1

Tema: Zaljubljenost ali dolg karme?

Pozdravljeni,
že nekaj časa me "muči" ena zadeva, zato sem se podala na pot iskanja odgovorov. Sicer sem mamica dveh majhnih otrok, s partnerjem v bolj ali manj zadušljivi vezi, ampak nama je nekako vedno (do sedaj) uspelo rešiti odnos, ker se počutim precej odvisna od njega, ampak ne v smislu ljubezni, ampak bolj dolžnosti. Potem je tu še okolica in seveda otroka.
Skratka, pred časom sem se noro zaljubila v enega fanta, ki je zame nedostopen. Zanj pa sem nedostopna jaz, ker sem v vezi. Nikoli ni prišlo do nikakršnega telesnega stika, nisva si izpovedala ljubezni, vedno pa se čuti močna kemija, močna vez.

Ker sem iskala odgovore, sem prišla do spoznanja, da je moj sedanji partner bil v enem izmed mojih prejšnjih življenj moj oče. Od takrat naprej mi je jasna ta navezanost in tudi to, da njemu ne pride na kraj pameti, da bi se razšla. Ampak se mi vedno bolj dozdeva, da se je njegov karmični dolg do mene poravnal, zato je postal odnos tak - v smislu rada ga imam, vedno bom ga imela, ampak ljubiti pa ga ne morem več. Res tista, brezpogojna ljubezen. Rada bi, da bi se še naprej razumela, tudi če ne bova več hodila po isti poti.

Sedaj pa tale moja simpatija. On pa je bil v enem izmed prejšnjih življenj moj mož in je izgubil življenje v neki vojni. Imela sva otroka, kateri je sedaj, v tem življenju moj otrok.

In sedaj se res močno sprašujem - gre v tem najinem primeru za zaljubljenost, češ - prepoznala sem njegovo dušo in me privlači, ali je zadaj kaj več? Je kak karmični dolg? Je sploh možno, da se najini duši spet najdeta v ljubezni, ko pa je med nama toliko preprek? Je bolje ta čustva transformirati? Poleg tega me seveda muči tudi to, da ne vem, ali on sploh kaj občuti do mene. In če, kaj občuti.

Vsekakor pa imam občutek, da nekatere stvari še vseeno morava razrešiti, ker po vseh tuzemeljskih zakonih, bi se že večkrat skoraj pripetilo, da bi se kateri od naju preselil v drug kraj, pa se je vedno nekaj zgodilo, tako da sva oba še vedno tu; relativno blizu. Mogoče je tudi to eden od pokazateljev, da so še med nama nedorečene stvari. Ampak spet - kakšne?

Prosim, svetujte mi. Res me vedno bolj vleče k njemu. Imam občutek, da tudi njega k meni, ampak se zaradi vseh teh družbenih "ovir" oba močno zadržujeva.

Hvala že vnaprej za vsak odgovor in nasvet.

Re: Zaljubljenost ali dolg karme?

Pozdravljena meta

Pri tebi se čuti strah pred sprejemanjem odločitev,pomanjkanje neke "zdrave" samozavesti,vse se ti samo "dozdeva",kot da ti manjka jasnih občutkov.Pri tem razna videnja jasnovidcev še pripomorejo k zmedi če ni konkretnih napotkov,nasvetov za naprej.Se pravi : dobila si informacije ki jim manjka tvojih občutkov,zaznav ki bi ti pomagali pri odločanju.
Lahko se odločiš in pogledaš od blizu svoj odnos s sedanjim možem,očetom tvojih-vajinih otrok,kaj te je potegnilo k njemu,kaj te sedaj duši v tem odnosu,lahko greš v regresijo ali kakšno drugo tehniko in pogledaš vajin odnos ko sta si bila v drugačnem razmerju in kaj je ostalo od takrat.
Ko si boš razčistila zdajšnji in prejšnji odnos z zdajšnjim možem boš točno vedela kaj ti je storiti vnaprej.Edino kar je zanesljivo je da se boš morala s tem sama spoprijeti.
Tvoja odločitev,tvoja akcija. 
Za tvojega znanca pa lahko pogledaš če te nanj veže kakšna zaobljuba iz preteklosti in če je,jo lahko razrešiš.
Vzemi si čas tako za razmislek kot za akcijo in zaupaj svojo težavo Stvarniku,ga poprosi za podporo in se zahvali zanjo.

Mimogrede: imeti rad je nekaj povsem drugega kot brezpogojna ljubezen(če sem pravilno "ujel" tvojo razlago).