1

Tema: Jok po spolnem stiku

Pozdravljeni...
Še vedno razrešujem odnos z možem...veliko je bilo govora o ločitvi, vendar do tega še ni prišlo..nevem zakaj,oz,nimam še odgovora zakaj še vztrajava..strah.., cona udobja...
Namen mojega vprašanja se nanaša na spolnost. Že zdavnaj sem se umaknila, ker ne uživam v tem. Velikokrat sem se prislilila, samo zato, da njemu ugodim, zdaj pa tega več ne zmorem. V zadnjih dveh mesecih so se mi po spolnem odnosu 2x ulile solze,,,to niso bile solze sreče, zadovoljstva. To so bile solze bolečine, občutek,kot bi prodala svoje telo. Po odnosu sem imela občutek, da me sili na bruhanje, vendar do tega ni prišlo.Zanima me kaj dejansko pomenijo te solze? Ali je tisti signal,ko telo reče STOP, ali duša kriči?

Re: Jok po spolnem stiku

Spolnost je za žensko bitje poleg telesne predvsem čustvena predaja, odprtost, sprejemanje in dajanje. Če je ženska jezna na moškega, ga ne sprejema, ga v mislih obsoja, se od njega čustveno oddalji, je spolnost ogledalo njenih čustev. V kolikor se kljub čustvenemu odporu vseeno vanjo prisili, sledijo občutki prevare, prodaje, kot da dela nekaj proti svoji volji. Kar dejansko počne - deluje proti svojim občutkom do moškega. Zato ti svetujem, da premisliš, kaj storiti za naprej. Saj je odnos, v katerem se en partner zapre za drugega, a še vedno vztraja in se prisili v spolnost z njim, destruktiven dolgoročno za oba partnerja.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

Re: Jok po spolnem stiku

Pozdravljena jogurt

(kje si sploh ujela to ime?)
Samo zanašanje na tuje uvide je premalo če ni podprto z lastnim delom,z lastnimi spoznanji.Ali te lahko vprašam kaj od že danih nasvetov si udejanila-naredila-preizkusila?Preko teh ugotovitev boš lahko sama odločala o naslednjih korakih v svojem življenju.In samo to šteje.
Lahko pa najdeš nekoga ki ti bo rekel stori to,in to in ono,ampak temu se reče "naj se nekdo drug odloči v mojem imenu".In tudi učinek je temu primeren.