engah je napisal/a:Sem izbrisal prejšnje sporočilo. saj ni tako hudo kot sem napisal.
Bom še poskusil postopek transformacije in kake tehnike čustvenega osvobojanja ki baje pomagajo ali pa se oglasim za individualno svetovanje in pomoč.
Lahko pa mi prosim vseno pogledate biopolje kake vzorce imam z mojo familijo, posebej z očetom.
Pozdravljen
Začutijo se zamere.
Dokler imamo zamere imamo ščit pred osebo/mi ali dogodki, ki nas lahko prizadenejo in zato raje držimo zamero, kot do to spremenimo.
Vsaka oseba si je izbrala, določene ljudi v svojem življenju, ki ji bodo pomagali, da naredi svoj načrt. Načrt ali poslanstvo, ko ga se enkrat zavedamo ne pomeni, da bo šlo vse čisto gladko in brez bolečin – včasih je potrebno leta, da se spucajo karmične stvari, da se odpusti, da se spozna ljubezen, da se začne gledati drugače na življenje,..
Vse je v nas, to kar lahko sami naredimo je najprej, da se odločimo, da bomo uredili svoje življenje, pa ni važno, če bo težko ali lahko. Važno, da smo aktivni in takrat se začne sprememba, dojemanje, razumevanje,..
pesem.duse@gmail.com, 070-788-788