karme.  Ker sem res čuvala kaj ji dajem za jest, vedno sveže meso in da ima res veliko gibanja, veliko je bila zunaj ...

Mislim da je dones spet dobila vročino nazaj in čuti se da se ji voda vedno bolj nabira v telesu, saj je čutiti pod njeno kožo da je vse mehko polno vode.
Sicer sedaj malo več lula, ker ji dajem tabletke za odvajanje vode a še vedno se vidi zatečenost šapic in tudi prsnega koša.

Veliko meditiram in zraven mački postavljam axis mundi, pa ko jo božam ji pošiljam dobro energijo.
Prosim za pomoč ...
HVALA vsem

Lejanna, pozdravljena in dobrodošla na forumu.

Kadar mačka nenadno zboli, pogine ali odide, lahko pride učiti ljudi nenavezanosti. V takšnih situacijah se ena ali več oseb zelo naveže na mačko in vanjo vnaša ljudska čustva. Kaj je v tem škodljivega, se postavlja vprašanje? Navezanost na nekaj je oblika odvisnosti. Navezanost nima nobene zveze z ljubeznijo in odnosom. Mačko lahko ima oseba rada iz vsega srca in ima z njo čudovit odnos, brez da je nanjo navezana. Nenavezanost se čuti tako, da žival ne smatramo kot človeka, temveč spoštujemo njeno živalsko dušo - je ne želimo počlovečiti. Seveda se lahko igramo z njo, se pogovarjamo z njo, vendar jo venomer čutimo in obravnavamo kot žival z njeno živalsko dušo, ne kot majhnega človečka. Psi so pri tem bolj tolerantni, mačke pa dokaj hitro reagirajo. Prav tako živali nagonsko začutijo prihod novega člana v družino - kako pri tem reagirajo, je odvisno od njihovega karakterja in karakterja lastnikov. Pri pregledu biopolja nisem nič posebnega zaznala, pišem ti pa, kaj je možno ob nenadni bolezni. Na tebi je, da v duši sama začutiš in prideš do odgovora.

Če začutiš, da je pri vaši mački kaj na tem - da sta s partnerjem preveč navezana nanjo in sta jo imela prej kot otroka, lahko mački pomagaš energijsko tako, da jo pri postavljanju v axis mundi povežeš z njeno prvinsko energijo - kolektivno zavestjo vseh mačk (duša vseh mačk), postaviš vsakega od vaju s partnerjem v lasten axis mundi si predstavljaš, da ste vsi trije ločene celote, med vami pa se preteka brezpogojna božja ljubezen. Pri tem v mislih povlečeš iz mačke vso vajino energijo, skrb, čustva. Prav tako njeno energijo, ki je v vajinem biopolju, vrneš njej nazaj. V mislih jo  postaviš nazaj na mesto mačke.

To lahko narediš energijsko zanjo, kaj pa se bo mačka v svojem instinktu odločila, da ukrene, je odvisno od nje. Lahko pa še vedno date pregledati bulo in si razjasnite, kakšnega izvora je bula in kaj mačko čaka v prihodnosti.

Upam, da sem ti pomagala malo osvetliti zadevo. Javi, kako je šlo in če se čuti sprememba.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

Zdravo Urška,

hvala za tvoj odgovor in nasvet.
Sem upoštevala nasvet in nas vse tri ločila tako kot si opisala, ker ja, mislim da sva bila zelo čustveno navezana na njo. To sem naredila 3x v minulem tednu. Že takoj se je čutila sprememba. Najprej je kazalo na bolje, potem pa se je včeraj drastično poslabšalo stanje. Začela zavračati hrano in vodo, ter nas ponoči ob mojih molitvah naj vesolje naredi tako kot je najbolje za njo, žal zapustila.
Razumem zakaj mora biti tako.

Hvala za razumevanje in vso pomoč.

Srečno in uspešno.

Urška je napisal/a:

Lejanna, pozdravljena in dobrodošla na forumu.

Kadar mačka nenadno zboli, pogine ali odide, lahko pride učiti ljudi nenavezanosti. V takšnih situacijah se ena ali več oseb zelo naveže na mačko in vanjo vnaša ljudska čustva. Kaj je v tem škodljivega, se postavlja vprašanje? Navezanost na nekaj je oblika odvisnosti. Navezanost nima nobene zveze z ljubeznijo in odnosom. Mačko lahko ima oseba rada iz vsega srca in ima z njo čudovit odnos, brez da je nanjo navezana. Nenavezanost se čuti tako, da žival ne smatramo kot človeka, temveč spoštujemo njeno živalsko dušo - je ne želimo počlovečiti. Seveda se lahko igramo z njo, se pogovarjamo z njo, vendar jo venomer čutimo in obravnavamo kot žival z njeno živalsko dušo, ne kot majhnega človečka. Psi so pri tem bolj tolerantni, mačke pa dokaj hitro reagirajo. Prav tako živali nagonsko začutijo prihod novega člana v družino - kako pri tem reagirajo, je odvisno od njihovega karakterja in karakterja lastnikov. Pri pregledu biopolja nisem nič posebnega zaznala, pišem ti pa, kaj je možno ob nenadni bolezni. Na tebi je, da v duši sama začutiš in prideš do odgovora.

Če začutiš, da je pri vaši mački kaj na tem - da sta s partnerjem preveč navezana nanjo in sta jo imela prej kot otroka, lahko mački pomagaš energijsko tako, da jo pri postavljanju v axis mundi povežeš z njeno prvinsko energijo - kolektivno zavestjo vseh mačk (duša vseh mačk), postaviš vsakega od vaju s partnerjem v lasten axis mundi si predstavljaš, da ste vsi trije ločene celote, med vami pa se preteka brezpogojna božja ljubezen. Pri tem v mislih povlečeš iz mačke vso vajino energijo, skrb, čustva. Prav tako njeno energijo, ki je v vajinem biopolju, vrneš njej nazaj. V mislih jo  postaviš nazaj na mesto mačke.

To lahko narediš energijsko zanjo, kaj pa se bo mačka v svojem instinktu odločila, da ukrene, je odvisno od nje. Lahko pa še vedno date pregledati bulo in si razjasnite, kakšnega izvora je bula in kaj mačko čaka v prihodnosti.

Upam, da sem ti pomagala malo osvetliti zadevo. Javi, kako je šlo in če se čuti sprememba.

Moje sožalje za izgubo. Čuti pa se mir na obeh straneh in sta osvojila s partnerjem lekcijo, katero vaju je prišla naučiti z boleznijo. <3

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com